2777
2789
عنوان

**** نى نى هاى ناز تیر ماه 93 و ماماناى خوشگلشون ****

| مشاهده متن کامل بحث + 101236 بازدید | 12659 پست
آخه فه کن تا مادر دوست شوهرم که من اصلا نمیشناختمش اومده میگه یا شیرت کمه یا اینکه بچه ت استخون بندی ش ظریفه!!!!!
نازدونه دختر مامان و بابا ما دوستت داریم، خودمون خواستیمت، تا وقتی هم خدا بخواد در کنارتیم نگین دختر نازم ٢٧ تیر اومد به این دنیا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبا دخترت تو یه ماهگی وزنش چطور بود؟ وزن تولدش چی؟
نازدونه دختر مامان و بابا ما دوستت داریم، خودمون خواستیمت، تا وقتی هم خدا بخواد در کنارتیم نگین دختر نازم ٢٧ تیر اومد به این دنیا
مرسی نگین جااااان از جوابت. اما 600?????? من اگر 20 سی سی بشه هر سری شیردهی. در 24 ساعت ک هردوساعت میخوره یعنی 12بار. میشه 240 سی سی. زیادش 300. 600 خیلییییییییه ک....
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
مثلا فردا جشن دعوتم بخوام صبح بدوشم تا بخوام بعداز ظهر برم و اونجا هروقت گرسنه ش شه ک 3ساعت صبح تا عصری بیشتر میشه. چیکار کنم?????? نمیشه???
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
صبا جون من 3800 بود پسرم قد 51. 20 روزگیش. مرکز بهداشت گفت 4100 بود و قد54. 28 روزگیش دکترش میگفت 4700. قدشو نمیدونم. اما اصلا تپلی نشون نمیده همه میگن چرا بچت ریزه و بزرگ نمیشه. گریییییه
نگین جان من از ی سینم یبار دوشیدم زیر 20 سیسی یوووود... چقد کمه پس.
حلما اشتباه نوشتم تو فریزر تا ٣ ماه میمونه من جایی خوندم ٦٠٠ سی سی ولی دکتر گفت اصلا برای شیر مادر این صحبتا رو نداریم و بچه تا میخواد باید بخوره محدودیتی نداره
اوکی عزیزم. الان گفتی بیرون بخوام ببرم تا 3 ساعت برا فردا چیکار میتونم بکنم?
سلام مامانای ناز. نارگل جون بقیه جواب ندادن اگه گروه مامانای تیر تو وایبر هستین می شه از مدیر گروه سولماز جون اجازه بگیری من بیام؟ اینجا که کسی نیست یه سوال دیگه مامانای که به بچه های نازتون شیر خشک می دین می شه مارکشو بگین.
نگران فردایت نباش! ما اولین باراست بندگی میکنیم ولی او قرنهاست خدایی میکند، اعتماد کن به خدایی اش ....
بچه ها امروز بیرون بودم خیلی گرم بود بچهم سه ساعت شد شیر ندادم. اومدم خونه لجباز شد شیر درست و حسابی نخورد هی چرت میزد گریه میکرد ی میک میزد منم میدیدم خوب نمیخوره و نزدیک 6 ساعت شد هی شیر میدادم دیدم شیر بالا آورد. میترسم. چرا آخه? قندش نیوفته? حالام فقط چرت میزنه عمیق نمیخوابه. آخه همش با شیر میخوابید
حلما دکتر دخملی میگفت ٣ ساعت یه بار بهش شیر بده اگه طولانی خورد ٤ ساعتم شد عب نداره ولی دخمل من یه وقتا ١٠ ساعت بیداره و وسطش یه کوچولو شاید بی خیال شیر خوردن شه وگرنه دائما دوس داره شیر بخوره، بعد این همه بیدار موندن یه وقت می بینی ٦ تا ٧ ساعت میخوابه منم هر کاری میکنم بینش شیرش بدم لباشو غنچه میکنه و محکم بهم قشار میده و نمیشه شیرش بدم