2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
در مورد مشکل سونیا جونم بگم که اولا خدا بیامرزدشون،تنهایی سخته خیلی و توی روحیه ادم تاثیر میذاره،بنظرم باید یه تغیر کلی بدی به زندگیت.یه جایی خوندم که هرچیزی میخوای بهت بدن،اول از همه،خودت اونو از خودت ساطع کن!
محبت میخوای؟پس محبت کن عزیزم،باید از این بعد با رفتارات همسرتو تغییر بدی!
به مرور تغییرشو میبینی عزیزم.

مثلا خودتو براش لوس کن،البته کم کم نه یه دفعه ای!که تعجب کنه و غیر واقعی به نظرش بیاد.
تو روز عید اشتباه نکردی که گفتی بهم عیدی بده!در واقع همه سالهایی که ازدواج کردی و ازش عیدی نخواستی اشتباه کردی!
باید صمیمیتتو با شوشو جانت زیاد کنی،کم کم هم که پیشرفتی تو باید از شوشوت اینا رو درخواست کنی ونرمش کنی

موفق باشی
پروردگارا! کمکمان کن تا تو را در لحظه ی ابدی اکنون ، بیابیم! آمین!
سلام دوس جونا خوبید؟ pinkfairy جون مرسی چه گلییییی.شقایق جون مسافرت بودم نتونستم بیام. ولی من دوست داشتم تا همین جا که گفتم هر روز بیاید بنویسید که چه موردیو انجام دادید و چه اثری داشته، یعنی کاملا عملی باشه. چون اگه ملکه ذهن نشه و انجام نشه، بعد از دو ماه دوباره یادتون میره ولیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی از طرفی به خودم گفتم سلیا این مواردو همه خانوم خوشگلای نی نی سایتی بلدن و انجام میدن واسه همین این طوری که میخاستم نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا خودم از تجربم بگم: من از شوهرم خاستم که یه مسئله ای که واسمون پیش اومده بودو به خونوادش نگه و پدر شوهرم همچون پیر زن پر توقعی زنگیده بودو کلی گله و شکایت و....
خوب همسرم از من عصبانی شد که چرا نزاشتم به اونا بگه. اون موقع من هیچی نگفتم چون عصبانی بود و باید تو سکوت خودشو ترمیم میکرد، بعد از یه ساعت که خودمو کشتم که صبوری کنمو هیچی نگم. باهاش حرف زدم و نتیجه همون چیزی شد که من میخاستم ولللللللللللللللللللللی مطمئنم اگه صبر نمیکردم اونموقع دعوا میشد
و بقیه موارد:

8) هرگز نگویید بی عرضه ای. با این حرف خونتونو با دست خودتون خراب کردید

9) مرد را حلال مشکلات بدانید
تایید کنید که تو میتونی مشکلاتمونو حل کنی و ازش تشکر کنید

10)به مرد اندرز ندهید
بدشون میاد نصیحت بشنوند. وقتی خودشون ازت نپرسیدن چیزی نگو. اگه صلاح بدونه خودش بهتون میگه و مشورت میگیره

11) سکوت مرد را نشکنید
از سکوتش هیچ برداشت منفی ای نکنید، زیاد سراغش نرید ، اجازه بدید تا با سکوتش نیازش براورده بشه
12) مرد را تایید کنید

تایید کردن یعنی فووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااان صمیمیت

13)مرد را ستایش کنید

توانایی هاشو (جسمی-مدیریتی) را ستایش کنید، ازش تعریف کنید

تو خونه خوش پوش باشید و بوی عطر بدید، شما فکر میکنید این اقا بزرگه ولی درونش کودکه

14)مرد را مورد پذیرش قرار دهید، خرد و تحقیرش نکنید
اگه میبینید با بقیه صمیمیتره تا با شما، بدونید که زیاد باهاش بحث میکنید
15)هیچ وقت ار مادر شوهرتون بدگویی نکنید

