2777
2789
عنوان

رازهای شکوفایی عشق در زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 84493 بازدید | 1492 پست
از خوب بودن زیادی پرهیز کنید

اگر تمام سعی خود را برای بسیار خوب و فرمانبردار بودن بکار گیرید احتمالاً در پایان روز بسیار از رفتار خود راضی خواهید بود اما با محبت بیش از حد در عمل از جاذبه و شدت اغواگری خود کاسته اید و حتی ممکن است پس از مدتی باعث دلزدگی همسر خود شوید. وقتی یک تقاضای طبیعی دارید همسرتان به عنوان فردی پر توقع به شما نگاه می کند. نیکی بیش از اندازه به ندرت کسی را شیفته می کند.

بعضی اوقات قسمت های کوچکی از سیاهی های شخصیت خود را نشان دهید. گاه کمی بی رحمی از خود نشان دهید یا حتی اگر لازم دیدید کمی هم کارهای زشت انجام دهید ولی مراقب باشید کارهای مبتذل و بی ارزش انجام ندهید.
یادتون باشه خودتون باشین هیچ وقت خواسته ها و نیازهای خودتون رو با فداکاری بیش از حد برای مردها زیر پا نذارین مثلا به ورزش علاقه دارین هیچ وقت ورزش کردن رو بخاطر کار خونه و یا همسرتون کنار نذارین وقتی به علائق خودتون میرسین نشون دهنده خوبی خدادادی شماست نشون میده یه خانم مستقل هستین که میشه یه عمر روش حساب کرد مردها به این جور زن های مستقلی اشتیاق دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم ، ممنون از همه تون مخصوصا پرنیکای عزیز، پرنیکا جون بازم با مطالب مفیدت همراهیمون کن

مامان طناز جون من تو یه مجله خوندم هر وقت خواستید غر بزنید بجاش برید اب نمک قرقره کنید. من امتحان کردم عالی بود . تا بری اب نمک درست کنی و قرقره کنی، اعصابت اومده سرجاش.
بچه ها من اولین سال تولد همسری که کنارش بودم ،یه دفتر واسش درست کردم که خیلی خوششششششششششش اومد

رو جلدش نوشتم به x دلیل دوستت دارم(x=سنش)
بعد از یه ماه قبل هر روز کارای کوچیکی که واسم کرده بود ولی انقد کوچک بود که ازش تشکر نکرده بودمو نوشتم مثلا نوشتم دوستت دارم چون اونروز برام کاهو خریدی
صفحه بعدیش.......چون اونروز در اسانسورو برام باز کردی
...............................چون میری سرکار و همشو خرج من میکنی
.................................. واسم چای ریختی و...
البته این وسطا از کارهای بزرگشم تشکر کردم مثلا از حمایت هایی که جلو خونوادش ازم کرده بود و ...
امسالم میخام واسه عیدی بهش بدم ، دعا کنید وقت کنم درستش کنم

خودتونم با درست کردن این دفتر عاشق همسرتون میشید چون هی فکر میکنید ببینید واستون چی کارا کرده، بعد میبینید تو یه روز چقد کارای کوچک و بزرگ واستون کرده
سلیا جونم
اینجا فقط در مورد همسران صحبت میشه یا در مورد روابط با دیگر اعضای خانواده و فامیل هم میشه صحبت کرد؟
 امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
من دنبال یه جایی بودم که رابطه خوبی رو که با همسرم دارم خیلی بیشتر کنم خیلی ممنون.
سعی میکنم همکاری کنم.
اگه موافق باشین راجع به سیاستهای زنونه ای هم که داریم صحبت کنیم تا از تجربیات خوب هم که عملی هم هست استفاده کنیم.
دوست دارم بیشتر همسرم رو توی دستم بگیرم اما نه اینکه زن زلیل باشه و به شخصیتش توهین بشه.
سلام . مبارکه سلیا جوووون من عاااااشق این بحثام خداروشکر مشکلی هم ندارم چون این چیزایی که مینویسی توی ذاتمه و الان که میبینم تعجب می کنم که چه جالب واسه همین اینقد زندگیمون عشقولانه است.

اون بحث زاویه دید خیلی باحال بود که توی اون تاپیک گفتی من تنها توی این مورد به شوشو غر میزنم البته خیلی کوچولو

و با لبخند میگم مگه نمی بینی همین جلوی چشمته نگوووو زاویه دیدشون کمه هه هه . البته بعضی وقتا واسه اینکه

اعتماد به نفسش رو پایین نیارم بهش میگم من فلان چیزو هرچی میگردم نمی بینم آخه حواسم سرجاش نیست توروخدا

بیا تو یه نگاهی بنداز مطمئنم جلو چشمم اما نمی بینمش تو بیا بگرد سریع پیداش می کنی.
سلدا جون و دوستان از الان بگم من هر پیشنهاد یا انتقادی میکنم کاملا دوستانه و بخاطر ریشه یابی کردن و عمیقانه فکر کردن و باز کردن مطالبه(فقط مطالب) نه صحبت دوستان. یه انتقاد یا بهتره بگم سوال از پست اول دارم. البته تمام پستا رو خوندم اما سطحی و از الان دارم عمیقا و با فکر میخونم ولی الان از اولیه یه سوال برام پیش اومده.
بچه ها محمودمعظمی هم عالیههههههههههههه
کلاآلمانه وبیشترنزدیک عید میادایران وکلاس ودوره آموزشی میذاره من تمام دوره ها وسی دی هاشو هم رفتم وهم دارم حدود3ساله عضو مکتب کمال محمودمعظمی هستم وحرفاش عالیه حتما مطالعه کنید.زندگیتون دگرگون میشه
آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند، تو به دنبال نگاه زیبا باش
یانی جان من دکترحورائی راجلساتشو میرم برای مرور ویادآوری ولی کلا من معظمی را بیشترقبول دارند.فکرکنم کسانی که جفتشون رابشناسندحرف منوقبول دارند.البته حورایی بیشترتومایه خانوادست ولی معظمی تمام جهات زندگی
من 2سال پیش تورمعظمی توچالوس 1هفته ای بود باشوشو رفتم واقعا هم خوش گذشت هم خیلی یادگرفتم.تورشادباشیدوپولدارشوید
تو قسمت ارتباط کلامی این اومده:
اگر با شوشو میحرفیدید و اون به روزنامه نگاه میکنه فک نکنید چون نگاتون نمیکنه حواسش بهتون نیس، الکی هم خودتونو ناراجت نکنید
برداشت من : (یعنی همزمان که داره روزنامه که مطلب خوندنیه و کار ذهنیه و تمرکز لازم داره رو انجام میده حواسش به حرف منم هست پس میتونه ذهنش 2 جا مشغول باشه)

تو قسمت مهارتهای ذهنی این اومده :
ما که حرف میزنیم تو کار دیگمون هم تمرکز داریم ولی اونا نه، تو ماشین باهاش حرف میزنی راهو اشتباه میره بعد میگه تقصیره تو س که با حر فات حواسمو پرت کردی .... خدا این طوری خلقش کرده دست خودش نیس نمیتونه رو دو تا چیز تمرکز کنه ،درکش کنید. اقایون نمیتونن دو تا کارو با هم انجام بدن. پای فوتبال که هست باهاش حرف نزن یا کاری بهش نداشته باش.

برداشت من : ( رانندگی تمرکز لازم داره و اون با حرف من حواسش پرت میشه حرف نزنم)

سوال من : خب اگه نگاه کردن روزنامه حواسش به من باشه موقع رانندگی هم میتونه چرا نتونه ؟