2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چندتا روانشناس خوب میشناسم و یه روانپزشک 

دکتر برکتین 

دکتر سلمانی زاده 

دکتر سازگارا 

من الان با سلمانی مشاوره دارم روانپزشکمم برکتین هست خدایی خیلی هر دو خوبن

تلفن سلمانی ۰۹۱۳۰۲۷۹۹۳۸

من چون پیش دکترهای روانشناس زیادی تو عمرم رفتم و متاسفانه اون نتیجه دلخواه رو نگرفتم شایدم خودم نمیتونستم خوب ارتباط بگیرم خیلی برام مهم بود به اونایی که مثل خودم هستند کمک کنم

به پیشنهاد یکی از دوربری هام که تو دانشگاه دانشجوی دکتر رحیمی نژاد بودند رفتم پیششون

خیلی خوب ارتباط گرفتم و خداروشکر راضی هستم 

فقط خواستم تجربه م رو بهتون بگم اگر لازم داشتید

کلينيک روانشناسی سپیدار خانم دکتر سپیده رحیمی نژاد

دکتر سهیلا منعم، روانشناس برجسته و مجرب با شماره ش.ن ۵۳۸۳، یکی از بهترین روانشناسان تهران است که مشاوره‌های حضوری و غیرحضوری ارائه می‌دهد. ایشان با سابقه درخشان و توانمندی در حل مشکلات روانی مختلف، به مراجعین خود کمک می‌کند تا به بهبود وضعیت روانی خود دست یابند. دکتر منعم از سراسر ایران و حتی برای مقیمان خارج از کشور، مشاوره آنلاین و غیرحضوری فراهم کرده و رضایت مراجعین قبلی او گواهی بر کیفیت بالای خدمات ارائه شده است. برای دریافت مشاوره با دکتر سهیلا منعم می‌توانید با شماره 09032347215 تماس بگیرید.

سلام دوستان 

دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان شعبه دوم کلینیک شون در پاسداران هم در حال  تجهیز هستند

دوستان شمال تهران منتظر باشند❤️❤️

علاوه بر  کلینیک گیشا در پاسداران هم پذیرای مراجعین عزیز هستند

شماره رزرو وقت 

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

سلام عزیزم

دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان توی ایران حرف اول رو میزنه

کل ایرانیهای دنیا مشاوره آنلاین دارند با ایشون

اسمشون رو گوگل کن آدرس و شماره منشی هاش میاد

کلینکشون دو تا شعبه داره اولی توی گیشا و دومی پاسداران تهران هستند 

بهترین روانشناس فقط خانم نازنین امیری فخر

بسیار حرفه ای هستن راه کارهاشون بدون شک نتیجه ی مثبت میده من موفقیت در رابطه امو و حس خوبمو مدیون ایشونم.همه دوستامم پیش ایشون میرن 

فقط میتونم بگم عالی هستن عالی 

اینم شماره مطبشون

۰۹۳۸۸۸۴۴۴۳۹

۰۲۱۳۶۰۲۶۴۰۹