2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
وای دوس جونا کلی نوشته بودم یه هو سیتمم خاموش شد،
بجه ها این مبحث بحث برانگیزه واسه خود منم ،خیلی جاهاش سختمه . ولی استادم میگف بد اخلاق ترین مرد دنیا رو بدید به من بعد از 6 ماه دسته گل تحویل بگیرید. کیا میخان تا شهریور دسته گل کنارشون داشته باشن؟
چگونگی صمیمیت با همسران:
1)یادمان باشد رسالت هر کدام از ما خوشبخت کردن دیگریه، خودتونو متعهد بدونید به این رسالت.
شما رسالت خودتونو انجام بدید و هی منتظر نباشید که اون فرق کرد یا نه ،زود منتظر جواب نباشید شما رسالت
خودتونو درست انجام بدید.
2) لطفا رهاییو به هم هدیه بدید
کنار هم حرکت کنید نه رو دوش هم
3)قانون دددد فراموش نشه
داغ دعواتونو به دل دیگزان بزارید. جلو هیچ کس با هم دعوا نکنید حتی به مادرتم نگو. یه مسعله ای بین شما دو طرفه هیچ کس نباید شاهدش باشه.صداش کنید تو اتاق تنهایی با هم صحبت کنید.
4)پای ادم های عاقل،دانا را به خونه هاتون باز کنید
معاشزت خیلی مهمه. اگه تو فامیل یا دوستان خانوم و اقایی هستن که رابطه خوبی با هم دارن حتممممما معاشرتتونو باهاشون زیاد کنید

5)به مردان قدرت دهییییییییییییییییییییییییییییییید تا صمیمیت فوران کند
از بچه گی محیط و خانوادش بهش قدرت دادن، از بچگی تفنگ دستش دادن، اگه بخای این احساس قدرتمندیشو ازش بگیری جلوت وامیسته. بهش قدرت بده تا تو سایه امنیتش زندگی کنی.
زن های قدیمی با همین طرفند مردای قلدرشونو تو دستشون میگرفتن. اگه خاست چیز گرونی بخره با گفتن این که ما الان وسعمون نمیرسه ، این احساسو ازش گرفتی. بیانت طوری باشه که بهش قدرت بدی

6) اگر شما درامد دارید مطلقا توانایی مالیتونو گوشزد نکنید
همیشه بگید همه چی به دست تو مهیاست،
7)مطللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللقا سرکوفت نزنید،انتقاد ضد صمیمیته

این مواردا رو شاید خیلی هامو بدونیم ولی عمل بهشون اگه تو ما عادت بشه، خیلی مشکلات پیش نمیاد. هنوز موارده زیادی مونده که بعدا میگم. نظر در این موارد یادتون نره
وایییییییییی که چقد این مطالب عایه ...ممنون از همه
من خیلی از نکات را راعایت میکنم ....بخاطر اینکه همیشه دنبال بهترین نوع رابطه با همسرم هستم .....
اما تکرار دانسته ها ی بخش لازم برای نتیجه گرفتنه چون باعث اعمال اونها در زندگی میشه ....
منم کتاب باربارا را خوندم بنظرم ی خانم باید خیلی خوب خودش را بشناسه ....شناخت تفاوت ها خیلی زندگی را ارامتر و لذت بخش تر میکنه ...انچه مردا درباره زنان باید بدانند....خیلی طولانیه اما بی نظیره حتما خودتون قبل از همسرتون بخونید ...خرید اینترنتی از ادینه بوک هم امکان پذیره .....
امیدوارم همیشه شاد سلامت و خوشبخت باشیم ....همه دوستان
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

سلیا جونم
یکی از دوستام یه مشکلی با همسرش داره که بهم گفت منم نتونستم راهنماییش کنم
اینجا می نویسم دوستان و شما نظر بدید.
دوستم میگه همسرم مدام میگه پول نداره. منم خجالت میکشم ازش پول بگیرم و برای خودم لباس بگیرم. ولی همینکه بهش میگم بریم برات یه پیرهن بخریم میره دوتا از بهترین ها و گرونتریهاشو برمیداره.
دوستم آدم مقتصدیه مثلا دلش نمیاد برای یه مانتو 100تومن پول بده البته شوهرش که باهاش میره بیرون بهش میگه اگه می خوای بخری بخر... ولی دوستم میگه من نمی تونم بخرم میگم پولشو بذاریم برای چیزای ضروری تر...

