2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51623 بازدید | 5585 پست
والا منم نماز و روزه قضا زیاد دارم نمیدونم چه حکمتیه وقتی نیت روزه میکنم فرداش پریود میشم بیشتر از د ...

عزیزم برای دیسک کمرت باید چجوری نماز بخونی؟

تحقیق کن ببین شاید یه راه خوب و آسون باشه براش

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
من خیلی وقته نماز نمیخونم دیگه ناراحتم از خدا 

خدا خیرت بده چکار خدا داری؟ مگه نماز خوندن واسه گرفتن حاجته؟؟ از واجبات و باید خونده شه 

البته خاک بر سر من قضا زیاد دارم/ خدایا بچه بودم، نفهم بودم،جاهل بودم،خدایا  گه خوردم بگذر از من/ الان که از کار افتاده شدم واقعا قضا واسم سخته خدایا مواخذه نمازم نکن 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای دیسک کمرت باید چجوری نماز بخونی؟ تحقیق کن ببین شاید یه راه خوب و آسون باشه براش

از 9640 و دو تا پیامک پاسخ به احکام پرسیدم بهم گفتن 

((با سلام
آيت الله مکارم‌شيرازي:درصورتيکه اميد به خوب شدن داريد بايد صبر کنيد و بعدا نمازهايتان را بصورت ايستاده قضا کنيد.))

اخه بگو چند نفر دیسک داشتن و مداوا شدن که من دومیش باشم

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
سلام عزیزان شنبه است روز گزارشه گوشی منم درست شد    

خداروشکر🌹 من هفته پیش که گفتید بجای شما دوستان رو تگ کنم استرس داشتم که یکوقت یادم نره😊 این هفته هم مرخصی بودم، ان شاالله هفته آینده با دست پر خدمت میرسم😂

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
والا منم نماز و روزه قضا زیاد دارم نمیدونم چه حکمتیه وقتی نیت روزه میکنم فرداش پریود میشم بیشتر از د ...

عزیزم خب نشسته بخون مگه مجبوری خم میشی؟؟؟؟

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
خداروشکر🌹 من هفته پیش که گفتید بجای شما دوستان رو تگ کنم استرس داشتم که یکوقت یادم نره😊 این هفته ه ...

مرسی عزیزم

ان شالله

از 9640 و دو تا پیامک پاسخ به احکام پرسیدم بهم گفتن  ((با سلام آيت الله مکارم‌شيرازي:درصورت ...

خب من اگه جای شما بودم به عقل خودم رجوع میکردم! ان شالله که صد و بیست سال زنده هستید و دیسکتونم خوب میشه اما من شخصا از اونجای که نمیدونم تا کی توی این دنیا مهلت دارم سعی میکنم تا جایی که در توانم هست دینی رو که به گردن دارم ادا کنم حتی شد خوابیده بخونم میخونم اما دیگه به تاخیرش نمیندازم. اون دنیا نرفتم که بدونم مرجع تقلیدم دینی رو که به گردنم انداخته به گردن میگیره یا نه! پس خودمو اون دنیا تنها تصور میکنم و وجدان خودمو راحت میکنم

من تنبل شدم😔

نه اصلا این حرف نزن عزیزم. یه آیه توی قرآن هست که میگه عزم در امور الهی نشانه ای از عزم ثابت در امور عالم است. پس اگه میخای توی زندگی روزمره و تصمیماتی هم که برای دنیات میگیی تنبلی نکنی و محکم باشی اول از همینجا شروع کن و ثابت قدم باش

عزیزم خب نشسته بخون مگه مجبوری خم میشی؟؟؟؟

نشسته پرسیدم از مرجع تقلیدم،، نمیشه خواهر قبول نیس 

خب من اگه جای شما بودم به عقل خودم رجوع میکردم! ان شالله که صد و بیست سال زنده هستید و دیسکتونم خوب ...

وقتی صحیح نباشه چه فایده،،، پس نخوندنش بهتر از خوندنه وقتی قبول نیس// درست میگی شاید تا فردا بیشتر زنده نمونم هر جور شده باید بخونم،،، نماز نشسته هم تا حالا نخوندم بلد نیستم،، دندم نرم حالت عادی میخونم بقولن دینی که باید ادا بشه،، ممنون که آدمو به یاد خدا میندازی ☺🌹👍

از 9640 و دو تا پیامک پاسخ به احکام پرسیدم بهم گفتن  ((با سلام آيت الله مکارم‌شيرازي:درصورت ...

عه وا😲

این چه جوابیه!!!!!

خیلی عجیبه مگه میشه نماز نخونیم تا بعدا قضا کنیم؟؟؟

عجب!

اصل رو فدای فرع کردن 

اصلش خوندنه نه حرکاتش

عزیزم از یه جا دیگه بپرس😄😘

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
اگه دوست داشتی با ما بخون عزیزم

خیلی دوست دارم

چجوری؟🌹🌹

عه وا😲 این چه جوابیه!!!!! خیلی عجیبه مگه میشه نماز نخونیم تا بعدا قضا کنیم؟؟؟ عجب! اصل رو فدای ...

یعنی توش موندم ولی باید هر جور شده بخونم،،وقتی درد شدید میاد سراغم واقعا نمیتونم بخونم، خاک تو سرم نخوندم حالا مثل چی پشیمونم