2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من عاشق حسین بوددددددددد........یعنی هست...........تا ساعت 7 میشه چادرشو سر میکنه راه میفته ........میگه حسین الان از سرکار میاد میمونه پشت در...........همه همسایه هامون برای مامانم زار میزنن.......... من موندم دل خودمو آروم کنم یا مامانمو...........مسلما داغ مامانم بزرگر و سنگین تره..........ولی منم دارم له میشم..........خفه میشم.........

دکتر فتح سامی 15 بهمن
برو فرخنده.............ببخش منو توروخدا........که تلخی های زندگیتو بادآور شدم...........با اینکه میدونم غم مرگ برادر هیچ وقت از وجود آدم پاک نمیشه..........به خدا میسپارمت

دکتر فتح سامی 15 بهمن
برادرم سر کار بود یه ساختمون 7 طبقه با شوهرم گرفته بودن واسه نصب کابینت
روز اخر داداشم بره کار واحد 3 رو تموم کنه ببینه در واحد بسته هست نمیاد کلید بگیره بره طبقه چهار از تراس واحد 4 بیاد تو تراس واحد 3
که دستش ول میشه پرت میشه پایین
ساعت 9 شب این اتفاق میافته به ماهم نگفتن فقط بابام میدونست شوهرم و شوهر خواهرم که خبر داشتن به ما گفتن پاش شکسته
ما هم به همین امید خوابیدم و صبح خبر دادن همون دیشب تموم کرده بوده

نمیدونم اخه چه فکری پیش خودش کرد که این کار رو کرد اون روز برادر کوچیکمم برده بودن اون شاهد همه اتفاقات بود تا چند وقت حرف نمیزد

دفتر آشپزی های من http://cafebanoo.niniweblog.com/
همه میگن اجلش اومده بوده نمیدونم اخه چی بگم
دکترا همه مونده بودن
اخه تا لحظه اخر به هوش بوده همش میگفته پام شکسته چیزیم نیست نزارید مامانم بفهمه
هیچ کس به خونریزی مغزی فکر نکرده بوده

دفتر آشپزی های من http://cafebanoo.niniweblog.com/
وای ستاره دریایی جان الهی بمیرم............خیلی سخته..............نفسم داره بند میاد..........یکی از دوستانمون بهم گفت........اینا همش بهونه ست.......تصادف..........لوله بخاری گازی...........سقوط از ساختمون...........وقتی قرار باشه یه نفر بره میره..........وقتی موعدش برسه بهونه خودش جور میشه.............
دکتر فتح سامی 15 بهمن
نفیس جان برات آرزوی صبر میکنم
یادمان باشد حرفی نزنیم که به کسی بر بخورد .نگاهی نکنیم که دل کسی بلرزد.. .خطی ننویسیم که آزار دهد کسی را..یادمان باشد که روز و روزگار خوش است وتنها دل ما دل نیست....
دو تا بچه هستین؟
یادمان باشد حرفی نزنیم که به کسی بر بخورد .نگاهی نکنیم که دل کسی بلرزد.. .خطی ننویسیم که آزار دهد کسی را..یادمان باشد که روز و روزگار خوش است وتنها دل ما دل نیست....