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
البته من فکر می کنم

مشکل از دوستمه ... ولی نمیدونم باید چطوری این رفتار را با همسرش عوض کنه چون همسرشم عادت کرده که زیاد چیزی براش نخره

مثلا دوستم برای عید، تولد و سالگرد ازدواج و مناسبت های دیگه برای همسرش کادو می خره ولی همسرش شاید برای یه مناسبت مثلا 50تومن بهش میده.

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
وااااااااااااااای گوجه جون چرا دوستت اینجوریه؟ من نمیدونم چی بگم مشاور نیستم که قربونت برم، نظرم مثل خودته ، خوب دوستت کم کم باید خودشو عوض کنه، جایگاهاشون جابه جا شده. کم کم به شوهرش عادت بده از شوهرش توقع به جا داشته باشه و با بیانه خوب و درست منظورشو برسونه. وقتی اون کادو میده با شیطنت و ناز و ادا بگه خوب تو برام چی خریدی؟ خوب تو فردا کادومو بده اکشال نداره
بچه ها سلام من کتاب باربارا رو دانلود کردم هر دفعه یه مطلب مهمشو میذارم بحث کنبم یه بخشیش نوشتخ 6 اشتباهی که زنان در مورد مردان مرتکب میشن حالا اشتباه اول رو میگم.
اشتباه 1: زنان در حق مردان مادری کرده و با آن ها به مانند بچه رفتار می کنند.
آیا هرگز چنین مواردی را به همسرتان گفته اید؟
�. عزیزم کیف پولت را فراموش نکنی � -
�. موقع برگشتن فراموش نکنی لباس ها را از خشکشویی بگیری � -
�؟ قبض برق را پرداختی � -
�؟ می دانی مخزن سوخت تقریباً دیگر تمام شده � -
�. یادت رفت میز رزو کنی؟ خوب اشکالی ندارد، خودم تلفنی این کار را برایت انجام می دهم � -
�. چند بار بایدگفت این حوله های خیس را روی زمین نینداز � -
�. اگر با این لباس نازک بیرون بروی، حتما سرما می خوری � -
چنان چه شما نیز مانند من مرتکب این اشتباهات شده باشید، احتمالا پس از خواندن این جملات احساس گناه می کنید. اشتباه شماره ی یک، یکی از معمول ترین و مخرب ترین
عادات ارتباطی با مردها است. به گونه ای با آنان رفتار می کنیم، گویی کودکی بیش نیستند و این طور فرض می کنیم که ناتوان هستند و نمی توانند از خودشان مراقبت کنند و نیازدارند که ما زندگیشان را بگردانیم.
می دانم چه فکر می کنید. بله این پیش فرض های ما در بسیاری از مواقع حقیقت دارند و ممکن است حق با شما باشد، اما موضوع این نیست؛ موردی که در این جا اهمیت دارد این
است که:هنگامی که با یک مرد مانند پسر بچه ی کوچکی رفتار می کنید، او نیز شما را مأیوس نکرده و به مانند بچه ای کوچک با شما رفتار خواهد کرد. هنگامی که انتظار دارید ناتوان،درمانده و ضعیف باشد او نیز ناتوان، درمانده وضعیف می نماید.
حالا بعداااااااااااا عوافب بسیار بدشو میذارم
سلام سلیا جون.خوبی خانوم؟ یعنییییییییییی عاشق تاپیکتم
مطالبت خیلیییییییی خوب و مفیده. من تو تاپیک هلی هم همیشه مشتاقانه منتظر مطالبت بودم
راستی یه پیشنهاد دارم اگه به نظرت خوب بود انجامش بده.ببین مثل استادا یا مربیا یکی دو روز اول هفته رو بزار برا اموزش بعد چند روز فرصت بده برای عمل کردن به اموزشا و در میون گذاشتن تجربیاتمون با بقیه.یهنی تو عمل هم اینارو اجرا کنیم که واقعا زندگی خیلیامون نیاز داره .این طوری شاید بهتر و بیشتر نتیجه بگیریم
البته این نظر من بود باز شما صاحب تاپیکی و اختیار دار
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..
