2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51633 بازدید | 5586 پست
یعنی توش موندم ولی باید هر جور شده بخونم،،وقتی درد شدید میاد سراغم واقعا نمیتونم بخونم، خاک تو سرم ن ...

عزیزم هرجور راحتی و درد نداری بخون اما بخون

انشاالله خدا کمکت میکنه

چرا دیسک داری؟ چند سالته؟

پدر منم دیسک داشتن همه دکترا میگفتن عمل باید کنی

اما بدون عمل خوب شد

انشاالله برای شمام خوب میشه😍

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
وقتی صحیح نباشه چه فایده،،، پس نخوندنش بهتر از خوندنه وقتی قبول نیس// درست میگی شاید تا فردا بیشتر ز ...

نه عزیزم اگه سرپا بخونی و به خودت آسیب بزنی گناهه! این که قبول هست یا نه رو فقط خدا تشخیص میده! کسی که به شما مشاوره داده پزشک نبوده که! لااقل از پزشکت سوال کن

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم اگه سرپا بخونی و به خودت آسیب بزنی گناهه! این که قبول هست یا نه رو فقط خدا تشخیص میده! کسی ...

بچه که بودیم توی مدرسه به ما میگفتن اگه مرجع تقلید نداشته باشید همه اعمالتون باطله! اما من یه روز توی تلویزون دیدم یه نفر از یه روحانی که مهمان برنامه بود سوال کرد که آیا اگر مرجع تقلید نداشته باشم نماز و روزه هام باطله؟ روحانی پاسخ داد خیر. گفت اگر توی این دنیا طبق سلیقه خودت عبادت کنی اگر اشتباهی کرده باشی مسولش خودتی اما اگر مرجع تقلید داشته باشی مسولش مرجع تقلیدته! وگرنه داشتن مرجع تقلید واجب نیست فقط به نفع خودتونه!

حالا اینو که به عقلت رجوع کنی یا به مرجع تقلیدت اینو فقط خودت میتونی تشخیص بدی و اینکه اعتقاد داشته باشی که اون دنبا مرجع تلیدت گردن میگیره یا نه رو هم خودت باید تشخیص بدی اما تحت هیچ شرایطی به بدنت آسیب نزن مگر اینکه به قصد جهاد و شهادت باشه!!! 

نه اصلا این حرف نزن عزیزم. یه آیه توی قرآن هست که میگه عزم در امور الهی نشانه ای از عزم ثابت در امور ...

چشم😔

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
یعنی توش موندم ولی باید هر جور شده بخونم،،وقتی درد شدید میاد سراغم واقعا نمیتونم بخونم، خاک تو سرم ن ...

من وقتی توی قرآن میخونم که خدا رو نشسته و ایستاده و خوابیده به پهلو یاد کنید دیگه برای نماز خوندن تا اون حد سختگیری نمیکنم البته شایدم من دارم اشتباه میکنم.. نمیدونم..

خیلی دوست دارم چجوری؟🌹🌹

با هر ترتیبی که خودت دوس داری. مثلا من ۶ سال نماز قضادارم. صبح قضای یه نماز صبح رو بهمراه نماز صبحم میخونم. ظهر قبل از نماز ظهر و عصرم یه قضای نماز ظهر میخونم و شب قبل از نماز مغرب و عشا یه نماز قضای عصر میخونم. و بعد از ۶سال اگه عمری بود ۶ سال هم قضای نمازای مغرب و عشامو میخونم . اگه از این فشرده تر بخونم وسطش کم میارم. حتما هم قضاها رو قبل از نماز اصلی بخون که تنبلی نکنی

با هر ترتیبی که خودت دوس داری. مثلا من ۶ سال نماز قضادارم. صبح قضای یه نماز صبح رو بهمراه نماز صبحم ...

خیلی ممنون

خدا خیرت بده😘

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
از 9640 و دو تا پیامک پاسخ به احکام پرسیدم بهم گفتن  ((با سلام آيت الله مکارم‌شيرازي:درصورت ...

راه های زیادی برای نماز خوندن هست

نشسته بدون سجده میشه

برای سجده  تا جایی که توانایی داری خم شو،اگر نمی تونی با چشم نگاه کن به مهر یعنی داری سجده میکنی

🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم🌸
عزیزم هرجور راحتی و درد نداری بخون اما بخون انشاالله خدا کمکت میکنه چرا دیسک داری؟ چند سالته؟ پدر ...

با عکس و نوارعصب مشخص شد دیسک خفیف دارم با اینکه خفیفه وقتی کمرم درد میگیره یا میسوزه تا پشت پام ادامه پیدا میکنه😫 بابات چجوری خوب شد؟ هر کاری هم میکنم خوب نمیشم

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
با عکس و نوارعصب مشخص شد دیسک خفیف دارم با اینکه خفیفه وقتی کمرم درد میگیره یا میسوزه تا پشت پام ادا ...

استخر زیاد میرفت و توی آب راه میرفت

استرسشو از خودش دور کرد

دنبه گوسفند با چند تا چیز دیگه بست به کمرش و دوروز استراحت مطلق بود

خداروشکر خوب شد

اون دنبه رو دکتر طب سنتی تجویز کرده بود

سلام به دوستان عزیزم

روز گزارشه  

من هفته قبل یه نماز ظهر و عصر و 8 تا نماز صبح رو نخوندم که ان شالله این هفته میخونمش