2777
2789
سلام خوبین ؟ ارتحالیدی خوش گذشت؟
زهره خدارحم کرده
من همیشه تو کیسه جارو برقی رو موقع خالی کردن چک میکنم، حالا این سری نکردم عذاب وجدان گرفتم که نکنه چیزی رفته باشه توش
روشنک جان بقول غزاله کم بخر اما باکیفیتش رو بخر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامممممممممممم

خوفید

رئیس جمهورمون هم که روحانی شد
خوشحالید ؟

چه خبرا ؟

مادرانه ها ترکیده ؟؟؟؟؟

ماشالله کوروش چه نازه اسمان خدا حفظ کنه

اوههههههههههههه از چیز گم کردن نگین که شاهکارای سام هم همینطوزه الان چند هفتست سعید یه دونه فلش گم کرده بود می گفت چیز مهمی روش داتشه فلشش هم گرون بود می گفت اله است و بله و ... منم همش می گفتم اشتباه می کنی اصلا خونه نیاوردیش
الان خیلی اتفافی اتاق سام رو مرتب می کردم دیدم یه ساک داره توش عروسکای خیلی ریز داره در حد بند انگشت و اینا دیدم وایی فلش داخل اون ساکه به سعید زنگیدم گفتم پیدا شده کلی خوشحال شد طفلک

نیاز دوست دارم چیز خوب بخرم یا بقول غزاله مارک اما اداره سخت گیری می کنن خصوصا یکی دو سال اخیر هیچگونه مارکی روش نباشه رنگش اینجوری نباشه و ... خلاصه انقدر محدودیت می گذراند ادم نمی دونه چی بخره ؟؟

اما امروز ته دلم روشن شد با این نتیجه انتخابات شاید سخت گیری لباس و ... هم کمی از بین بره
http://netbarg.com/tehran/deal/%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%BE%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B2-95-%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D8%B0%D9%87%D9%86-%D9%88-%D8%AC%D8%B3%D9%85-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF

نت برگ 95 درصد تخفیف
کارگاه مادر و کودک
غرب
کجایین پس مامان تنبلااااااااااااا؟؟؟

خودم باید بیام هرز گاهی اینجا رو یه تکونی بدم واللللللللللللللااااااااااااااااااا

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن ....

قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...