2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
خیلی هم خاصیت داره ازمایش کنید شاید بخورن سیب مینی سرخ کرده و کوفته قلقلی کوچولو امروز عدس پلو رو له کردم قلقلی کردم باچنگال خورد حتما تست کنین تنوع خوبیه واسشون با چنگال خوردن دختر من واقعا هیچ چی نمیخورد به جز ماست الان چند روزه تخم بلدرچینو میدم شیر پاستوریزه هم با نی میخوره تو شیشه نمیخوره با نی یه بازی هست واسش نمیفهمه داره چی میخوره
خدایا هیچ وقت منو فراموش نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا پسره من که نه نی حالیشه نه قاشق نه چنگال هنوز همه چی رو میخوره
هر چی خواستم خوردن با نی رو بهش یاد بدم نشد فقط میجویید آخرشم با جنگو دعوا نیو میگرفتو میرفت
ماهان تازگیا فقط دو وعده میخوره اونم ۱\۳پیاله ماست خوری
سلام خانومها اگه دوست داشتید عکسهای گرفته شده توسط خودتون آتلیه ای بشه لطفا با من در ارتباط باشید تا عکسهاتونو درست کنم + نمونه کارهای خودم + راهنمایی درمورد چگونگی عکس گرفتن
در اینجا :
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=672213&PostID=26259004#26259004
گفتار نیک * کردار نیک * پندار نیک
مرسی آنیتای مامان از راهنمائیت.
آرمیتا هم بلد نیست با نی بخوره. هی می جوه. منم خودم با نی میخوردم تا یاد بگیره! (چه آی کیوئیم من!)
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
بایککی دوبار یاد نمیگیرن هفته ای یک بار باهاش تمرین کن بعد از یه مدت یه دفعه میبینی یاد گرفته الان هر روز دارن پیشرفت میکنن چیزی رو که امروز بلد نیستن فرداییش شاید بلد باشن البته دختر منم خیلی اذیت میکنه ها ولی با بدبختی روزی یه دونه پاکت شیرو میخوره اینقدر رو فرشم شیر ریخته که نگو
خدایا هیچ وقت منو فراموش نکن
مگه نباید شیر۲۰دقیقه بجوشه؟؟
ماهان هر کار کردم با شیشه نمیخوره شیر
البته کلا شیشه خور نیست آبم در حدی که یکمی تشنگیش رفع بشه سرشیشه رو میجوه میخوره
فقط می می میخوره آی میخوره
پپو در مورد نی یه چیزی رو که خیلی براش حرص میزنه با نی بده.

لیلی دلش نوشابه میخواست. تو جاده قم ناهار میخوردیم اینم گریه واسه نوشابه. هیچی دیگه تا باباش نی رو گذاشت تو دهنش اینم انگار بهش وحی شد چه کنه سریع نصفه نوشابه رو با نی رفت بالا.

البته همون اولین و اخرین نوشابه بود هااااااا
2810