2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51589 بازدید | 5583 پست
من یادم نمیاد اخرین باری که نماز خوندم کی هست😐اما ماه رمضون رو دوس دارم و روزه ی بدون نماز میگیرم🙄

عزیزدلم قطعا بدون توی این نماز پنج دیقه ای قطعا یک خیری یک چیزی وجودداره که خوندنش انقد سخت به نظرمیاد وشیطون نمیزاره سمتش بری... تو در طول روز خیلی کارای سنگین تری میکنی ولی ببین واسه یه نماز که زمانی هم نمیبره چقدر سخت میاد به نظرمون؟ قطعا یه چیزی توش هس بخون..... اینم بدون پاسخ تمام نیازهای نگفته ونهفته ما نمازه... منم روزی مث شما بودم اما الان اصلا دوس نذارم به گذشته برگردم چدن شیرینیشو حس کردم 

منم مثل شما نزدیک به ۶سال نماز قضا داشتم ۸سال پیش همین تصمیم شما رو گرفتم  خدا هم یاریم کرد و ...

وای خوشبحالت

برای منم دعا کن بتونم

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از مرجعم پرسیدم گلم. چون خودم از بعد از ازدواج تصمیم گرفتم مقید بشم و در مورد قبلش سوال کردم چون ...

میشه مرجعتونوبدونم کیه؟ اخه مگه میشه... فقطدرصدرت ناتوانی وبیماری عقابش برداشته میشه وگرنه ازردی تنبلیو بیحوصلگیو اینا که..... نمدونم والا

بچه ها من با نظرات مخالف مشکلی ندارم چون اعتقاد قلبی من اینه که خدا به درون بندگانش آگاهه و شاید ملاک سنجش خدا با ملاکهایی که توی ذهن منه خیلی متفاوت باشه

بقول شاعر: 

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست

طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست

خدا کسی است که باید به دیدنش بروی

خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست

به مهربانی و بخشایش خدا سوگند

خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست. 

یعنی اینکه ما خطا کنیم و امیدمون به بخشایش خدا باشه آخر عاشقیه! 

اما من همیشه میترسم از اینکه مرز بین گناه و عبادت رو گم کنم

برای همینم سعی میکنم در عین حال که عاشق خدا هستم از عقوبت اعمالم بترسم

عزیزم مطمئنی مرجعتون رو متوجه کردید اگر بله به نظرم در انتخاب مرجعتون تامل کنید  نمازهای قضاها ...

🍁 رعایت #تدریج و #مرحله ای در #وجوب تکلیف #نومسلمانان 🍁

آیت الله العظمی سیّد شرف الدّین جبل عاملى صاحب کتاب «المراجعات» مى گوید: 

یکى از مسیحیان ثروتمند لبنان نزدم آمد و گفت: مى خواهم مسلمان شوم، وظیفه ام چیست؟ 

گفتم: #دو رکعت نماز صبح بخوان و #سه رکعت نماز مغرب. 

گفت: مسلمانان هفده رکعت نماز مى خوانند! 

گفتم: #مسلمانى آنها یک مقدار #قوى شده است، از این رو پیامبر اسلام براى تازه مسلمانان، بنابر نقل تواریخ، دو رکعت نماز صبح و سه رکعت نماز مغرب را دستور می دادند، اکنون که شما مسلمان شده اید، همین اعمال را انجام بدهید کافى است. 

کم کم این شخص تازه مسلمان، قوى شد، و به مساجد مى رفت و مانند سایر مسلمانان، نمازهاى پنجگانه را به جا مى آورد.

تا اینکه ماه #رمضان فرارسید، ایشان سراسیمه نزد من آمد و گفت: آیا من هم باید روزه بگیرم؟ 

گفتم: خیر، روزه مربوط به #کهنه مسلمان ها است؛ مسلمانان صدر اسلام، پس از مدّت طولانى که از بعثت پیامبر گذشت؛ به روزه گرفتن مأمور شدند.

گفت: مى خواهم روزه بگیرم. 

گفتم: هر اندازه که آمادگى دارى روزه بگیر. 

همین روش باعث گردید که در سال دوّم، تمام ماه رمضان را روزه گرفت و اکنون او از مسلمانان نیرومند لبنان است و نماز شبش ترک نمى شود و مهمترین بودجه ها و کمبودهاى مالى جنوب لبنان را تأمین مى کند.

(مجله حوزه، شماره ۳۹، ص ۴۸ و ۴۹)

نو اندیشی فقهی

@foghaha

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
میشه مرجعتونوبدونم کیه؟ اخه مگه میشه... فقطدرصدرت ناتوانی وبیماری عقابش برداشته میشه وگرنه ازردی تنب ...

مرجعم اقای صانعیه

چندسال قبل ایمیل زدم و کامل پرسیدم

شاید لابلای ایمیلهام باشه هنوز

ولی شما خودت منطقی فکر کن.

