2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
بعضی وقتام میگم حالا چه اصراریه.
ولی کاش شیر پاستوریزه میخورد.هرکی میگم نمیخوره میگه شده مثل خودت که شیر دوست نداری.
از این جمله متنفرم.
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممم

منم دو سه ماه پیش چند بار نی و گذاشتم تو آبمیوه دادم دست آروین
دو سه دفعه اول میکرد دهنش و فوت میکرد یا سر نی و میجوید ولی دفعه سوم اتفاقی آبمیوه رو یه ذره خورد....تعجب کرد این چی بود اومد دهنم؟؟؟!!!
بعد بازم امتحان کرد و دیگه یاد گرفت
یه کار بد هم اینکه عاشق نی قلیونه یه سری از دست باباش گرفت و عین نی کشید بالا !!!!
یهو دیدیم قلیون قل قل کرد
بعد نی و از دهنش بیرون آورد و دود از دهنش اومد بیرون!!!!
من و میگی اون موقع هنگ کرده بودم......
دیگه از اون موقع نی و هم ندادم دستش.......
البته همیشه نی و بر میداشت تو خونه و راه میافتاد باهاش بازی میکرد ما تو خونه قلیون تزئینی داریم ولی اون سری که قشم بودیم و قلیونش متاسفانه واقعی بود.......

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
بچه ها من واقعا" هنوز نمی فهمم علت این همه اصرار شماها برای خوردن شیر پاستوریزه بچه ها چیه؟
آخه میگن شیر تا زیر 2 سال ممکنه حساسیت زا باشه. بعدش مگه نینیا شیر خودمون و شیرخشک نمی خورن؟ چه اصراریه؟
بخاطر عادت کردنشون میگین؟
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
2805
مامانهای عزیز
بادی مارکدار دارم ، مفت مفت! نصف قیمت بازار، دیدنش ضرر نداره
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=638405

اجناس تازه رسید
http://baby-body.persianblog.ir/
سفارش فقط از طریق sms هست 09354087411
یادتون نره اولویت با کسانی هستند که زودتر پیغام میدن
لباسهای زیبای زنانه و بچه گانه دارم، ترک، ماکدار و ... اما به قیمت مناسب روی علامتهای W کلیک کنید تا وبلاگها رو ببینید
پیو اگر از الان نخورن ممکنه نخورن دیگه
خودم همیشه از شیر متنفر بودم حتی تو بارداری هم نخوردم میترسم حسین هم از من یاد بگیره
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
پیو اگر از الان نخورن ممکنه نخورن دیگه
خودم همیشه از شیر متنفر بودم حتی تو بارداری هم نخوردم میترسم حسین هم از من یاد بگیره
نگران نباش شیما جان من ازشیش هفت ماهگی بهم شیر بز دادن فکر کن
اما خواهرو برادرم تا دوسالگی شیر گاونخوردن الانم دوتاشون دوست دارن
دیروز واسه ماهان برای اولین بار میگو درست کردم خوشش اومد ازدوساعت قبلش میگوشو گذاشتم تو پیازو آبلیمو و زعفرون بعد پلوشو دم کردم تو اخراش که یکخورده پلوش آب داشت میگو وآبه مخلفاتشو اضافه کردم دم گذاشتم
این فسقلیا عاشقه طعمای جدیدن نمیدونم چی بدم بهش که مزش واسش تکراری نباشه:(((
بعده مدتها دیروز نهارشو خورد
پیو پودره چهارمغزو چطوری دادی آرمیتا که گفتی خوشش اومده؟؟
ساینا جون ممنون از راهنمائیت
میگو پلوش هم نوش جونش....ایشالا هر روز غذاشو با اشتها بخوره.
آنیتای مامان روزی یه پاکت شیر؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی روزی یه لیتر آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

تو این سن نهایت شیر باید 400 تا 500 سی سی باشه اگر نه دچار کمبود آهن میشه بچه جذب آهنش میاد پایین.

پپو دکتر به من گفت از 18 ماهگی پاستوریزه بده منم دادم البته من اون وسطا یه وقتایی مثل امروز یه دونه شی رخشک هم میخرم.

البته دکتر به من گفته باید شیشه رو از لیلی بگیرم و با استکان بخوره. و من واقعا نمیدونم چه طوری اینکارو کنم لیلی واسه شیشه اش میمیره

اینم شاهدش

آپلود عکس

ای جانم واسه لیلی با اون انگشت مکیدنش!
من گاهی که خودم شیر میخورم آرمیتا هم میاد و میگه "دوغ"! فکر می کنه دوغه. یه کم همینجوری سرد و با لیوان بهش میدم. ولی زیاد خوشش نمیاد. خودمم از شیر متنفرم...........

شیرین جون چهارمغزو من با ماست خامه ای یا خامه قاطی می کنم و بهش میدم. گاهی هم پودرشو گلوله می کنم و همینجوری خالی بهش میدم. کلا" پسته دوست داره هروقت خودمون میخوریم میگه "پسته همممممممم!" منم هاونو میارم و براش می کوبم و میزارم دهنش.......

شیما جون نگران نباش، فکر نکنم به این چیزا باشه. کلا" چون شیر لاکتوز داره ممکنه به بعضی معده ها نسازه.......
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
حسین هم مثل آرمیتا عاشق پسته و گردو هست گردو و بادام هندی رو همینجوری بهش میدم خودش با دندونای جلوش مثل پیرزنا میخوره

بادام هندی بد نیست بچه ها؟
2810