2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51594 بازدید | 5583 پست

[QUOTE=89946886]از الان ک میخونی سعی کن نداشته باشی . خدا از انچه ک تو تصور میکنی مهربانتر هس[/QUOTEتومهربونیه خداشکی نیس... توبه درصورتی پذیرفتس که ادم جبران مافات کنه... یعنی شروع کنه به قضاخوندن حالا اگه این بین حتی فوت شدیم چون درپی جبرانش بودیم خدابقیشو میبخشه چون ما میخواستیم جبران کنیم عمرمون کفاف نداد... به نظرم هرکی قضا داره یه یاعلی بگه وشروع کنه حس خوبیه من تجربش کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل شما نزدیک به ۶سال نماز قضا داشتم

۸سال پیش همین تصمیم شما رو گرفتم 

خدا هم یاریم کرد و ۶سال نماز قضاهامو خوندم اولش سخته ها ولی بعد یه هفته رو منوال میفتید و در حد نماز یومیه براش اهمیت قایل میشید

من الان دو ساله که نماز قضام تموم شده و نماز قضا به نیت پدرم می خونم ، منم میتونم اعلام آمادگی کنم؟؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

وقتی یه مسیحی یا یهودی مسلمون میشه، تکلیف از وقتی بهش واجب میشه که تصمیم گرفته دین اسلام رو بپذیره

یعنی اگه 30 ساله باشه، یا 50 ساله، بهش نمیگن از 15 سالگیت باید قضای نمازهات رو بخونی تا الان.

ماها هم همگی چون تو ایران دنیا اومدیم، اجبارا و به انتخاب والدینمون مسلمون شدیم

حالا اگه خودمون تو هر سنی به این شناخت و باور برسیم که دینمون رو دوست داریم و میخوایم بهش عمل کنیم، حکمش مثل همون تازه مسلمونهاست.

از اون روزی که این تصمیم رو گرفتیم باید تلاش کنیم دیگه واجباتی به گردنمون نمونه و اگه قضا شد، قضاش رو به جا بیاریم

گذشته ها رو فراموش کن چون جلوی حرکتت به سمت آینده رو میگیره.

از همون روزی که این تصمیم رو گرفتی مراقب باش چیزی گردنت نمونه

فراموش نکن خدا بخشنده مهربانیه و اینو اول تمام سوره هاش ذکر کرده

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
منو شما برعکسیم😅 من تا دبیرستان خوندم دیگه نمیخونم.

راستش من تا دبیرستان اعتقادی به نماز نداشتم. اما یه بار یه حدیث از تمام علی دیدم که گفته بود: 

یه روز یه نفر اومو پیش امام علی و بهش گفت تو که اینقدر خدا رو عبادت میکنی و به خودت سخت میگیری اگه خدایی و بهشتی و جهنمی وجود نداشته باشه اینهمه زحمت الکی کشیدی

امام علی در جوابش گفت: اگه بهشت و جهنمی وجود نداشته باشه من چیزی رو از دست ندادم

اما اگه بهشت و جهنمی وجود داشته باشه بشین و ببین تو چه چیزهایی رو از دست دادی! 

این شد که منم تثمیم گرفتم نماز بخونم 

گفتم خدایا من از امروز نماز میخونم اگه وجود داری هدایتم کن! 

چند روز بعدش خواهرم اومد یه کتاب قرآن با ترجمه الهی قمشه ای بهم داد

بعد از هر نمازی من قرآنو باز میکردم و همون صفحه ای رو که جلوم باز شده با ترجمه میخوندم

شاید باورت نشه اما ردخور نداشت که من اونروز به موضوعی فکر کرده باشم یا گناهی کرده باشم و توی همون صفحه جوابم جلوم باز نشه

یعنی خدا اینجوری وجودشو بهم ثابت کرد برای همینم دیگه هیچوقت نتونستم ترکش کنم

آگاهانه انتخابش کردم

بعدها توی قرآن خوندم که تگر کسی از خدا هدایت طلب کنه خداوند بر هدایت او می افزاید. من یک قدم سمت خدا رفتم اون صد قدم اومد سمتم

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
من همسرم از این آدما بود که 6 ماه 6 ماه روزه می گرفت و نماز شب میخودن در این حد بود با خلوص نیت نماز ...

