2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

84493 بازدید | 1492 پست
سلام به همه خانومایی که دوست دارند عشق بکارند و عشق درو کنن
تو این تاپیک مبحث" رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک "که تو کلاسای ان ال پی یاد گرفتمو (استادم از شاگردای دکتر حورایی هستند) در اختیارتون میزارم.و خوشحال میشم شما هم هر چی در این مورد بلدید اینجا مطرح کنید. این تاپیک صرفا برای اموزشه و خاهش میکنم اگه این تاپیک پا گرفت سوالات مشاوره ای اینجا مطرح نکنید.
اول از همه باید بدونیم که خانوما و اقایون با هم تفاوتایی دارن و انتظار بیخود ازشون نداشته باشیم

تفاوتها:
1) ارتباط کلامی
خانوما دوس دارن که وقتی حرف میزنن ارتباط چشمی هم داشته باشن ولی اقایون نه، پس اگر با شوشو میحرفیدید و اون به روزنامه نگاه میکنه فک نکنید چون نگاتون نمیکنه حواسش بهتون نیس، الکی هم خودتونو ناراجت نکنید، یه سوالی بپرسید میفهمید حواسش هست یا نه؟ پس غر و گلایه نزنید

2)مهارتهای ذهنی
در خانوما قدرت تکلم در هر دو نیم کره هست ولی در اقایون تو یه نیم کره. ما که حرف میزنیم تو کار دیگمون هم تمرکز داریم ولی اونا نه، تو ماشین باهاش حرف میزنی راهو اشتباه میره بعد میگه تقصیره تو س که با حر فات حواسمو پرت کردی، نگید تو بی عرضه و حواس پرتی به من چه. بابا جون خدا این طوری خلقش کرده دست خودش نیس نمیتونه رو دو تا چیز تمرکز کنه ،دررررررررررررررررکش کنید.
اققققققققققققققققققققققایون نمیتونن دو تا کارو با هم انجام بدن. پای فوتبال که هست باهاش حرف نزن یا کاری بهش ند
4) برقراری ارتباط غیر کلامی
خانوما از حالت چهره پی به احساسات میبرند ولی اقایون مثل خانوما این تواناییو ندارن، پس خانوم خوشگل وقتی پکری ولی عشقت حالتو نفهمید غر غر نکنیا، الکی خودتو از چشمش میندازی.
5)تفاوت طول جملات
اقایون واسه مشورت تلفن صحبت میکنن ولی خانوما واسه همدلی . اقایون دیدید وقتی یه سوالی ازشون میپرسید تستیو کوتاه جواب میدن؟ این به این معنی نیست که دوستون ندارن یا حوصله تونو ندارن، خلقتشون این شکلیه.( البته حواستون باشه گاهی هم که فکرشون جایی مشغوله یا واقعا حوصله ندارن این شکلی هستن)

6)خانوما احتیاج به لمس شدنشون 10 برابر اقایونه
خانوما محتاجن که مورد نوازش قرار بگیرن و خانوما وقتی تو فشار روحی هستن نیازشون به توجه و نوازش بیشتر میشه ، مثل نیاز به اب وللللللللللللللللللللللللی اقایون برعکسن وقتی ناراحتن باهاشون حرف نزنید اونا تو سکوت خودشونو ترمیم میکنن و نیازشون به معاشقه و نوازش میشه صفر ، نمیخاد قربون صدقش بری سعی کنی با کلمات و دلایل ارومش کنی ، صببببببببببببببببببببببببببر کن تا به ارامش برسه ، یه سیگنالی بفرسته که نیازم به تنهایی تموم شده بعد برو پیشش
7)اقایون دامنه تمرکز و صبرشون تو خرید 20 دقیقه هست
البته خیلی نا امید نباشید کم کم میتونن تغییر کنن ولی یه هو توی فشار قرارشون ندید.
قبل از خرید مشخص کنید که چه میخاین بخرید ؟ کجا؟ چقدر؟
اینجوری ارامش بیشتری دارن.وقتی مثلا برای خرید لباس میرید خانوم میره پشت ویترین طلا فروشی و اقا اعصابش خورد میشه میگه مگه طلا میخای بخری؟ اقا این نیازو شما رو درک نمیکنه ولی شما که الان فهمیدی روحیش این تفاوتو با شما داره درکش کن و با برنامه بزو خرید تو راه بگو مثلا دنبال چه رنگ و مدلی هستی وقتی میخای بری یه مغازه ای که ربطی به موضوع خرید شما نداره باهاش حرف بزن مثلا بگو خیلی دوست دارم این مغازه هم ببینم، موافقی؟

