2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست
خیلی دوسش داره فقط ترسش از حسادت اون سه تا هست

اون سه تای دیگه پسر هستن؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم یک سالشه دوتا دندون داره تازه ۲روزه واینمیسه به مبل.۲ماه هم هست ۴دست و پا می ره تنبله خخخخ ...

خدا حفظش کنه 

سختت نیس ?

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اون سه تای دیگه پسر هستن؟

نه دوتا دختر یه پسر

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اروم اروم حتی  برای شیرگریه نمیکنه دستشو میخوره انقد ملچ و ملوچ میکنه تا بیدار بشم

دختر منم دقیقا همینطوره اصلا گریه نمیکنه 

چرا آرومن؟! بچه خواهر شوهر و جاریم پارسال بدنیا اومدن انقدر گریه میکردن و جیغ میزدن کبود میشدن

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
دختر منم دقیقا همینطوره اصلا گریه نمیکنه  چرا آرومن؟! بچه خواهر شوهر و جاریم پارسال بدنیا اومد ...

به خدا قدر بدون ارومن اینقدر خوبه بچه اروم نعمتیه 

متاسفانه من هر ۴تا بچم نا اروم بودن همیشه حسرت یه بچه اروم رو داشتم 

ک باردارم؟

بله

نه دوتا دختر یه پسر

الهی.. عزیزم خدا بچه هاتو برات نگه داره 

حسابی شما مامان هستی ماشالله😍😍

خانمهاپسرم همش،یبوسته..الان باز ۵روزه کارنکرده شکمش..بی بی کر هم فایده نداشت..چیکارکنم؟

اگه زیر نظر بهداشت هستی زنگ بزن بپرس ولی میگن تا یه هفته اشکال نداره

چند وقتشه?

2810