2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51623 بازدید | 5585 پست
راستش من تا دبیرستان اعتقادی به نماز نداشتم. اما یه بار یه حدیث از تمام علی دیدم که گفته بود:  ...

منم هستم.

البته من خدا رو شکر از همون ۹ سالگی نماز و روزهام رو کامل انجام دادم.

اما خب نماز صبح و گاهی به علت مشکلاتی نمازهای دیگه قضایی دارم.از اول ماه رمضون روزی یک نماز صبح قضایی خوندم.

روزه هم بخاطر بارداری و بچه داری قضا زیاد داشتم و گرفتم.

الان ۳۷ روز مونده.

از پاییز ان‌شاءالله شروع میکنم هفته ای ۳ روز.میشه ماهی ۹ روز.حدودا ۴ ماه طول میکشه تمام بشه.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش من تا دبیرستان اعتقادی به نماز نداشتم. اما یه بار یه حدیث از تمام علی دیدم که گفته بود:  ...

این قرآن باز کردن و دیدن هرچه تو دلت بوده دقیقا برای منم پیش اومده....

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
@helmajonam     @ملکه_زاپاتا     @fatiii_joon     @شاداب94 & ...

سلام.

من هفته گذشته کاملا به قرارم عمل کردم و زحمت کشیدم هر روز یه نماز قضای صبح خوندم😅

ان‌شاءالله باید خوندن نمازهای ظهر و عصر و مغرب و عشا رو هم شروع کنم.

منم خداروشکر خوندم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

من به قرار خودم عمل کردم. و نماز صبح قضایی خوندم.

اما هنوز ظهر و عصر و مغرب و عشا رو شروع نکردم.

خیلی سرم شلوغه.

من به قرار خودم عمل کردم. و نماز صبح قضایی خوندم. اما هنوز ظهر و عصر و مغرب و عشا رو شروع نکردم. خ ...

خیلی خوبه عزیزم. ان شالله اونم به وقتش شروع میکنی

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

خوندم منم ان شاالله قبول حق باشه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️