2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
سلام 15 تیر

مامان رها جان خود کنجد دونه هاش ریزه شاید بپره گلوش یا آسیاب کن یا ارده بریز،ارده همون کنجد آسیاب شده اس

قبل اینکه بدی بهم بزنی روغنش قاطی میشه ،اگه تازه شو بگیری بهتره ،سنجد رو هم تواضعی ها دارن ( آماده اش رو

نگیری ها چون اونها هسته اش رو هم آسیاب میکنن) چربی قلم هم اونقدر نیس که ضرر کنه ،

شیما جان مرسی از طرز تهییه پودر جوانه ها خیلی مفید بود
نسیم جون مرسی بابت توضیحات کنجدی
نورا جون سرلاک گندم رو من از تقریبا دو ماه پیش دارم میدم به رها. سرلاک برنجو دوست نداشت.
درمورد قلم هم دکتر به من گفت روغنشو بزن کنار و از اون قسمت ژله ایش استفاده کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

**18تیر**

مرسی از همه دوستان که تجربه های خوبشونو به اشتراک میذارند

فرزان جون پس یعنی منم میتونم که آب قلم و سرلاک گندم بدم؟ می خوام رژیم غذایی شو غنی کنم چون همش گرسنه ست و یه ماهه که فقط 200 گرم وزن گرفته

اسمر جون اون روغن روی ارده ضرر نداره ؟؟
لیلی 20 خرداد

منم سرلاک گندم میدم البته لیلی کلا به برنج حساسیت داره چه فرنی، چه لعابش، چه توی سوپ و چه سرلاکش منم از همون اول گندم دادم

میخوام از امروز عصری بهش یکم خرما بدم. دیروز هم براش عدسی درست کردم که خیلی خوشش اومد.

2805

ترانه 20 خرداد

کی پرسیده بود یادم نیست. من زرده رو با شیر خشک قاطی می کنم میدم بهش تنها دوست نداشت. حتما بدین زرده رو ماده غذایی غنی هست که براشون خیلی مفیده.

چقدر چیز یاد میگیره اینجا آدم . چه چیزای متنوعی میدین بهشون. منم کنجد ندادم تا حالا! حساسیت نمیده؟ امتحان می کنم. من این سری سرلاک میوه و گندم وشیر گرفتم واسش ولی به نظرم همون شیر و گندم خوشمزه تر بود. زیاد بهش نمیدم البته برای وقتایی که میان وعده نتونسته باشم بذارم براش. ترانه هم دو وعده ظهر و شب سوپ میخوره. بقیه ش میان وعده و این چیزا. سنجد هم امتحان می کنم ایشالا. فقط خیلی سفت می کنه شکم و می ترسم..

ایده عدسی هم خوبه میشول.

ممنون از همه بابت وقتی که میذارین و تجربه هاتون و میگین.

فرزان بستنی خیلی خوب نیست. به خاطر مواد نگهدارنده و این چیزاش. هر چی دیرتر بدی بهتره.عجله نکن!
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
پندار 20 خرداد
oooo ، چقدر چیزای خوب خوب می دین شما به کوچمولوها. البته منم چیزای زیادی میدم ولی همیشه تو همه سوپ هاش همین ها هست و دیگه به نظرم تکراری شده.
من سوپ ماهیچه : ماهیچه گوسفندی پیاز سیب زمینی برنج هویج گاهی عدس یا ماش کرفس جعفری گشنیز کدو خورشتی می دم
سوپ مرغش هم عین همینه فقط به جای گوشت ، مرغ داره .زرده تخم مرغ هم می دم .
موز و سیب و پوره خرما به روش عاطی جون هم می دم.
سرلاک گندم و موز هم تازه شروع کردم.

