2777
2789

ابعاد رحم طبیعی معمولاً در زنان غیر باردار حدود ۷.۵ سانتی‌متر طول، ۵ سانتی‌متر عرض و ۲.۵ سانتی‌متر ضخامت است. ابعاد ذکر شده توسط شما (۳۵*۴۵*۸۵ میلی‌متر) ممکن است بزرگ‌تر از حد طبیعی باشد و می‌تواند به دلایل مختلفی مانند فیبروئیدها، کیست‌ها یا سایر مشکلات مرتبط با رحم باشد

درد رحم نیز می‌تواند نشانه‌ای از مشکلاتی مانند عفونت، التهاب یا سایر شرایط پزشکی باشد. پیشنهاد می‌کنم حتماً با یک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید تا علت دقیق بررسی شود و درمان مناسب انجام گیرد. 

هوش مصنوعی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خب این خیلی تخصصیهباید بره دکتر

من برای عدد بتا تاپیک زدم هیچ کس نیومد ایقد استرس دارم حالا میدونم شاید هیچ کس چیزی ندونه ولی گفتم بزنم شاید یکی تجربه داشته باشه از استرسم کم شه

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

عکس خود سونوگرافی رو بذار 

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
بیشتر ببینید

@dana   ابعاد رحم با ۳۵*۴۵*۸۵م م مومتریال هیدروژن طبیعیه؟

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
@dana ابعاد رحم با ۳۵*۴۵*۸۵م م مومتریال هیدروژن طبیعیه؟

ابعاد رحم معمولاً در زنان بالغ به طور متوسط حدود ۷ تا ۸ سانتیمتر طول، ۵ سانتیمتر عرض و ۲.۵ تا ۳ سانتیمتر ضخامت دارد. ابعادی که شما ذکر کردید (۳۵ × ۴۵ × ۸۵ میلی‌متر) ممکن است در برخی موارد طبیعی باشد، اما این موضوع به عوامل مختلفی مانند سن، سابقه بارداری و وضعیت هورمونی فرد بستگی دارد. در مورد "مومتریال هیدروژن طبیعیه"، این عبارت به نظر می‌رسد نامفهوم یا نادرست باشد. اگر منظور شما ماده‌ای خاص یا روشی تشخیصی است، لطفاً اطلاعات بیشتری ارائه دهید تا بتوانم راهنمایی مناسب‌تری ارائه کنم. برای ارزیابی دقیق‌تر وضعیت رحم و اطمینان از طبیعی بودن ابعاد و ساختار آن، توصیه می‌شود با یک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید. پزشک می‌تواند با انجام معاینات و در صورت نیاز، تصویربرداری‌های لازم (مانند سونوگرافی) اطلاعات دقیق‌تری در اختیار شما قرار دهد.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

نمیدونم چقدر این اطلاعات بدردت میخوره ولی در همین حد از دستم بر میومد

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
من برای عدد بتا تاپیک زدم هیچ کس نیومد ایقد استرس دارم حالا میدونم شاید هیچ کس چیزی ندونه ولی گفتم ب ...

منم برای بتا زدم اتفاقا🤣 هیچکس نیومد پاکش کردم

من آزمایشم توی عید دادم، دکتر نبود 

استرس داشتم بتا کم و زیاد باشه، که به قول شما کسی تو تاپیکم نیومد