2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51633 بازدید | 5586 پست
@بهنیارگل     @raha89     @امی_ماه     @fatiii_joon   & ...

منم کل هفته رو خوندم خداروشکر.مرسی که هرهفته بیادمی

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر استارتر نیکوکار و دوستان🌹 سالروز شهادت رییس مذهب تشیع رو تسلیت عرض میکنم...

من این هفته غیر از نماز عشا، بقیه نمازقضاها رو سه روز موفق شدم بخونم، بازم برام غنیمته واقعا، این تاپیک خیلییییی عالیه👏👏👏

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
@baharnarang     عزیزانم امروز روز گزارشه

@booloor   کجاموندی بیا عزیز

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
چرا هیچکس امروز نیومد؟!😔😔😔

Azizam mersi az shoma va doostan ke in hafte omadid gozaresh dadid. Age mishe shanbe ayande bia bejaye man bacheha ro seda bezan. Man ehtemalan hafte ayande faghat mitoonam kesaii ro sede bezanam ke esmeshon farsi nabashe

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

والا منم نماز و روزه قضا زیاد دارم نمیدونم چه حکمتیه وقتی نیت روزه میکنم فرداش پریود میشم بیشتر از ده روزم طول میکشه 😒/ نماز قضا هم میخونما ولی چون دیسک کمر دارم هی باید خمیده شم و نماز بخونم منم ولش میکنم،اعصابم خورد میشه 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
راستش من تا دبیرستان اعتقادی به نماز نداشتم. اما یه بار یه حدیث از تمام علی دیدم که گفته بود:  ...

بغضم گرفت😢

منم چندساله میخوام نماز قضا بخونم همت نمیکنم😔

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود