2777
2789
عنوان

دعای حل مشکلات

88 بازدید | 20 پست

یه دعا بهم بگین که نتیجه گرفتین ازش 

خیلی بهش نیاز دارم 

یه مشکلی برامون افتاده نگرانم ذهنم درگیره لطفاً یه دعا بگین که شما ازش استفاده کردین و نتیجه گرفتین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوگل بزنم میاره؟

اگ میخوایی خاصیتاشو بزنی بزن بخون اگ سفارششو میخوای هزار تا ادم هست ک غیر اصلشو بجای اصل میفروشن کلاه میزارن اصلش باید روی پوست اهو باشه من خودم یک ماهم نمیشه خریدمش از شهر خودمون واقعا زندگیم فوق العاده شده توام از شهر خودتون بخرین با اعتماد تره فقط روی پوست اهو باشه اصلش اینطوره

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

اگ میخوایی خاصیتاشو بزنی بزن بخون اگ سفارششو میخوای هزار تا ادم هست ک غیر اصلشو بجای اصل میفروشن کلا ...

آها یعنی تو گوگل پیداش نمیکنم که بخونم باید بخرم؟

آها یعنی تو گوگل پیداش نمیکنم که بخونم باید بخرم؟

عزیزم دعای حرز امام جواده روی پوست اهو نوشته شده اونم باید همیشه همرات باشه من میزارم زیر سوتینم

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

چشم حتما حالا برا امشب دعا چی بخونم آروم بگیرم

والا فقط میدونم حرز عالیه

نماز بخون اروم شی

اگ میخوایی خاصیتاشو بزنی بزن بخون اگ سفارششو میخوای هزار تا ادم هست ک غیر اصلشو بجای اصل میفروشن کلا ...

سلام عزیزم مامانم برای من گرفته نمیدونم روی چیه ولی داخل یه استوانه ی کوچیک نقره ای رنگ هست این اصله ؟ تو میبندی ب دستت همش؟؟

دعای حرز همینجوری خوندم چندبار که آروم بگیرم تا فردا برم بخرم

اره فقط باید همرات باشه یه گردن ایز بخر بزار توش بندشو کوچیک کن گره بزن به بند سوتینت بزار زیرسوتینت اب نباید بخوره بهش انرژیش میره باطل میشه تو رابطه زناشویی هم بازش کن بزار کنار 

دسشویی و پریود هم هیچ اشکالی نداره همرات باشه

نماز هم داره نمازشو اول باید بخونی بعد استفاده کنی چون نمازشو نخونی برات فعال نمیشه نمازشو از نت بگیر خریدی بخون بعد بنداز گردنت

2810