نمازی که باخلوص نیت باشه انقدواسه ادم شیرینه که ترک نمیشه... شما کمکش کنین واقعا حیفه....شوهرتون مصداق ایه.... من نور الی  الظلمات..... شده.... ازخدابخواین که حرفاتون روش تاثیربزاره

روش خیلی خوبیه اگ‌بهش پایبند باشی  من روزه قضا زیاد دارم اونا رو بگیرم خیلی خوب میشه خیلی تنبل ...

منم روزه قضا زیاد دارم برای اونم برنامه دارم 

اگه خدا بخاد تصمیم دارم هر هفته یه روز روزه بگیرم

وقتی یه مسیحی یا یهودی مسلمون میشه، تکلیف از وقتی بهش واجب میشه که تصمیم گرفته دین اسلام رو بپذیره ...

نه گلم شما ازهرمرجع تقلیدی که بپرسی چون مسلمان وازهمه مهمترشیعه هستیم بایددددددد قضا شو بخونیم من طلبه هستم چنین چیزی که شما میگی رو به ما یه طور دیگه گفتن عزیزم

منم روزه قضا زیاد دارم برای اونم برنامه دارم  اگه خدا بخاد تصمیم دارم هر هفته یه روز روزه بگیر ...

برای روزه قضاهاتون روز تعیین کنید 

مثلا من ۳شنبه ها و ۵شنبه ها می گرفتم به علاوه روزهایی که روزه گرفتن براش سفارش شده

من تمام روزه قضاهامو اینجوری گرفتم اصلا بهم فشار نیومد

نه گلم شما ازهرمرجع تقلیدی که بپرسی چون مسلمان وازهمه مهمترشیعه هستیم بایددددددد قضا شو بخونیم من طل ...

من از مرجعم پرسیدم گلم. چون خودم از بعد از ازدواج تصمیم گرفتم مقید بشم و در مورد قبلش سوال کردم چون سخت بود برام و گفتن ایرادی نداره و باقیش رو تلاش کنم که قضا نشه و ان شاالله خدا قبلیا رو میبخشه

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
سلام گلم خیلی کارتو دوس داشتم... منم ذقیق مث شما فقط دوسالشو خوندم.. به نظرم بخون حس سبک شدنه خیلی ب ...

آره این ایده خیلی خوبیه. چون آدم بدای نماز اصلی تنگیزه داره چون زور و اجبار بالای سر آدمه ولی واسه نماز قضا اصن انگیره نداره. اینجوری هم وقتی تنرری دارم نماز قضا رو میخونم هم وقتی اذان دادن مجبورم نماز اصلی رو بخونم

البته بگما 

روزای اولش سخته 

بدن عادت ن اره به اینهمه خم و راست شون

ولی بعد از چند روز انگار بدن عادت میکنه

من تنها کسیو که میشناسم تو اطرافیانم ودیدم که نماز وروزه قضا نداره پدرمه 

خوشبحالش

خدا حفظش کنه

من از مرجعم پرسیدم گلم. چون خودم از بعد از ازدواج تصمیم گرفتم مقید بشم و در مورد قبلش سوال کردم چون ...

عزیزم مطمئنی مرجعتون رو متوجه کردید اگر بله به نظرم در انتخاب مرجعتون تامل کنید 

نمازهای قضاهای قبلی بر گردنتون هست حالا اینکه می خواید ادا کنید یا خیر تصمیم خودتونه و در نهایت بین خودتون و خدای خودتونه

موفق باشید 

یا حق

2810