2777
2789

بچه ها من موندم واقعا چه کنم الان تو مسیر خوندن ارشد هستم ولی بعضی موقع دودل میشم 

اینکه برنمیگردم کنکور مجدد و دودلم بخاطر اینکه نمیدونم ارزش داره ۷ سال مثلا پزشکی بعدشم پزشکی عمومی که کافی نیست باید بری ۲ سال طرح و بعدشم ۴ سال تخصص و این داستانا

از الان سنم ک ۴ سال لیسانس گرفتم و تو این مسیر پیش رفتم  واسه ژنتیک و ازمایشگاه

واقعا نمیدونم چ کنم هرچند تو مسیر ارشد هم قصد دارم تا دکترا برم 

نظرتون چیه

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام یه خلا همیشه گوشه دلتون هست اگر خیلی علاقه دارید

واقعا موندم از طرفی واقعا نمیدونم ارزش داره انقدر این همه سال عمرمو بذارم پاش چون با دکترا گرفتنم میتونم ب جاهای خوبی برسم

ارشد بخون منم میخوام ارشد زنتیک پزشکی بگیرم

منم داوطلب ژنتیک پزشکیم کهههه

شما امسال میخوای شرکت کنی؟

رشته لیسانس شما چیه؟

شما گهگاهی ب پزشکی فکرنمیکنی؟

به نظرم کنکور مجدد منم می‌خوام همین کارو کنم

ترمیم معدل چطور کنی اون همه درسو؟ برای امسال داری تلاش میکنی یا سال بعد؟ دیپلمتون کی گرفتین؟

نه بابا چرا داری این اشتباهو

و میکنی. کنکور ک دیدی چقد سخته . خدایی نکرده رفتی دوباره کنکور دادی دیدی نتونستی قبول شی کلی میخای افسرده بشی ناراحت بشی .وقت و پولت هدر بره. بعدشم الان دیگه پزشکی اونقد مشکلات و طول تحصیل و سختیای به کار و درآمد رسیدنش زیاده که خیلی که حتی قابلیتشو دارن هم نمیرن سمتش. دختر دایی من امسال پزشکیم قبول میشد اما اصلا نزد تو انتخاب رشتش . دندون پزشکی زده و قبولم شده میگه میخام هیات علمی علوم پزشکی بشم. چون مادرش پزشکه دیده چقد مصیبته کارش.

دختر همسایمونم پزشکی جاجرود قبول شده نمیره دارن آمادش میکنن بفرستنش اروپا ادامه تحصیل بده . میگن تو ایران پزشکو دور از جونش به گوه خوردن میندازن از بس دوران تحصیل و طرح اذیتش میکنن و آخرم بعد ۱۰ ۱۲ سال دو قرون حقوق میدن بهش

منم داوطلب ژنتیک پزشکیم کههههشما امسال میخوای شرکت کنی؟رشته لیسانس شما چیه؟شما گهگاهی ب پزشکی فکرنمی ...

من لیسانسم علدم از هست نه فکر نمی‌کنم اصلا 

من طاقت درس خوندن زیاد ندارم نمیتونم پزشکی بخونم 

ولب زنتیک هم مسیر طولانی داره ارشد و دکترا خیلی طول میکشه ولی دندون بری ۶ سال راحت تموم میسه 

خیلی دوست دارم دندون بخونم ولی حوصله دانشگاه رفتن و سر کلاس نشستن ندارم دیگ میخوام ارشد بگیرم

اگر میخونی که اپلای کنی همین ژنتیک رو ارشد بگیر و برای دکتری اپلای کن 

اگر نه برگرد پزشکی بخون

دکتری رشته هایی مثل ژنتیک انقدر که انرژی میذاری و تلاش میکنی (دانشگاه های رده بالا و خوب) ازش منفعت نمیبری توو ایران 

2810