مامان علیرضا جون مرسی، منم موافقم ولی خوب همه باید همت کنن و بیان بگن. ببین من خودمم که کلاس میرفتم فقط هفته های اولش زندگیم عوض شد ولی چون این طرز برخورد توم نهادینه نشده بود، دوباره شدم همون سلیای قبلی. من تو این هفته چند مورد دیگه هم میگم که تو تعطیلات رو این موردا کار کنیم،بزاریم تو وجودمون نهادینه بشه و حتما وقتی کار مثبتی انجام دادید بیاید با ما هم در میون بزارید
پرنیکا جون خیلی کار خوبیه، من خودم خیلی مادری میکنم اوایل اینجوری نبودم ولی چی کار کنم شوهر مثل بچه ها میمونه، با تیشرت و صندل میره سوپر خرید بعد یه هفته مریضه، خیلی سخته بهش نگم
ولی دیگه نمیگم،
دوست جونا من خودم هر روز سعی میکنم این مواردی که گفتیمو به کار ببرم و یه نمونه براتون میگم ، مشق شب همه تون، شما هم هر روز بیاید یه مورد بگید یعنی وای به حالتون اگه روزی یه مورد به کار نبرده باشید
سلام سلیای عزیز.
و سلام به دیگر دوستان این تایپیک.
اومدم بگم مطالب رو خوندم خیلی عالی بود. سعی میکنم حتما عمل کنم.
پرنیکای عزیز از شما هم بخاطر زحمت دانلود کتاب ممنون عالی میشه اگه هر هفته روط 1 مبحثش به عنوان درس اضافه تایپیک کار کنیم.
سلام خواهرهای گلم ممنون از این همه لطفتون در باره مادری کردن باید بگم تو شخصیت همه دخترا مادری کردن هست چون با این نوع رفتار بزرگ شدیم ولی دقت کنین رو برادراتون یا پسرای نزدیک فامیل تا یک سنی به مادر کاملا وابسته اند ولی وقتی مدتی گذشت و بزرگتر شدن سعی میکنن از مادراشون فاصله بگیرن از کلمه دوست دارم مادر استفاده نمیکنن چون عارشون میاد وقتی برای شوهرها مادری کنین اونا هم مثل یه پسر بچه تا یه زمانی مشتاق این نوع برخوردن یه مدت که گذشت ترجیح میدن از مادرشون(همسر) دوری کنن کمتر ارتباط برقرار کنن
چگونه زن ها در حق مردها مادری می کنند؟
-1 در حق آن ها زیاده از حد مفید واقع شدن و انجام دادن کارهایی که می بایست خودشان انجام بدهند؛ مثلاً: به دنبال کلیدش میگردیم. لباسهایش را پشت سرش جمع می کنیم.
کراواتش را برایش درست کرده، موهایش را مرتب می نماییم. صبح ها قبل از آن که به سر کار برود لباس هایش را انتخاب می کنیم. شب ها بعد از برگشتن از کار لباس هایش را از
تنش در می آوریم.
-2 راه انداختن بازی های کلامی با آنان، بازی حدس بزن، جهت بیرون کشیدن اطلاعات از آنان، به او می گوییم: گرسنه ای؟ دوست داری کمی آش برایت درست کنم، نه؟ برایت ماهی درست کنم؟ دسر چطور؟ با یه سوپ چطوری؟ زیاد جالب به نظر نمیاد؟ خب بذار فکر کنم. با یه ساندویچ گریل شده ی پنیر چطوری؟ اونم دوست نداری؟
ما معمولاً چنین فرض می کنیم؛ مردها کم حافظه بوده و یا فراموش کار هستند و اطلاعاتی که می بایست خودشان به خاطر داشته باشند را به آن ها گوشزد می کنیم: یادت
باشد وقتی رسیدی زنگ بزنی. یادت نرود سوزی را از کلاس موسیقیش برسانی خانه. یادت باشد آشغال ها را دم در بگذاری! وقت دکترت یادت نرود!
-4 آن ها را نکوهش می کنیم، گویی بچه اند. چطوری می توانی بدون ژاکت بیرون بروی؟ نمی بینی هوای بیرون سرده؟ چند بار باید بگویم قبل از این که بخوابیم چراغ ها را
خاموش کن. صورت حساب های برق خیلی داره بالا میره. دیشب وقتی داشتی فوتبال تماشا می کردی، سه تا نوشابه و یک پیتزای بزرگ خوردی، عجیب نیست اگر دلت درد گرفته
باشه.
اگر اجازه بدم برای شام فردا اون جایی را رزرو کنه، می دونم مثل همیشه یک اشتباهی می کنه. یا � : -5 به عهده گرفتن کارهایی که فکر می کنید نمی توانند بدرستی انجام بدهند
بار آخر که استیون را فرستادم برای بچه ها لباس بخره، فاجعه بود. � �. وقت را اشتباه می گه، یا یادش میره که یک میز خوب انتخاب کنه. بنابرای همیشه خودم این کار را می کنم
