2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسمان داشتیم یه خ و نه ای رو میدیدم که پله هاشم خیلی لیز بود و نرده هم نداشت . نمیدونم چی شد از پاگرد سر خوردیم تا پایین و الینا تو دو پله اخر از دستم افتاد خداروشکرطوریش نشد مثل یه معجزه!!! خودم ولی بدنم کوفته شد که دخداروشکر که بلاش برای خودم بود نه بچم ... بعضی وقتا خیلی الکی و مسخره یه اتفاق وحشتناک میفته!
واییییییییییی خدایییییییییییی من!!

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که به خیر گذشته

صدقه میخواستی کنار بذاری

هرروز هم تو خونه اسفند دود کن عالیهههههههههههههههه برا چشم زخم و این چیزا منکه اعتقاد دارمممممممممم
برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن ....

قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...
روشنک مهد پرنیان میان وعده نمیده . خود مامانها میذارن ...
خوب هر چی آدم بذاره یه بچه ای ممکنه دلش بخواد دیگه ... اما انگار برای بچه ها هم جا افتاده ...
من سیب میذارم موز کیوی ... هر موقع هر چی باشه . زمستون لیمو شیرین میذاشتم مربیش قاچ می کرد .
آجیلم یه کم میذارم
اما ظاهرا مامانای دیگه چیزای آماده میدن که به قول تو بچه دلش میخواد . چون گاهی پرنیان توی سوپری یه چیزی می بینه میگه از اینا میخوام فلانی میاره مهد .
کلا بعضی مامانا خیلی بی خیالن ... یه آب میوه پاکتی و یه کاکاوو میذارن توی کیف بچه و خلاص

روشنک کشورهای اطراف مدیترانه زیتون و سیر و بادنجون و بلغور خیلی استفاده می کنن

چی زود خراب میشه مثلا روشنک؟

زهره جون به خیر گذشته . خدا رو شکر صدقه بذار
برنامه جدیدشون اینه :

شنبه : میوه فصل + 2 لقمه پنیر و گدو + شیر

1شنبه : میوه فصل + کیک دوقلو + آبمیوه

2شنبه : میوه فصل + لقمه نان و تخم مرغ + شیر

3شنبه : میوه فصل + 2تا خرما + تیتاپ + آبمیوه

4شنبه : میوه فصل + بادام و پسته + کلوچه + شیرعسل

5شنبه : میوه فصل + موز + لقمه نون و پنیر و گوجه
Lilypie Pregnancy tickers