2777
2789
تازه مثلا تنوع دادن به برنامشون و اجازه دادن تیتاپ و آبمیوه که ممنوعه رو هم ببرن...

من با میوه فصلش که کلی گفتن خیلی مخالفم... چون تو این فصل میوه ها خیلی متنوعن... بچه ها هوس میکنن... شاید یکیی نتونه گیلاس کیلو 15000 تومن بخره...
Lilypie Pregnancy tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامن علیکم

چه خبرا خوفید ؟

به به چند روز تعطیلی النتظارمونو می کشه

ما قرار بود بریم اصفهان که بنا به دلایلی از جمله کار همسری نشد بریم
امااااااااااااا
از استراحتش حداقل خوشحالم
شایدم جاهای اطراف بریم

ازاده جونم پاهات چظوره ۀ؟

زهره جون خدا خیلی بهتون رحم کرده خداروشکر اتفاق مهمی نیفتاده

غزاله مثلا چیامون خراب می هشه اوهه بخارشور از اون تفتگش اب نمیاد
اتو موم سوخته

تلفن بی سیممون بدلیل بی دقتی همسری و زدن تو پریز برق سوخته

تیغه چرخگوشتم خیلی کنده باید تیز شه

ماشین ظرفشویی که امسال کلافم کرد 4 بار تابحال خراب شده

کفش که دیگه نگید من بد راه می رم دائم باید کفشامو بدم کفاشی یعنی هر کفشی بخرم بعد 20 روز تشریف می بره کفاشی برای اداره هم محدودم هر کفشی که دلم می خواد نمی تونم بخرم اون چیزهای مجازو باید بخرم که شاید جنسشون خوب در نمیاد بعدم اینکه من کفش تخت دوست ندارم به خاطر قدم خلاصه دائم کفشام خرابند

اینا تازه لیست خرابی های فعلیه

اما تازگیها خیلی دقت می کنم می خوام دختر گلی شم دیگه وسایلمو خراب نکنم هههههههههههههه
الانم دسته گل تازه ای که اقا به اب دادن گم کردن حلقه ازدواجمه

هر جا رو میگردم پیداش نمیکنم خدا کنه جارو کشیدم تو جارو نرفته باشه!!

دعا کنین پیداش کنم!!
برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن ....

قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...
آسمان جون یه جوراب نازک زنونه بکش سر لوله جارو برقی و محکمش کن و باهاش همه جای خونه رو جارو کن .. اگه حلقت تو خونتون باشه با این کار میچسبه به جورابه
اگه ندیدیش کیسه جاروبرقیتو مجبوری چک کنی

کجا بود خوندم یکی حلقه اشو گم کرده بود بعد دیده بود پشت میز آرایشش انداخته بچش! همینجا نبود ؟؟؟ به هر حال پشت وسایل و کنجا رو خوب جارو کن . انشاالله پیدا بشه
مرسی زهره جونم

خدارو شکر پیداش کردم

داشتم دنبالش میگشتم یهو کوروش اومد و گفت مامان پیداش کردم باورم نشد تو دستش قایم کرده بود

شیطون خودش بالاخره یادش اومد کجا گذاشته بوده

توی کاور تب سنج

من که همه ی خونه رو زیر و رو کردم

میگه مامان اینجا گذاشتم گم نشه
برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن ....

قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...