2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51593 بازدید | 5583 پست

منم دارم ولی انقدر تنبلم همینام بخونم هنر کردم وصیت میکنم همه دلارامو بفروشن بعد مرگم نماز قضا واسم بخرن  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان ک میخونی سعی کن نداشته باشی . خدا از انچه ک تو تصور میکنی مهربانتر هس

خب من استناد میکنم به آیات قرآن. 

خدا توی قرآن گفته خدا رو با خوف و رجا بپرستید یعنی ترس و امید

اینکه خدا مهربونتر از حد تصور ماست شکی نیست اما اینکه چقدر باید ازش ترسید رو ترجیح میدم به خووم سخت بگیرم چون بارها توی قرآن خوندم اینو که خدا رو با بیم و امید بخوانید

میترسم امیدم به رحمتش اینقدر زیاد بشه که دیگه ترسی از گناه و سستی نداشته باشم..

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

من خيلي دارم متاسفانه

اما همسرم از پنج سالگي نماز خونده فكر نميكنم نماز قضا داشته باشه واقعا حسوديم ميشه چون هميشه اول وقت و با حضور قلب ميخونه يعني تو يه كلمه نماز واقعي

شده پنج دقيقه ايستاده تا تمركز كنه برا نمازش بعد شروع كنه😭

سلام . اگه دوس داری شرکت کن.  اوضاع تو از من بهتره    

سلام گلم خیلی کارتو دوس داشتم... منم ذقیق مث شما فقط دوسالشو خوندم.. به نظرم بخون حس سبک شدنه خیلی باحاله.... من حدود پنج دقیقه مونده به هراذان قضاهاروشروع میکون بعد که اذان گفتن نمازاصلی رومیخونم اینجوری برام راحت تره... نمیزارم همه رو بعد اذان بخونم نمدونم چرا به نظرم زیاد میاد اینجوری.. به نظرم شمام همینکاروکن

من بعد ازدواجم بی نماز شدم

ولی دوباره شروع کردم

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
می بینم که ماه رمضونی همه جوگیر شدن😂

یه بار قبلنا توی یه وبلاگ به اسم خانواده برتر توی همچین تاپیکی شرکت کردم و سه چهار ماه هم ادامه دادم ولی بعدش ولش کردم. دلم میخاد باز از اول شروع کنم اما میترسم از اینکه بازم ولش کنم! 

آره دیگه! ماه رمضان ماه رفرش شدن مسلموناست

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
من از روز تکلیفم تا الان نماز قضا دارم شاید ۱ هفته ن دوهفته خونده باشم

نمیگم خوشحالم یکی حدود خودن پیدا کردم.اما همین که من تنهد نیستم خوبه😀

البته من روزه قضا نصف سنم دارم.ولی نماز زیاد.اگه از 9سالگی حساب کنم از هر 12ماه یک ماهش رو خوندم😀حدود 20سال😞😞😞😞

نمیگم خوشحالم یکی حدود خودن پیدا کردم.اما همین که من تنهد نیستم خوبه😀 البته من روزه قضا نصف سنم دا ...

ههههههه 

🤗🤗🤗🤗

من خیلی بی حوصلم چ کنم

بعد من نماز دوست داشتم بخونم با بابام للج میکردم بدم میومد چیزی بهم تحمیل بشه

2810