16)در خانه با لباس کثیف و موهای ژولیده نباشید

17) تا اختلافتو با همسرت حل نکردی به تخت نرو

18) هرگز مدتیو به عنوان قهر نگزرونید

19) هرگز خابگاه خودتونو به عنوان قهر ترک نکنید

20) محتویات جیب و تلفن همراهشو کنترل نکنید

بچه ها هنوز کلی مونده ، که بعدا میگم. ولی بازم میگم همه از تجربه هاتون بگید
سلیا جون همیشه نوشته های زیبا و کار بردیتو میخونم و سعی میکنم بهشون عمل کنم
ولی جدی که این مردا چه موجودات عجیبیند گاهی مثه یه بره رامند و گاهی مثه یه شیر سرکش و تحت کنترل در اودنشون واقعا یه هنره که باید خیلی تلاش کرد و بدست اورد
البته این بستگی به اخلاق و خصوصیات مردی که داریم باش زندگی میکنیم هم داره
بعضی از خانمها هم که ژنتیکی این هنر را تو وجودشون دارن
اره مامان ایلیا جون، من از بس بابام خوب بود و همه جوره رام مامانم بود اصلا هیچی یاد نگرفته بودم.الان دارم خودم یاد میگیرم خیلی ها از مامانشون یاد گرفتن.

من الان یه عذاب وجدانی داااااارم قانون ددد را انجام ندادم، مسافرت که بودیم با فامیلای شوهرم بودم، بعد همسری ناراحتم کرد منم نتونستم جلو گریمو بگیرم اونا فهمیدننننننننننننننننننننننننن حرفمون شده، الان خیلی ناراحتم .
سلام seliya جووون ممنون بابت تاپیک
ولی من تو همون پست دومت به مشکل برخوردم .. من کلاسای خانواده موفق دکتر فرهنگ رو رفتم
تو پست دومت درباره آقایون برعکس نوشتی .. مردا وقتی ارتباط چشمی داشته باشن به حرفای طرف مقابل گوش میدن ولی اگر ارتباط چشمی برقرار نشه نمی تونن تمرکز کنن
یه پســر دارم شــاه نداره ... يه دختـر دارم تـا نداره ...
سپیدار جون من از روی جزوم اینا رو نوشتم شاید اشتباه منظورو رسونده باشم ،حرف شمادرسته، بعد تعطیلات به استادم زنگ میزنم و صحیحشو میپرسم و حتما اصلاحش میکنم، ممنون ازت گل خانومی
حالا من بگم.
ما رفتیم یه مسافرت کوتاه میدونستم برگردیم مادرشوهرم اخم وتخم میکنه اما از این موضوع هیچ پیش بینی جلوی شوشو نکردم توی راه هم کلی سوغاتی واسش خریدم و شوشو دید که من چه صادقانه برای مادرش خرید میکنم و به فکرش هستم. فردای روزی که رسیدیم رفتیم خونشون و پیش بینی من درست از آب دراومد .اونا همه اخم کرده بودن و تو کل دو روزی که اونجا بودیم با ما حرف نزدند. شوش هم کلی ازشون گله مند شد و عشقولانه تر نسبت به من. چون فتار منو دید و برخورد اونا رو مقایسه کرد . من با سکوت به موقع خودم تونستم دوباره یه قدم جلوتر بردارم و شوشو رو بیشتر به سمت خودم بکشم و میدونم این قضیه تو ذهن شوهرم ثبت شد.
یه بار اوایل ازدواجم با شوهرم حفم شده بود و لفردا صبحش با حالت قهر که بودیم اومدم سر کار. همکارم بهم گفت تو که قهر بودی چرا اومدی سرکار؟ باید میموندی و مشکلت رو حل میکردی بعد می اومدی. بهم گفت تا مشکلت رو حل نکردی نخواب.
این جمله آویزه گوش من شد .الان هم تا موضوع اختلاف رو حل نکنم نه می خوابم نه میذارم اون بخوابه.

هیچ وقت حتی اگه قهر هم باشیم جدا نمی خوابم هیچچچچچچچچچچچچچچچچ وقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
این یه رمز بزرگه.
وای شقایق جون منو ترسوندی این رمزکه گفتی اصلا تو زندگی من رعایت نمیشه
شوهر من همیشه عادت داره جلوی تی وی میخوابه اوایل خیلی اذیت میشدم دیدیم درست بشو نیست بیخیال شدم
البته با وجود بعضی مشکلات که به نا چار تو هر زندگی وجود داره رابطمون تقریبا خوبه