2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51635 بازدید | 5586 پست
سلام به دوستای نازنینم ❤️ من این هفته هم گوش شیطون کر ۵ روز قضای ظهر و عصرمو خوندم     ا ...

سلام عزیزم

خداقوت

از صبح تو فکرت بودم ، برخلافی که عموما خاموش میام سایت امروز اول کاربری مو فعال میکردم😅

منم این هفته کامل نمازامو همراه با قضا هاش خوندم ،خیلی راضی بودم از خودم ،ان شاءالله ادامه دار بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم یه مشکل بزرگی برام‌پیش اومده لطفا برام دعا کنید.

ان شاءالله که اخرش خیر و سلامتی باشه واستون...

شماهم واسه من دعا کنین منتظر یه خبرم ،ان شاءالله صلاحم توش باشه🌱

سلام به دوستای نازنینم ❤️ من این هفته هم گوش شیطون کر ۵ روز قضای ظهر و عصرمو خوندم     ا ...

سلام عزیزم خوبی

من فقط دو روز تونستم بخونم و یه هفته فقط نماز صبح 

البته به یاری خدا نماز ایات هم خوندم ولی یادم نیست چند روز خوندم

@حکمتخدا     @سربازفراری     @دبیرآینده     @آرامشبهترینه &n ...

سلام خانم گل

من حدود ۴ روز نماز قضا خوندم🤭

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سلام عزیزم خداقوت از صبح تو فکرت بودم ، برخلافی که عموما خاموش میام سایت امروز اول کاربری مو فعال ...

سلام عزیزم  

چه عالی   خداقوت💪

ان شالله یه روز بیاد که همه نمازای قضاتو خونده باشی 😍😘

التماس دعا عزیزم🙏

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
سلام عزیزم یه مشکل بزرگی برام‌پیش اومده لطفا برام دعا کنید.

سلام عزیزم❤️

ان شالله خیره.. 

چشم عزیزم 

توکلت به خدا باشه که خدا از هر مشکلی بزرگتره😘

سلام عزیزم خوبی من فقط دو روز تونستم بخونم و یه هفته فقط نماز صبح  البته به یاری خدا نماز ایا ...

سلام عزیزم خیلی هم عالی  

قبول باشه عزیزم 😘 خداقوت و التماس دعا  

سلام خانم گل من حدود ۴ روز نماز قضا خوندم🤭

سلام عزیزم😍 خیلی عالی خوندی  

قبول باشه عزیزم😘 التماس دعا🙏

سلام خدمت همگی خوبید  ممنونم از تگت گلم  ۵روز کامل نماز قضا خوانده شد

سلام عزیزم😍😍

خیلی عالی خوندی🤩

خداقوت و التماس دعا  🙏

سلام عزیزم😍 خیلی عالی خوندی     قبول باشه عزیزم😘 التماس دعا🙏

مرسی بابت انرژی مثبتت😍

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