2777
2789
غزاله منم پارسال تو سررسید خرجا رو می نوشتم بعدش دیدم بیخودیه چون همه چی می خرم ضروری یا غیر ضروری فقط می نویسمش ههههههههههه

ما هم خرج اصلیمون خوراکه
اما برج هم زیاد داریم
خصوصا هزینه تعمیرات
همه چیمون زود خراب می شه فکر کنم من بد استفاده می کنم
من برای سام بالفیکس خریدم متناسب با قد خودش زدیم دم اتاقش خوشش میاد عین میمون ازش بالا می ره البته زیرش هم یه تشک انداختم اگر لیز خورد طوری نشه
فکر کنم خوب باشه خواستید امتحان کنید
اشکالش اینه من و باباش باید خیلی مواظب باشیم موقع ورود و خروج از اتاقش والا می خوریم به اون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.
من دوباره بعد از مدتها اومدم ....... نمیدونم چرا همه ش وقت کم میارم

طرز تهیه پنکیک ( برای غزاله جون و آسمان جون)

یه لیوان شیر و توی یه ظرف میریزم بعدش یه دونه تخم مرغ میشکنم توش و هم میزنم , آردمیریزم و هم میزنم (بحدی آرد میریزم که غلظتش مثل ماست شل بشه). کف یه ماهیتابه چدن یا تفلون رو با کمی کره یا روغن چرب میکنم و به اندازه ی یه ملاقه از مایه رو میریزم توی ماهیتابه و میچرخونمش تا کف ماهیتابه پهن بشه یه طرفش که طلایی شد برش میگردونم تا طرف دیگه هم طلایی بشه بعد روش شکلات صبحانه شوکوپارس یا نوتلا میزنم و لوله ش میکنم. با این مقدارمایه سه تا ازین پنکیکا میتونید درست کنید. میشه بجای شکلات ,تخم مرغ هم جداگونه نیمرو کرد و روی پنکیک گذاشت و لوله ش کنید..نوش جان