2777
2789
عنوان

شوهرم از کنترلم خارج شده زندگیم رو به زوال است

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 187 پست
توافطاری گف من هیچ جوری ولت نمیکنم منم گفتم اذیتم میکنی گف دست خودم نیس نمیفهمم

عزیزم حس میکنم دعا براش گرفتن کاشکی بری پیش این کارش بینم چی میگه؟سعی کن لمش بیاد دستت بدش از چه رفتاریایی میاد بقول معروف خرش کن

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
عزیزم حس میکنم دعا براش گرفتن کاشکی بری پیش این کارش بینم چی میگه؟سعی کن لمش بیاد دستت بدش از چه رفت ...

بهش دلم میسوزه براخاهرمادرش شده عین بچه کوچک که هیچ اختیاری نداره

کاش دنیاهم دنده عقب داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اب قران نمیدونم جریانش چیه.ولی به جادو هم متاسفانه شدید اعتقاد دارم

من نه اصلااعتقادنداشتم ولی وقتی خودشون گفتن رفتیم براش دعاگرفتیم ودعاهم دیدم الان یسال اینجوری ترسیدم برم پیش دعانویس

کاش دنیاهم دنده عقب داشت
من نه اصلااعتقادنداشتم ولی وقتی خودشون گفتن رفتیم براش دعاگرفتیم ودعاهم دیدم الان یسال اینجوری ترسید ...

نمیددنم واله چی بگم😥😥

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
رفیق باز بود قبل ازدواج؟ خودت چی؟ خودتم رفیق بازی؟ 

بودم قبل ازدواج اما بعد ازدواج گفت نه دوستای تو نه دوستای من و منم فقط با یه دوستم که اونم ارتباط تلفنی دارم و تو یه شهر دیگه است اما خودش فامیل بدجنس و بد ذاتش نمی‌گذارند 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
عین من ،منم بزوررفتم نمیتونم کاری کنم ای خدااااااا کمک یجوری زده دهنم لثم پرخون دارم گریه میکنم نمی ...

عزیزم ببخشید من اون شب وسط تاییپک شوهرم اومد بحث مون شد بلند شدم و تا 2 شب گریه میکردم و آلات نتم روشن کردم شما چرا زده تو دهانت؟؟؟   خدا لعنت کنه خانواده بد رو همه اختلافات زندگی من از گور خانواده اش بلند میشه 

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
عزیزم اگه دوستاش مطمئنن چه اشکال داره بعضی روزا با دوستاش بگذرونه؟

عزیزم دوستاش فامیل هاشند همه مجرد و زن باز آخه مجردند یعنی دیشب باهاش رفتم یه خانومه با برادرش نشسته بود ازین هفت خطی ها و انگار معتاد بود 

خوب چرا برنامه نمیریزین باهم برین بیرون

تا دیشب باهاش قهر بودم و بهش گفتم از این به بعد فقط با هم میایم تو این باغ

دست خودش نیس قبلااینطوری نبود میاد میزنه یه هو عصبی میشه

خب شما تو عصبانیت جوابش ندین شوهر منم دست بزن داشت اما از وقتی تو عصبانیتش خودم رو کنترل میکنم اونم نمیزنه بعدش که آروم شد اومد معذرت خواهی حرفه‌ای دلم رو بهش میزنم 

2810