2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 52328 بازدید | 5637 پست
سلام ب همگی. منم دارم نماز قضا میخونم متاسفانه ۱۶ سال دارم فعلا هشت ماهش رو خوندم ماشاءالله

سلام عزیزم😍 قبول باشه ❤️

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نماز قضاهام بخاطر اینه که اون موقع ها پدر مادرا بلد نبودن بچه رو تشویق کنند و مواظب قضا نشدن نماز بچه بشن....الان واسه بچه ها جشن تکلیف می‌گیرند و کلی با بچه سرو کله میزنن....من بچه که بودم فکر می کردم نماز واسه پدرم هست....همیشه نماز خوندنش رو تماشا می کردم..ولی به خودم قشنگ و درست امر به نماز نمی کردن متاسفانه....خدا منو ببخشه که عقلم کم بود...حیف

سلاممن تازه این تاپیک رو دیدم...خیلی خوشم اومد ازش...کاش همون ۴ سال پیش دیده بودم ..اونوقت تا الان ب ...

سلام عزیزم. هیچوقت برای شروع دیر نیست 

اگه دوس داشتی با ما بخونی بهم بگو تا شنبه ها تگت کنم

سلام منم همین الان دیدم. من نماز صبح اصلا نمیخونم و کلی نمازای قضا دارم. بعضی موقع نماز میخونم خدا ک ...

سلام عزیزم 

اگه دوس داشتی با ما بخونی بهم بگو تا شنبه ها تگت کنم

من نماز قضاهام بخاطر اینه که اون موقع ها پدر مادرا بلد نبودن بچه رو تشویق کنند و مواظب قضا نشدن نماز ...

آخه واقعا ۹ سالگی هم برای نماز خوندن دخترا خیلی زوده 

من تازه ۱۵ سالم بود که دنبال خداشناسی افتادم 

حتی آدم دلش نمیاد به یه بچه ۹ ساله بگه روزه بگیر! شاید خود منم هیچوقت بهش نگم 

تا زمانی که خودش بخاد

منم شش سال نماز قضا داشتم و خدا را شکر همش رو تو مدت چن سال خوندم واقعا برا خوندن نمازام خدا رو هزار مرتبه شاکرم 

عزیزم جدول ماهانه درست کن تا راحت تر بتونی بخونی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

آخه واقعا ۹ سالگی هم برای نماز خوندن دخترا خیلی زوده من تازه ۱۵ سالم بود که دنبال خداشناسی افتادم حت ...

منم سه چهارسالی هست دنبال نماز قضاهام دراومدم ولی تک و توک جبران میکنم رضایت اصلیم از نمازخون شدنمه چون تا ۴سال پیش اصلا مرتب نمیخوندم ولی ۴ساله به لطف خدا تمام نمازامو میخونم ماشالله لاحول و لاقوه الا بلا العلی و العظیم