ماه ماها پیش، از جنین خواستم یک هتل � �. بچه ها هرگز نتونستن اون لباس ها را برای مدرسه بپوشند. این دفعه خودم می برمشان. نمی تونم اجازه بدم دوباره چنین اتفاقی بیافته
خوب توشیکاگو پیدا کنه، اما اون فراوش کرد این کار را بکنه. حالا برنامه ی سفرمان سه هفته عقب افتاده و این منم که مجبورم همه ی کارها را انجام بدم. بهتر بود از اول خودم
�. کارها را انجام می دادم
عزیزم اون طور که این � �. نه عزیزم اون زن و شوهری که تو تعطیلات دیدیم، اهل ویرجینیا بودند، نه وست ویرجینیا � : -6 اصلاح کردن اشتباهاتشان و امر و نهی کردن به آن ها
.� اگه جای تو بودم الان از سمت چپ رانندگی می کردم ��. فکر میکنم اگر مسیر 41 را انتخاب کنیم به ترافیک خیابان گرد برنمی خوریم ��. کلمه را در جمله به کار بردی،اشتباه بود
راه حل:
چگونه از مادری کردن در حق مردان دست برداریم؟
در زیر راه کارهایی ارائه شده که در تغییر نقش شما از یک مادر به یک معشوق خوب برای نامزد یا همسرتان، مفید خواهند بود:
-1 از انجام دادن کارهایی که همسرتان می تواند خودش انجام دهد، پرهیز کنید. رفتار مادرانه داشتن در حق همسرتان بمانند اعتیاد است. همان طور که در مورد تمامی اعتیادها
نیز صدق می کند و تنها راه نجات، ترک کردن است. این بدان معناست که وقتی همسرتان می پرسد، کلیدهایم کجاست؟ به او بگویید: نمی دانم. اجازه دهید، خودش دنبال آن ها
بگردد. هنگامی که برای مناسبت ویژه ای می خواهد خودش لباسش را انتخاب کند، نگویید که می بایست کدام لباس را بپوشد. هنگامی که لباس هایش را روی زمین می اندازد، آن
ها را برایش جمع نکنید.
چنان که همسرتان عادت دارد کارهایش را برایش انجام دهید، ممکن است کمی طول بکشد تا خودش را با این رفتار جدید وقف بدهد.در ابتدا امکان دارد برایش مشکل باشد.ممکن
است یأس ها و سرخوردگی هایش را تحمل کنید، چرا که مدتی طول خواهد کشید تا کارهایی را که سال ها برای خودش انجام نداده انجام بدهد. اگر زندگیتان گیج کننده تر و
مغشوش تر به نظر آمد، تعجب نکنید. احتمال دارد در ابتدا به میهمانی ها دیرتر برسید، چرا که او نمی تواند کلیدهایش را بیابد، حتی ممکن است در حالی که کراواتش چروک و نامرتب است از خانه خارج شوید. چنان چه این اتفاقات به کرات پیش بیاید، به تدریج خواهد آموخت. زیرا خواهد دید هر بار که به دنبال کلیدهایش می گردد و آن ها را پیدا نمی
کند، چقدر سرخورده و مأیوس می شود، لذا می آموزد هر شب آن ها را در جای مخصوصی بگذارد. وقتی دیگران به او بگویند کراواتش نامنظم است، لذا می آموزد از این پس قبل از
خارج شدن از خانه در آینه خودش را وارسی کند. به عبارت دیگر بزرگ شده و یاد می گیرد، چگونه از خودش مراقبت کند.
حتی در این جا توصیه ام این ؛� خودت پیدایش کن، من که مادر تو نیستم � : البته این بدان معنا نیست که چنان چه همسرتان پرسید، کلیدهایش کجا است؟ شما جواب دهید
نیست که می بایست در حق همسرتان مهربان و حمایتگر نباشید، بلکه هدف صرفاً بدین معناست که چگونه بیشتر به مانند یک همسر و معشوق و کمتربه مانند یک مادر با او رفتار
کنید.
اون قسمت رو اصلاح میکنم :
البته این بدان معنا نیست که چنان چه همسرتان پرسید، کلیدهایش کجا است؟ شما جواب دهید خودت پیدایش کن، من که مادر تو نیستم � حتی در این جا توصیه ام این نیست که می بایست در حق همسرتان مهربان و حمایتگر نباشید، بلکه هدف صرفاً بدین معناست که چگونه بیشتر به مانند یک همسر و معشوق و کمتربه مانند یک مادر با او رفتار کنید