2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
سلام 15 تیر

عزیزم من نشاسته رو با یه کم آب رقیق میکنم میریزم تو سوپش (چند تا جوش میزنه خاموش میکنم)،اونهم نه همیشه وقتی سوبش سیب زمینی یا
برنج و ماکارونی نداشته باشه

آریسای من 15 ام وقت دکترش بود وزنش 9 قدش 72
نسیم جون من قانون خاصی ندارم برای شیر دادن.هروقت که بخواد بهش شیر میدم معمولا شیر اشتهای غذا خوردنشو کم نمیکنه.
ولی برنامه غذاییش اینه:

وعده صبحانه حدود 10 صبح
حدود 12 آبمیوه یا میوه پوره شده
3 ناهار که چون با خودمون میخوره دیر میشه

عصرانه سرلاک حدود 6 عصر
ساعت 10 تا 11 شب هم شام.(دیرتر بهش شام میدم که تا صبح سیر باشه.)

رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ۲۵تیر
فرزان جان من تا قبله این داروها اصلا بچم شیر نمیخورد روزی هزار بارم سکسکه میزد الان بهتر شده میترسم قطع کنم
میشه دستور سرلاکتو که با سیبو شیر خشک درست میکنی بگی؟
منم سرلاک گندم میدم
من از هفته دیگه میخوام به سوپش جعفری اضافه کنم میخوام بپرسم چقدر باید بزنم؟
راستی اینقدر شماها گردو گردو کردین من یک گردو گذاشتم کنار همش به اون نگا میکنم موادمو اندازه میگیرم!!
من فقط به هستی حریره و فرنی دادم هنوز هیچ چیز دیگه ای بهش ندادم فکر میکردم چون زود بدنیا اومده نمیشه هنوز مثل بچه های دیگه بهش سر 6 ماهگی غذا داد ولی شماها خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی از من جلوترید من به بچم ظلم کردممممممممممممم

خدایا لذت مادر شدن رو از هیچ کس نگیر دخترم عاشق بوسیدنتم وقتی منو میبوسی دنیا مال منه
باران ستایش جون چقدر سختی کشیدی خواهر. نه عزیزم چه ظلمی همین که بچه به این کوچولویی رو خیلی خوب مراقب و بزرگ کردی هزار بار دستت درد نکنه. راستش من برای بچه هایی که زود متولد میشن دقیقا نمیدونم چه طوریه و کی باید غذای کمکی شون رو شروع کرد اما کاشکی با دکترش مشورت کنی شاید سوپ ساده رو بتونی براش شروع کنی
2810