2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه عادتایی تو زندگی خیلی خوبه ،مثلا این که قبل خاب لباستونو عوض کنید ، یه لباس زیبا و راحت و تمیز بپوشید ، (چند دست لباس با این ویژگی ها بزارید تو کمد بغل تخت واسه لالا، 1 دقیقه هم نمیشه عوض کردنش ، بهانه نیارید که وقت نمیکنم)یه عطر ملایم بزنید ، کرم های شبتون خوش بو یا بی بو باشن ، مو هاتون مرتب باشه ،یعنی شانه زده شده باشه ،میدونید باید این حسو به همسر منتقل کنید که کنار یه ملکه خوابیده
سلام.میدونم چرا من به هرتاپیکی سمیزنم نت کسی.من سال اول عوسیمه ودوسال توقدبودم الان یک مشکلی دار که امرز کینه جدایی داره من رو میبره.من ازون کمک میخوام هروقت اومدید راهنماییاون بزارید بعدا میخونمشون
من زنی ستم که خودم خرجی های لازم خودم رومیدم وفقط شوهرم خرجی زندگی وکرایه خونه رامده ولباس و.. خودم رو خودم میگیرم چون شوهرم زیاد کارش هنوز نگرفته

من خیلی دوسشدارم .ولی مشکلی که چندوقته برام پیش اومده : شوهرم بسیار کم محبته نسبت بمن.نه بغلم میکنه. نه ابراز علاقه میکنه. وقتی میره شهرخودشون بمن اصلا زنگ واس و...نمیزنه
ووقتی پیمه مدام نها پای وزون ولبتابه ومن تنام حی هندزفری میزاره که مبادا صدامو بشنوه

سرهرچیزی قهرمیکنه مثله دختربچه ها. ولی همین مرد وقی بریم خونه دیگران نقل مجلس میشه وهمه فکرمیکنن چقدمن خوشبختم
وشوهرم یک بدی که داره باحرف متوجه اشتباهاش نمیشه ولجبازه
مدام میگه من که به تو بدنکردم فقط ساکم خلاصه انگارمن بادیوار ازدواج کردم هیچ روشی روش اثرنداشته
قهر م بکنم نمیاد سراغم
رابطه س ک س هم به ندرت دارم چون کم میل هست ومنم ازش کینه دارم س ک س نمیکنیم
تروخداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بمن یادبدید مرحله مرحله جیکارکنم شوهرم عوض بشه؟ چیکارکنم اون جذبم بشه ومن نا ز بیام؟ چطووووووری کاراش رو تحمل کنم؟ شما اگربودید چطور بهش میفهموندید حرفاتونو؟ چجور زنی بشم که برام خرج کنه و.....
خعلی خوشحالم.همین
دوستان من اهل طنازی و ارایش و لباس خواب ....بودم ولی شوهرم اصلا کارای شوهرای مردمو نمیکنه وحتی یکبارنگفته چه خوشگل شدی و....راه چاره بدید برای شوهرایی که مثله شوهرمن هستن.که کلا بی توجه هستن به زنشون
.جالبه زیروبم زنهای دیگه و میفهمه این شانسه منه
خعلی خوشحالم.همین
با سلام
وبا اجازه
خانمای محترم جشنواره فروش فوق العاده روتختی تاچ ترک از اغاز بهمن اغاز میشود.به سفارشاتی که تا اول بهمن ثبت شوند علاوه بر تخفیف ارسال رایگان هم هدیه میگردد.جهت اطلاعات بیشتر بیا اینجا
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=699694&PostID=27315072#27315072
ده خطری که سلامت زنان را تهدید می کند http://khanomane.ir/weblog/medical_and_health/10-khatari-ke-salamat-zanan-ra-tahdid-mi-konad-beshnasid
چشام و که می بندم خدا میاد تو ذهنم با یه لبخند مثل اون پرستار که دستشو گذاشته روبرو بینیش و میگه: هییییییییسسسسس بنده ی من! به من اعتماد کن.. سبحان الله یا فارج الهم و یا کاشف الغم فرج همی و یسر امری وارحم ضعفی و قله حیلتی و ارزقنی من حیث لا احتسب یارب العالمین
سایه جان فکر نمیکنم کمک موثری بتونیم بکنیم ، همه ماها با همچین مشکلاتی تو زندگیه خودمون دست و پنجه نرم میکنیم و اینجا جمع میشیم تا به هم مسیرها و روش های درستو یاد بدیم .

عزیزم شما باید با یه مشاور صحبت کنی حتتتتتتتتما، باید ریشه یابی بشه ، تو نت هم سایتایی هستن که سوالاتتو واسه مشاور میفرستی و بعد چند روز جوابو میگیری ، سرچ کنی پیدا میکنی . البته اگه امکان رفتن به یه مرکز مشاور خوبو داری که این خیلی بهتره
سایه جون بازم پستتو خوندم و باز بنظرم زودتر باید یه ادم متبحر بهت کمک کنه ، اول ازدواج این سهتی ها رو داره تا کم کم با غلق و لم همسرت اشنا بشی ، صبور باش ، غصه خوردن ممنوععع و امیدوار دنبال چاره باش.
و فقط یه نصیحت خاهرانه : تو رندگیه مشترک هیچ کینه ای به دل نگیر ، این کینه ها بیشتر خودتو اذیت میکنه ، یه اشتباهاتی کرده و حتما از جانب شما هم یه کم و کاستی هایی میتونه وجود داشته باشه ، همه این کینه ها رو بریز بیرون ، دختر خوب ادم ک ازز شوهرش کینه به دل نمیگیر
مرد ها هم قلب دارند....