به این تفاوت ها احترام بزاریم و توقع بیجا از همسرمون نداشته باشیم. تحت فشار قرارشون ندیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی رامانا جونم.
بانوهای زیبا رو این موردا کار کنید و حتما بکار ببرید بعد ببنید چه شوهر جان کشته مردتون شده.
مواردی که ایشالا ار فردا میگم ، یه کم بحث برانگیزه ولی مطمعن باشید عمل کنید شوهراتون عاشقتون میشن
من خودم وقتی کلاس میرفتم 2 هفته اون راز ها رو بکار بردم همسری بهم میگف نمیدونم چرا این هفته عاشق ترت شدم، یه بار که حرفمون شد من زفتم تو اتاق، بعد از ده دقیقه اومد منت کشی که اگه تو پیشم نباشی دلم میگیره، کاری که هرگز نکرده بود
سلیا جونم .... یک دنیا ممنون به خاطر تاپیک عااااااااااالی

من بحثهای روانشناسی تی وی . تا جایی که بتونم میبینم . و گوش میکنم تا یادم بمونه - البته سعی میکنم ! -
این مواردی هم که گفتی تا حدی سعی میکردم رعایت کنم . مثلن برای شماره 2 ... قبلن توو ماشین بودیم . باید میپیچید راست . میپیچید چپ ! بعد تااااااااا میرسیدیم خود سوژه نق نق بود ! ... اما خیلی وقته هیییییییییچی نمیگم .. سعی میکنم به جاش اخم . لبخند بزنم . فوقش دیرتر میرسیم ... اما اعصابمون آرومه ...
ی مشاور داشتیم میگفت هیچ وقت از همسرتون انتقاد نکید ...اگه راهی را اشتباه رفت شروع به غز زدن نکیند بگید بهتر اینحوری بیشتر گشت میزنیم منظره های بیشتری هم میبینم...من امتحان کردم خیلی راه بهتری نسبت به غر زدنه
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
منم میخوام دیگه غر نزنم
اما خیلی سخته
ادم وقتی اعصابش خورده باید یه جوری خودشو خالی کنه دیگه
اما از غر زدن هم بدم میاد
اون اوایل ازدواج شوهرم میگفت هرکاری میخوای بکن فقط غر نزن
چقدرم که من گوش دادم
اما از الان میخوام تمرین کنم غر نزنم
سلیا جون یه راهکار بده چطوری دیگه غررررر نزنیم؟
باید خاص باشید

یک مرد به دنبال زنی خاص می گردد که تا پایان عمر کنارش بماند و با او پیر شود. زنی که اهل شکایت نیست یا با نق نق کردن روزش را خراب نمی کند. مردها یک زن منطقی و با حساب و کتاب می خواهند که آن ها را در سراسر زندگی شان حمایت کند و در موقعیت های حساس همیشه بتوانند روی کمکش حساب کنند.

از طرف دیگر زن ایده آل آن ها شباهت زیادی با همان کلیشه همسر در خانواده و اجتماع دارد. آن ها اغلب زنی را ستایش می کنند که مورد ستایش خانواده و اطرافیان شان قرار می گیرد و حتی اگر خودشان هم این واقعیت را ندانند در ناخودآگاه شان آن را پرورش داده و به تصمیم گیری های شان راه می دهند.

باید ستایش کنید

دوست داشته شدن حس خوبی به آدم ها می دهد. مردها هم از این قاعده مستثنا نیستند. آن ها ترجیح می دهند، وقتی خسته از کار بر می گردند یک لبخند منتظرشان باشد و به خاطر این که زنی تا این حد دوست شان دارد به همه فخر بفروشند. خیلی از مردها زندگی خود را با اطرافیان شان مقایسه می کنند و تصویر ذهنی که دیگران به آن ها منتقل می کنند.

