2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی خدا کمکت کنه من 68 م یه بچه دارم از نفس افتادم

من 67 ام دوتا دارم یه پسر بیش فعال 6 ساله که درگیر ثبت نام مدرسشم یه دختر فسقل 6 ماهه مرخصی زایمانمم تموم شده سال خونمم سر رسیده دارم دیوونه میشم😢😢😢😢😢

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

پسر من فردا 7 ماهش تموم میشه،دوتا دندون پایین داره،دندونای بالا هم به نظرم میخواد دربیاد،خیلی خوش خنده هس ماشالا ولی خیلی اذیتم میکنه،وقتی میخواد بخوابه دیوونمون میکنه هنوز قلق خوابش نیومده دستم 

من دخترم 5 ماه و 19روزشه بهش غذا میدم حریره بادوم و فرنی حالا میخوام چند رو دیگه بهش پوره سیب زمینی ...

من دخترم 40روزش بود سوراخ کردم نه عفونت کرد نه گریه پیشش متخصص اطفال بردم

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
من دخترم 5 ماه و 19روزشه بهش غذا میدم حریره بادوم و فرنی حالا میخوام چند رو دیگه بهش پوره سیب زمینی ...

من دوتا دختر اولی رو تو ۴۰ روز سوراخ کردم این یکی رو نه هر کی هم میگه سوراخ کن میگم هر موقع دوس داشت میره سوراخ میکنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من 67 ام دوتا دارم یه پسر بیش فعال 6 ساله که درگیر ثبت نام مدرسشم یه دختر فسقل 6 ماهه مرخصی زایمانمم ...

وای خدا کمکت کنه شاغلی?

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من دوتا دختر اولی رو تو ۴۰ روز سوراخ کردم این یکی رو نه هر کی هم میگه سوراخ کن میگم هر موقع دوس داشت ...

من هر بار رفتم سوراخ کنم یه کاری پیش اومده نشده الانم میخوام برم سوراخ کنم شوهرم میگه ولش کن باشه بزرگتر که شد 

بله عزیزم و ب شدت از بارداری بیزار شدم 

خدا حفظش کنه

حتما بارداری بدی داشتی 

اخی عزیز دلم  کمک نداری؟

نه بابا کمک چیه تازه دیروز رفتم خونه مامانم بنایی داشته کل خونشو شستم و چیندم همه هم ازم توقع کمک دارن پدرم در اومده زیر بار این همه کار 

2810