فقط صدایش..یواش تر از صدای قلب یک زن است....

مرد هم در خلوتش برای عشقش گریه میکند....

شاید ندیده باشی..

اما همیشه اشک هایش را در آلبوم دلتنگیش قاب میکند..

هر وقت زن بودنت را می بیند...

سینه را جلو میدهد..

صدایش راکلفت تر میکند...

تا مبدا...لرزش دست هایش را ببینی...

مرد که باشی...

دوست داری....از نگاه یک زن مرد باشی...... ...

نه بخاطر زورِ بازوها!

مثل تو دلتنگ میشود..

ولی،گریه نمیکند...

بچه میشود....

بهانه میگیرد...

تو این ها را خوب میدانی....

تمام آرزویش این است که سر روی پاهایت بگذارد...

تا موهایش را نوازش کنی..

عاشق بویِ موهای توست

و بیشتر از تــــو به آغوش نیاز دارد.....

چون وقت تنهایی...

خاطره ی تــــو او را امیدوار میکند..
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
�معشوق بودگی� مهارت‌ی است برای خودش.

باید گاهی سکوت کنی. بگذاری عاشق ات باشد. بگوید:� دوستت دارم.� بگوید:�بانویی...� بگوید: � روی چشم های من باش� و تو فقط نگاهش کنی. با همه‌ی وجودت بشنوی ... با ولع بنوشی... مثل زنی باشی که دارد بارور می‌شود... می‌مکد و بار می‌گیرد.

گاهی باید لذت ببری از دیده شدن. بلد باشی چطور راه بروی...بدانی نگاهت می کند،به روی خودت بیاوری، نرم راه بروی...معشوقانه راه بروی. معشوقانه موهایت را بالای سرت ببری و جمع کنی. معشوقانه سرت را برگردانی... معشوقانه انگشتت را بکشی روی سازش...

گاهی باید بفهمی. و به رویش بیاوری این فهمیدن ات را.بپرسی چرا نفس عمیقِ غم گین می کشد وقتی قول می دهی زادروزِ بعدی اش، کنارش باشی. یا وقتی نمی گوید، غم دارد و نمی گوید. باید بگویی: � قربان غم عمیق ات بروم آقا...�

گاهی باید بفهمد که فهمیده ای فهمیدن اش را. و لذت بردن اش را. و لذت بردن ات را.

گاهی حتا باید نفهمی. مثل همیشه ها که تنها بوده ای، زور نزنی که بفهمی. خودت را رها کنی و بسپاری دستش...تا بفهماند. تا کیف کند. تا مرد باشد.

گاهی باید بخواهی اش. بگویی:� تو مردِ من ای�. یکجوری بخواهی اش که بانو بمانی. که بلند بمانی. که عزیز بمانی. �عزت� را می گویم ها...حواست باشد.

گاهی باید بگویی:� من را بخواه� .

و او هم باید بخواهدت
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
میدانی مردانگی از نگاه یک زن چیست؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مردانگی همه اش خلاصه می شود در یک کلام
امنیت
امنیت می دانی چیست؟
محکم دستش را گرفتن
با دیوانگی هایش زندگی کردن
احساسِ زنانه اش را فهمیدن
قدر اشک هاش رو دونستن
امنیت یعنی
دستت را که می گیرد
صورتت را که می بوسد
بداند ناب تر از دست هایِ تو دستی نیست
بداند
ماندی تر از نگاهِ تو
چشمی نیست
بداند
برایِ بوسه هایش مرز نمی گذاری
برایِ خنده هایش می خندی
برایِ گریه هایش شانه می شوی
بداند برایِ راست گفتن
مستی نمی خواهی
بداند برایِ لحظه هایِ تنهاییت
سیگار نمی خواهی
بداند که می دانی
برایش بالاترین رستوران
شاید در پایین ترین نقطه ی شهر باشد
اصلا هرکجایِ شهر
اگر تو باشی همه جا لوکس ترین
جایِ ممکن می شود
اینکه وقتی سر بر سینه ات گذاشته است فراموش نکنی"مردها گریه نمی کن
اینکه بدانی عاشقانه به تو به مرد ترین مرد دنیا بعد از پدرش فکر می کند
بدانی که برایش تکراری نیستی تکرار شدنی ای
بدانی که بودنت یعنی بودنش
و بدانی که عاشقانه می پرستدت
عاشقانه ..♥
خانومیا عزیزان سلام
دوستای گلم من اسباب کشی دارم ممکنه ی مدت ی هوووووووووووووووی چند وقتی ناپیدید شم اما بر میگردم ازتون انرژی بگیرم موفق باشید ...دوسســـــــــــــــــــــــــــــتتون دارم