2777
2789
عنوان

**** نى نى هاى ناز تیر ماه 93 و ماماناى خوشگلشون ****

| مشاهده متن کامل بحث + 101236 بازدید | 12659 پست
سلام یکی گفت ای کاش بچه ها میآمدن از قد و وزن نی نی ها میگفتن منم گفتم خو بیام بگم نی نی من تولد 2950 بود 15 روزگی 3750شد انشا الله پس فردا به عبارتی 42 روزگیش میبرمش بهداشت تا ببینم چقدی شده
باز ای موعود! بی تو جمعه ای دیگر گذشت.... کُشت ما را بی قراری! پس قرار ما چه شد؟
خدای خوبم ... دخترم زهرا رو به تو می سپرم ...
نگین جان مرسی از جوابت. ترسیده بودم گرمازده شده باشه ظاهرا خسته بود خیلی . وای نگین جون گفته بودم خیار و ... نمیخوردم برا دلپیچه نگرفتن پسرم الان صبح تا الان ب خودش میپیچه نمیدونم بیشتر از قبل شده دلپیچش یعنی? هی نگرانم نکنه واسه خاطر خوردن من داره اذیت میشه بچم. وای بچه داری چ سخته هر ساعتش ی مسئله س
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حلما منم نمیخورم، دکتر دخترم یه برگه به همه مادرا میداد که تا پایان ٤ ماهگی بچه باید انگور،عسل،خرما،خربزه،برنج،گوشت گوسفند، مرغ،سیب،شیره انگور،موز،طالبی،حلوا،کشمش،حلوارده،شیر بخوره حبوبات،آناناس،آلو،خیار،گوشت گوساله،کاهو،آلبالو،زرشک،ادویه،،ماهی،فلفل،بادمجان،سیر،پیاز خام و تره نخورد
نازدونه دختر مامان و بابا ما دوستت داریم، خودمون خواستیمت، تا وقتی هم خدا بخواد در کنارتیم نگین دختر نازم ٢٧ تیر اومد به این دنیا
سلام حلما جان بیرون میری و میایی حتما سینه هاتو بشور یکم از سینه اتم شیر بدوش خودتم خنکی بخور شربت آبلیمو هم خوبه... حتما شیرت ترش شده بوده بالا آورده بچه ها نی نی ها باید هر ماه حداقل 800تا 900 گرم وزن اضافه کنند بیشتر که بهتر اما کمتر نیاز به مراقبت و تغذیه بهتر داره
من و دخملم فرشته های بهشتی بودیم.... به زمین تبعیدمون کردن.... تیرماهی شدیم....
نگین جون چه دکتری داری عزیزم حتما عوضش کنه علم روز ثابت کرده اصلا پرهیز نکنید وگرنه ممکنه دچار آلرژی بشه نی نی هاتو هر زمان که مصرف کنید. به هیچ عنوان پرهیز درست نیست مگر شما بیماری داشته باشین اونم کاملا باید تحت نظر دکتر متخصص تحت رژیم باشید.
عزیزانی که میگن نی نی ما نفخ داره دکتر دیانا متاسفانه اکثرا خارج از کشوره دوست همسرم هست بمن گفت اصلا دارو بهش ندم فقط عرق نعنا رقیق شده. یه قاشق چایخوری عرق نعنا یه حبه نبات کوچک 30 سی سی آب جوشیده خنک شده دماش 37 درجه باشه دمای بدن. کافیه بدی بهش خودتونم عرق نعنا و خرما به لیست غذاییتون اضافه کنید بعد هر وعده غذا
نگین جون شما چی میخوری الان من میبینم همه هرم غذایی رو حذف کرده از غذاتون شیرت بی قوت میشه که خدایا این دکترای بی سواد رو سواد دار کن انقدر اطلاعات اشتباه ندن به خورد مردم
وای آدم میترسه چ بکنه. چقد حرفا متفاوته. این ک میگن چیزی ک سیر و پیاز داشته باشه شیرو بد طعم میکنه چی?
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
سلام به همه مامانا همه چیز بخورین انقد نگران نباشین من فردای تولد بچم بردمش دکتر گفت مادر همه چیز میتونه بخوره بنظرم هر چی حساس تر باشیم واسه بچه بدتر بهتره همه چیز بخوریم تا بچه همه نوع مواد غذایی رو دریافت کنه
خدایا شکرت ... پسر کوچولوی نازم (سید امیرعلی) 29 خرداد 93 اومده پیشمون و زندگیمون رو شیرین تر کرده
دوستان هر کی تو اینستا عضوه پیج مارو فالو کنه قراره به زودی (چند روز دیگه) مسابقه عکس نی نی بذاریم هر کی برنده شد جایزه بدیم جایزش: پک نمدی شامل : ریسه اسم نام کودک یه عروسک یه مگنت آدرس ما: namadu.nesa
استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴
سلام خوبین .وای منکه دیگه وقت نی نی سایت ندارم. فردا قراره انشاله واکسن دوماهگیش رو بزنم ذغا کنید بخیر خوشی تموم شه
خاطرات خیلی عجیبند؛
گاهی اوقات می خندیم،
به روزهای که گریه می کردیم!
گاهی گریه می کنیم؛
به یاد روزهایی که می خندیدیم …
سلام... ذختر من دوست داره شیشه همش دهنش باشه...عادت کرده....خواب نگذاشته واسم...تا از دهنش در میارم گریه می کنه.....کسی راه حلی نداره؟؟؟!!!! پستونک هم نمی گیره ....چند تا پستونک مارک گرفتم براش متاسفانه بی فایده بوده... راستی مامان اوینا به سولماز اس دادم اما جواب نداد....جواب داد میام تاپیک خبرت میذم عزیزم....
""""گر نگه دار من آنست که من می دانم. شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.""" دختر کوچولوی من عجولترین دختر تیر ماهی بود و اردیبشتی شد!!!!.......خدایا شکرت!!!
سلام نارگل شیشه با شیر میخواد یا فقط مک زدن براش مهمه؟
نازدونه دختر مامان و بابا ما دوستت داریم، خودمون خواستیمت، تا وقتی هم خدا بخواد در کنارتیم نگین دختر نازم ٢٧ تیر اومد به این دنیا
سلام...نارگل جون مک زدن برای بچه ها عالیه چون از خطر مرگ ناگهانی نوزاد رو نجات میده. وقتی سیر باشه که دیگه شیشه رو مک نمیزنه و میخوابه .شما شیشه رو بذار جوری که رو بالش باشه نه دست خودت بعدش که خوابش سنگین شد خودش از میندازش