مثلا الان یه اقایی بخواد مسلمون بشه، شما بهش بگی قدم اول ختنه س. بعدم اگه 40 سالته، 25 سال نماز و روزه قضا به گردنت داری. 

فکر نمیکنی طرف کلا عطای مسلمونی رو به لقاش ببخشه و بره؟

ماها هیچکدوم به انتخاب خودمون مسلمون نشدیم. 

وقتی به شناخت برسی تازه اون حسابه

خدا خودش کلی تاکید کرده به تدبر و ازادی در انتخاب دین

مسلما مسلمونی طوطی وار هیچ ارزشی نداره

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
🍁 رعایت #تدریج و #مرحله ای در #وجوب تکلیف #نومسلمانان 🍁 آیت الله العظمی سیّد شرف الدّین جبل عا ...

عزیزم این مربوط به کسیه که می خواد مسلمان بشه 

نه کسی که از بچگی حالا چه از جبر چه از اختیار مسلمان بوده 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
پول بده یکی برات بخونه

به این مدل نماز خوندنا اعتقادی ندارم

توی مسلک من خدا رو نمیشه با پول خرید!

منم دارم😭😭😭😭😭

شما هم اگه خواستی شرکت کنی بهم اطلاع بده

فعلا که تعدادمون خیلی کمه

پست هم که پربازدید نشد

البته من با یک نفر هم شروع میکنم

سلام به همگی

بچه ها من بلد نیستم پست کسی رو کپی کنم که جوابشو بدم

همینطوری جواب میدم شاید بدرد کسی خورد

خداوند نامحدوده زمان بهش نمی گذره حال و آینده براش یکیه.اون لحظه ای که سالها پیش نماز نخوندیم و اون لحظه ای که همین الان نمازمون قضا شده پیشش حی و حاضره

پس ما چرا فرق می گذاریم بین قضا کردن نماز صبح امروزمون با نماز صبح ده سال پیشمون؟

در نظر داشته باشید که از دیدگاه خدا انگار شما همین الان گناه کردید یا همین الان ثواب کردید.چون همه اش یکیه

هر موقع به حضور خدا میریم باید با تمام گناهانمون بریم

از گذشته تا الان.با امید به بخشایش ولی با خوف نبخشیدن

خداوند خیلی بخشنده است.نماز حق بندگی خداست.باااید حقشو ادا کنیم.

در جواب کسانی که میگن چرا به یک تازه مسلمان نمیگن نماز قضاهاشو بخونه

مشخصه که ترس می افته تو دلش.به هر حال وارد دین اسلام شدن خیلی مهمه و اولش فقط با یک تشهد آدم مسلمون میشه‌.اما برای رسیدن به کمال اسلام راه درازی هست

تازه مسلمونهایی که کم کم خیلی معتقد میشن خودشون رو موظف می کنند که نماز قضاهاشونو بخونن.چون می خوان مرتبه شون بره بالاتر.

و اون افرادی که میگن چرا ما از اول مسلمون به دنیا اومدیم که این همه نماز قضا بیفته گردنمون معلومه الان هم به دین اسلام زیاد معتقد نیستن....وگرنه باید خدارو شکر می کردن که همیشه بهترین دین رو داشتن و با جون و دل نمازاشونو می خوندن.

توجه داشته باشید که هر دینی پدر و مادر داشته باشند به بچه هم همون دین داده میشه و این در تمام دنیا وجود داره

شما اگر از بدو تولد مسیحی بودی و بعد می شنیدی که بعد از مسیح پیامبران دیگری هم اومدن دینتو بلافاصله آپدیت! نمی کردی؟!

چطور همه چیز جدیدش خوبه ولی دین....

در مورد تربیت مسلمون پله به پله هم توی دین اسلام این روش رو داریم منتها پدر و مادرمون یادمون ندادن

به بچه سه ساله باید یاد بدیم لااله الاالله بگه.قرار نیست فقط یکبار بگه و خلاص

باید هر روز سه مرتبه سر وقت نماز خودمون بچه رو مجبور کنیم چند بار بگه.تا عادت بشه براش

و تا هفت سالگی هم که باید نمازو کامل یاد بگیره و توی احادیث گفته شده که به محض اینکه نماز رو یاد گرفت باید بچه رو تحت فشار قرار بدیم که نماز بخونه

چون توی این سن هنوز فرمانبرداری داره ازمون

و عادت که بکنه به سختی کشیدن وقتی بهش واجب شد براش آسون میشه مثل الانه ما

وگرنه چطور میتونی یه پسر پانزده ساله رو مجبور به نماز خوندن کنی؟!

در این روش تربیت اسلامی فرقی بین دختر و پسر نیست و همه باید از هفت سالگی نماز بخونن

مامانای گل دقت کنید توی تربیت بچه تون

2810