برای شان اهمیت زیادی دارد. همین است که آن ها دوست دارند همسری فداکار و پر محبت داشته باشند و این موضوع را به دیگران هم نشان دهند. مردها دوست دارند همسرشان قدرت و توانایی شان را ستایش کند و به آن ها تکیه داشته باشد. آن ها از این که مستقل ترین زن جهان هم برای تصمیم گیری هایش با آن ها مشورت کند و در مشکلاتش به آن ها تکیه کند لذت می برند.

باید با منطق باشید

گرچه خیلی از زن ها گمان می کنند با فداکاری تمام و کمال می توانند یک مرد را عاشق خود کنند اما واقعیت این است که مرد ها ترجیح می دهند، همسرشان عقاید و نظرات خودش را داشته باشد. مردها بیشتر به زنان با اعتماد به نفس توجه می کنند و دوست دارند به جای خمیری که به آن شکل می دهند، یک زن قدرتمند و منطقی را انتخاب کنند که دوشادوش شان برای ساختن یک زندگی خوب انرژی می گذارد.

غر نزدن کار خیلی سختی نیست ...نفس عمیق بکشید ...تو دلتون با خوتون ارام صحبت کنید ....
ارام که شدید از اینکه غر نزدید خیلی هم خوشحال میشید و بخاطر نتیجه خوبش سعی میکنید تکرارش کنید ...
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
دلبستگی و مهربانی:
چقدر در طول روز به همسرتان می گویید لطفا یا متشکرم . متاسفانه بعضی از زوجین فراموش می کنند با هم مهربان باشند و این کلید موفقیت را در زندگی از دست می دهند . آنها فکر می کنند چنین کلماتی که در جهت احترام به طرف مقابل است صمیمیت را کاهش می دهد . در صورتی که این پندار اشتباه است.

چگونه همسرمان را به خانه جذب کنیم

به جای اینکه شوهر خسته شما به هنگام ورود به خانه، در آشپزخانه یا اطاق‌ها به دنبال همسرش بگردد، بی‌درنگ برای استقبالش به جلوی درب خانه بروید. بگذارید آن لحظه‌ای که به خانه وارد می‌شود، یک لحظه شاد و زیبا باشد. با صورت آرایش کرده در حالی که رایحه عطر از وجود شما به مشام می‌رسد، خرامان خرامان به طرف در بروید. به این ترتیب نه تنها می‌توانید به ابراز محبت او پاسخ بدهید بلکه خود شما هم نیاز به این ابراز محبت دارید. اگر او با حالتی عصبی و خسته و کوفته به خانه می‌آید، با دیدن قیافه مرتب و منظم شما خستگی از تنش بیرون می‌رود.

پرتحرک، با حرارت و جذاب باشید!

یکی از نیازهای اساسی شوهر شما این است که شما از نظر درونی و ظاهری هر روز برای او تازه‌تر و جذاب‌تر باشید. او عاشق تمامی ‌وجود شماست. در حقیقت مشتاق و آرزومند آن است که هر روز از باغ پرطراوت وجود شما گلی تازه بچیند.

ظاهر آراسته و پوشش زیبای شما همان چیزی است که شوهر شما در نخستین برخورد پس از ورود به خانه، از شما می‌خواهد. او می‌خواهد موقع مراجعت به منزل، دختر رویاهایش واقعاً یک خانم به تمام معنا باشد، با تمام ویژگی‌های یک زن زیبا و طناز، شادابی و شیطنت یک دختر جوان و سرزنده، لطافت و طراوت یک گل. این نیاز و انتظار واقعی یک مرد از همسر خود است.

خانم‌های عزیز، به خاطر بسپارید که مردها آدمهای عجیبی هستند. یک مرد قبل از اینکه به شخصیت یک زن توجه کند، ابتدا سر و وضع ظاهری او را می‌بیند.

هرگز از ظاهر آراسته خود به‌منظور دیگر غیراز جلب و بیان محبت استفاده نکنید. مطمئن شوید که نیت و رفتار شما با لباس پوشیدنتان متناسب است و هرگز قصد ندارید از این ابزار برای سلطه به همسر و رسیدن به اهداف پنهانی استفاده نمایید. او کاملاً احساس خواهد کرد و عکس‌العملی برخلاف خواسته شما نشان خواهد داد.