سلام خانما من چن ماه پیش قسط داشتیم 1میلیون کم بود از پدرم گرفتم و قبلش شاید چن ماهی 500میداد ب دخترم دیگ نداد بعد من خواستم ماشین بخرم 300پول تو حسابش بود د داداش بود تو حسابش خودش بود ولی دس داداشم بود گفتم 50تومن قرضی بهم بده 30روز پس میدم نداد من اینو اونو قرض کردم نزاشتم شوهرم بفهمم پدرم بهم پول بهم نداده خلاصه گفتم بابا تو ک پول قرضی بهم ندادی حداقل حقوقتو دادن 10میلیون بهم بده 130میلیون باید قرض بدم بخاطر ماشین بهم بده بقران بهم نداد تازه گفت اون 1میلیون هم گف بهم بده ایقد ب داداشم ک مجرد میده ماشین دادا مغازه چن میلیاردی ب خواهرم میده ماشین واسش خرید و گاهی پول میده اونا مجردن من متاهلم من زود ازدواج کردم اون موقعه اوضاع اقتصادی پدرم خوب نبود الان حقوقش 60تا65 میلیون هست حالا ناراحت شدم گفتم شماره کارتتو بفرست تا میلیون بفرستم شماره کارتوش فرستاد الان من چ رفتاری کنم بعد این باهاش؟
منم عین خودت با این تفاوت ک ن اصلان ازشون توقع دارم ن میخام ازشون
کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من فقط متوجه نشدم ک چرا از شوهرت هیچ توقعی نداری؟خب بلخره بچه های مجرد توی خونه خرجشون با پدره دیگه
گلم شوهرم 400کلا خودش میده فقط 130تومنوم کم بود اون 80از دوستاش گرفت گفت تو از پدرت 50بگیر سر 30روز میدم الان من جای قرض کردم گفتم پدرم داده شوهرم سر 10روز 20میلیونشو داد گفت تا اخر ماه 30دیگ هم میدم
میدونی تو گوشیش دیدم واسه ی خانواده ک دوستامونه چن سال داره واسه زنه پول میزیزه از این میسوزم ک من بچشم اینطوری کرد حالا واسه ی زن میریزه خواستم ب روش بیارم جلو خودمو گرفتم
درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
نمیدونم،شاید آدم باید خودش چند تا بچه بیاره تا بفهمه والدین بین بچه هاشون فرق نمیذارن!
شاید تو بی پولی و سختی واسه شما خرج کردن و اذیت شدن،الان فک میکنن وظیفه شوهرتونه این کارا و ی طورایی فک میکنن این پولی ک ب شما میدن ب دوماد میرسه ک دلشون نمیخواد برسه
ولی چیزی ک خودم به عینه شاهدشم پدر مادرا بین بچه هاشون فرق میذارن و با شعارای الکی خودشونو توجیح میکنن
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
اَه چقدر بعضی تفکرات مسخرن،میگن اونا مجردن تو متاهلی دیگه خرجت با شوهرته انگار ادم بچش که ازواج کرد دیگه هیچ مسئولیتی به عنوان والدین در قبال اون بچه نداره. ادم اگه از پدرش نخواد از کی بخواد؟ دستشو جلوی کی دراز کنه؟ دیگه چون ازدواج کرده بره بمیره؟ کاش ادمایی که تفکراتشون اینجوریه و بین بچه ها تبعیض قائل میشن هیچوقت بچه دار نشن.