2777
2789
عنوان

**** نى نى هاى ناز تیر ماه 93 و ماماناى خوشگلشون ****

| مشاهده متن کامل بحث + 101236 بازدید | 12659 پست
نگار دکتری که از سه روزگی دخملو بردم هیچی راجع به تغذیه من نگفت ولی نگین اصلا وزن نمی گرفت و دائما بیدار بود و شیر میخواست بردیمش همین دکتری که نوشتم گفت چی بخور چی نخور، شاگرد دکتر قریبه و دکتر شوهرمم بوده والله من اصلا جدای از دستور غذایی که ایشون داده تو خونه به هیچ کاری نمیرسم و خوردنم روش فقط میرسم ماهیچه بندازم تو زودپز بپزه و بخورم همین
نازدونه دختر مامان و بابا ما دوستت داریم، خودمون خواستیمت، تا وقتی هم خدا بخواد در کنارتیم نگین دختر نازم ٢٧ تیر اومد به این دنیا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگین بجای شیر یه چیزی مثل شیرخشک تو داروخونه ها هست به اسم ب ب مام بخور برای مادران شیرده است. همه چیزم بخور . نمیدونم چرا جدیدا همه دکترا شاگرد دکتر قریب اند. یه ضرب المثل هست که میگه از فضل پدر ...پسر را چه حاصل
من و دخملم فرشته های بهشتی بودیم.... به زمین تبعیدمون کردن.... تیرماهی شدیم....
نگار به نظرم یه کوچولو بهتر شده، برام پودر لیدی میل نوشت اونو میخورم، میدونی دکتر اطفال خودم کارش حرف نداشت اتفاقا اونم شاگرد قریب بود. ولی هرچی گشتیم پیداش نکردیم البته ٨٤ سالشه دکتر یحیی عقیقی اگه ایشونو پیدا میکردیم هرچی میگفت چشم بسته قبول میکردم بانی بسکه بقیه میگن شیرت خوب نیست، منم دلم برا نگین میسوزه. ایشاالله همیشه سالم باشن
نازدونه دختر مامان و بابا ما دوستت داریم، خودمون خواستیمت، تا وقتی هم خدا بخواد در کنارتیم نگین دختر نازم ٢٧ تیر اومد به این دنیا
سلام مامانها .دیگه وقت نی نی سایت اومدن نداریم.بچه داری خیلی سخته.دلم برای همتون تنگ شده.
... عشقم همسرم.....پسرم وجودم.....دخترم نفسم..... خدایا به تو میسپارم گلهایم را,پناهشان باش,کنارشان باش,به یادشان باش.
سلام دوستان کسی واکسن 2 ماهگی کوچولوش رو زده یا نه؟
طلاااااهای دست دوم که با نووووو هیچ فرقی ندارن ...خودت بیا ببین میفهمی.با فقط گرمی 5 هزار تومن بیشتر از قیمت روز طلا.........http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1065440&PageNumber=1] [smiley]l/l_45.gif[/smiley]برای خرید زعفرون درجه 1 صادراتی بیا اینجا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=782486 شماره تماس 09153622055 ......شماره ت ل گ ر ا م09153622055
نگار دخترم می خوابه....وسط خواب مک می زنه...اتفاقا شیشه حتما باید شیر داشته باشه...آب جوش باشه گریه می کنه....خالی که هیچ!!! منم چون شیر خشکی هست هر ساعت باید برم شیر را عوض کنم تا شیر فاسد ندهم دخملی.... دیشب ساعت 11 رفتیم توی اتاق خواب...5 صبح خوابش عمیق شده......منم هی چرت می زدم...هی با گریه اش بیدار میشدم...خلاصه که کلافه ام حسابی....
""""گر نگه دار من آنست که من می دانم. شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.""" دختر کوچولوی من عجولترین دختر تیر ماهی بود و اردیبشتی شد!!!!.......خدایا شکرت!!!