2777
2789
آزاده کابینت خوراکیهای من بالاست که دستش نرسه وگرنه که با همینا سیر میکنه خودشو ...پرنیان کافیه دو تا پاستیل بخوره دیگه شام نمیخوره
چه خوبه پسرت سالاد میخوره . خیلی مهمه از حالا سبزیجات رو دوست داشته باشن ... من به هوای قرچ کردن ، جوانه رو میدم بهش . قارچ خام هم میخوره . اما بقیه رو باید کار کنم . خوب شد گفتی سالاد رو
زهره جون یعنی شیر را با گلاب قاطی می کنی در قالب یخ میریزی؟ بعد چطوری میخوره قالب رو؟ یاد میدی؟
پفیلا خونگی؟ چطوری؟
چقدر هنرمندی . عذاب وجدان دادی بهم
پرنیانم از سوپ متنفره چه جالب
پرنیان الان 11 کیلوست .

یلدا بیشتر بیا تو رو خدا ... ماشالا پسرت شکل خودته ها

وای خدا ژوان هنوزم خیلی نازه . از کوچیکیش گوله نمک بود

چقدر جالبه عادات و سلایق غذایی بچه ها با هم خیلی فرق داره ها ..
پرنیان نان پنیر زیتونم دوست داره گاهی میدم ببره مهد
شیر پاکتی کوچیک را بهتر میخوره تا لیوانی .
در کل مشکلش اینه که احساس گرسنگیش ضعیفه . خودش دنبال خوردنی هیچ وقت نیست . مگه پفک یا چیپس و این ها ببینه بگه میخوام ... میوه اما نسبتا بیشتر دوست داره

نیاز توی تارت شکلاتی ریواس ریختی؟ ترشه که خوب میشه؟
وای یعنی من میخورم این فرواکو . نگاش کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا چقدر پرنیان ناز شده ماشلا

غزاله عروس من میشه ههههههههههههههه

امیر رضای من خیلی بد غذا شده هنوزم خودم غذا دهنش میکنم

عاشق شیرموزه و آب انبه

از خورشها هم فسنجون میخوره

میوه هم الوچه و چاقاله

پرتقال و موز و کیوی
پسرم عشقمه
راستی بچه ها یه سوال

امیر رضا خیلی اب میخوره همش هم ما تو دست شویی هستیم و جیش داره

بچه های شما اینطوری نیستن

در ضمن امیر رضا عاشق شیره ولی من روزی یه دونه از این چاکتی کوچولوها بهش میدم به قول خودش شیر کوچولو

میترسم براش ضرر داشته باشه بیشتر
پسرم عشقمه
ممنونم ازتون
نیاز جون ما نزدىک پارک وی هستیم تو کوچه تواضع اگر بشناسی
همسرم اونجا یه خونه پدری داشت که ما کمی باز سازی کردیم و کلی گیر افتادیم چون خونه قدیمیه اما راه دیگه ای هم نداشتیم چون واقعا با این قیمتا نمیشه رفت سراغ خونه نه برای اجاره نه خرید
امکان فروش اینجا هم نبود اینه که فعلا برامون خوبه
اینم عکس تولد پارسال ژوانه عکس جدید دم دستم نبود حالا جدىد تر می گذارم
غزاله ژوان وزنش خوبه الان حدود ١٦ قدش هم ١٠١ قبلا کم می خورد اما چیزای خوب می خورد اما تازگی همش دوست داره هله هوله بخوره و اصلا غذای اصلی شاید ٢_٣تا قاشق منم یه کم کاری بهش ندارم میگم گیر ندم بدتر زده بشه
2810