آناهید 30 خرداد

چه جالب لیلی و پندار شمیم و ترانه هر سه تایی 20 خردادن
منم همینایی که شماها میدین رو تقریبا میدم

صبح : حریره بادوم : 1 ق م بادوم اسیاب شده+100 سی سی شیر گاو +کمی شکر و 1 ق م ارد برنج

نهار : سوپ ترکیبات اینا در روزای مختلف : مرغ - گوشت گوساله (دکترش گفته) - ماش - عدس - برنج -ورمیشل- سیب زمینی - هویج - گشنیز و جعفری - گوجه فرنگی - لیمو ترش- روغن زیتون - 1 تیکه هم عصاره پای مرغ مامانم پخته گذاشتم فریزر تیکه های کوچیک بریدم ... اب قلم میترسم بدم حس میکنم سنگینه

این وسطا 60 تا 120 تا شیرخشک میخورد که الان دیگه شیشه نمیگیره با بدبختی 30 سی سی با کاپ میدن بهش

عصرا هم که شیر خودم رو میخوره .... یه روز در میون نصفه زرده با یکم کره یا خیلی کم اب بهش میدم خیلی خوب نمیخوره نمیدونم میشه بپزم بریزم تو سوپش میترسم اینکار رو کنم طعم سوپش عوض بشه از سوپ هم بدش بیاد

اب میوه هم خیلی مرتب بهش نمیدم :(((((( .....خاطره بدی دارم با اون گندی که زدم اب هویج رو تو شیشه دادم بهش و دیگه شیشه نگرفت ... گریهههههه....... بعضی روزها هم خیلی کم سیب رو با قاشق له میکنم بهش میدم

پوره سیب زمینی و اینا هم نمیدم سیب زمینی رو تو سوپش میریزم

حالا اگه جایی از کارم کمه یا اشتباهه خوشحال میشم راهنماییم کنین

+-+-+-+-+-+ آناهید ایزد بانوی آب ها +-+-+-+-+-+
سمیرا جون گوجه خیلی آلرژن هستش . من می دادم اوایل اتفاقی نمی افتاد اما یهو صورتش کهیر زد . انگار دونه های گوجه فرنگی مشکل دارن . الان نمی دم خوب شده. حالا اگه شما خیلی وقته که گوجه میدی که هیچی اما اگه تازه شروع کردی حواست باشه.
پوره سیب زمینی که معمولا بچه ها خیلی دوست دارن با شیر و کره . وقت کردی درست کن خیلییییی خوشمزست. شیر و کره هم که داره مقویه .
میگم اگه سر شیشه اش رو عوض کنی هم باز شیر نمی خوره؟
آریسا 15 تیر

شیما جون من تقریبا ده روزی میشه نشاسته رو میریزم تو سوپش

بچه ها من امروز میان وعده برا آریسا یه تیکه موز و چند تا بیسکویت مادر رو تو آب هویج له کردم دادم خورد

خیلی خوشش اومد خواستین امتحان کنین
لیلی 20خرداد

امروز به لیلی نون چایی شیرین دادم عصرونه خیلی خیلی خیلی خوشش اومد طوری که بعد هر قاشق دهنشو وا میکرد که دوباره بدم

وسط نون بربری که حالت خمیری داره رو تو چای شیرین خورد و له کردم

اسمر جون نشاسته رو چه جوری تو سوپش میریزی؟ همینجوری خام؟ بعدش دیگه سیب زمینی و برنج و ماکارونی نمیریزی؟
یا همه رو با هم میریزی؟
راستی دخمل شما چند کیلوئه؟؟؟؟؟

خانوما شما هر چند ساعتی به نی نیها شیر یا غذا یا پوره میدین؟؟؟؟؟؟ لدفا جواب بدین از روی برنامه ساعتی میدین؟
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
لیلی 20 خرداد
نسیم جان من هر 4 ساعت نه دیرتر نه زودتر شیر میدم. البته شبا 8 ساعت شیر نمیخوره.

دیگه کاملاً براش جا افتاده

8 صبح شیر تو خواب
10 صبح صبحانه

12 ظهر شیر

1 و نیم ناهار

4 بعد از ظهر شیر

5 و نیم عصرونه

8 شب شیر و شام

9 هم لالا

حدود ساعت 4 صبح هم تو خواب یه دور شیر میخوره

حالا یه وقتایی این زمانها یه ساعت دیرتر میشه یا یه وقت نیم ساعت زودتر اما اصولی که بهش میدم اینه

شام جدید امشب:

گوشت، پیاز، سیب زمینی، شلغم، عدس، ماکارونی

2810