2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
راستی من یه چیزی به ترانه دادم خیلی خوشش اومد. به عنوان میان وعده بد نیست. از سبزیجات بخار پز غذای خودمون زیاد اومد هویج و سیب زمینی و کلم بروکلی رو با هم له کردم و بهش دادم.
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
سلام

دخی فسقل بد غذای من دیگهحریره نمیی خوورههه

غذاهای جویدنی دوس داره
برنج مخصووصا

امروز بهوش پلو ماهیچع دادم

تخم مرغ نیمرو دوست نداشت با روغن حیوانی حالا باید با کره امتحلن کنم

سیب زمین سرخ کرده ما رو میخوره مال خودشو نه!!!!!!!!
منم تو سوپش قارچ وفلفل دلمه ای ریختم دوست داشت

خرما خیلی وقته میدم
جو چرک.کلم بروکلی.گل کلم.کدو حلوایی.و....

ماست هم خیلی وقته میدم خیلی دوست داره

دیگهههههه همین رهای منم به هیییچ وجع سرلاک دوست نداره

نمیرسم خیلی غذا بهش بدم عذاب وجدان دارم
ما زنده به انیم که ارام نگیریم...... موووجیم که اسودگی ما عدم ماست!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اینک باز شو نوروزی مامان سروش (شیما)

از 20 اسفند تا 25 اسفند از ساعت 10 صبح تا 9 شب

مکان: ملاصدرا خیابان بهار شیراز حنوبی برج سامان 2 سالن اجتماعات

( برای مامانای گل : مانتو و کیف و انواع بدلیجات و تویک و بلوز و لباس زیر و..........)

09381554314
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
حسرت میخورم وقتی میبینم شماها میدونید بچه هاتون چه غذایی دوست دارن. رها همه غذاها رو با چندش میخوره. همه رو. فقط یه زمانی اون ترکیب سرلاک و موز و شیرش رو دوست داشت که اونم الحمدلله دیگه با اشتها نمیخوره. خرما نمیخوره میکس میکنم تو غذاش. ازماست حالش به هم میخوره. از سوپ چندشش میشه. از برنج و ماهیچه هم فک نکنم خوشش بیاد ولی به زور حدود یک قاشق غذاخوری میخوره. همه اینایی که گفتم رو دوست نداره ولی به زور میخوره.
راستی بی انصاف نشم نون و زرده تخم مرغشو نسبتا بهتر میخوره ولی بازم توی چپوندن قاشق اول توی دهنش خیلی مشکل دارم. از بستنی و پوره سیب هم بدش نمیاد. یعنی به اونا کمتر عق میزنه.... گریههههههه

کیان 20تیر

کیان هم تقریبا غذاهای ما رو میخوره ولی کم

دفه قبل یکم گوشت رو با کره تفت دادم اب ریختم توش با یکم ورمیشل شبیه ماکارانی شد دادیم کیان جان زد بر بدن با ماست

براش دیگ مسی خریدم امشب عکسشو میزارم

دیشب هم ماهیچه رو با چند شاخه کرفس و یه پیاز کوچیک و هویج گذاشتم تو شیشه به روش عصاره پخت

شوید هم خرد کردم براش امروز قراره شوید پلو با ماهیچه بخوره به مامانم هم گفتم کته بذاره یکم که ابش کم شد گوشت رو بذاره وسطش دم بکشه بده با ماست نوش جان کنه

صبح ها هم دو پیمانه شیر خشک + یک پیمانه سرلاک یا دو تا بیسکوئت مادر براش له میکنم میخوره

سیب رو هم با گلاب و یکم شکر میپزم شبیه کمپوت میدم بخوره

نون و یک اپسیلون پنیر هم صبحا با چای شیرین میخوره

همین هاااا دیگه

محمد حسین.............5 تیر

ناراحت نباش فرزان جون پسر منم اشتهاش کمه.صبح تا ظهر تحت هیچ شرایطی صبحانه نمیخوره یا خیلی کم.دائم در حال شیر خوردن.باورت نمیشه بعضی وقتا میخندم میگم تا دو قطره شیر تولید شد میگه رد کن بیــــــــــــاد مامان.هههههههه

ظهر و شب سر سفره با خودمون بهش غذا میدم که خداروشکر میخوره.اگه همونم نمیخورد که دیگه من تا حالا مچاله شده بودم بس منو میمکه............
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
نیلی جون به کیان غذای جامد میدی عق نمیزنه؟ رها عق میزنه بعضی وقتا. احساس میکنم این حالت طبیعیه یعنی چون اولشه اینجوریه نه؟ درست میشه؟ تو از کی داری به کیان جیگر غذای جامد میدی؟ شیما جون شما هم بجواب پلیز. بوس واسه خودتون اون پسملای عسلتون
من کته رو اینجور درست میکنم:

یک قسمت از گوشت چرخیشو با یه کم روغن زیتون و پیاز سرخ میکنم بعد توش گوجه خرد شده میریزم و روش یه کم آب میریزم و دوتا قاشق برنجی که از قبل خیس شده میذارم تا آبش تموم شه و دم بیاد بعضی وقتا داخلش یه کم هویج رنده شده یا سیب زمینی خرد شده برا تنوع در مزش میریزم.دونه های برنجو خیلی نرمتر از برنج خودمون برمیدارم
و وقتی میخوام بدمش با دستم نرم میکنم و با دست بهش میدم

رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
فرزان جون حسین هم وایل عق میزد ولی الان دیگه میخورهولی هنوزم بعضی وقتا سختشه که با ماست راحت میخوره
شیما من از دکتر رها گوجه رو پرسیدم گفت نده. گوشت چرخکرده رو از بیرون میخری یا خودت چرخ میکنی؟ اونوقت پسرت چقدرشو میخوره یعنی غذای جامد که میخوره اصولا چند قاشق غذاخوری برنج میشه حدودا؟
****** شوی نوروزی و حراج بزرگ لباسهای تک سایز مارکدار مزون نازدونه ******** از 23 اسفند ماه

- انواع لباس مارکدار نوزاد و کودک ( سیسمونی تا 9 سال )

- لباس راحتی - اسپرت و مهمونی اصل ترک خانمها

وبلاگ : www.nazdoneh2.blogfa.com

تلفن تماس : 09390386090 - 22936127

ادرس : امام علی شمال - لویزان - میدان طجرلو - ( برای مابقی ادرس تماس بگیرید ) مسیر خیلیییی خیلی سرراست و بدون ترافیک میباشد و از چندین اتوبان دسترسی داره .
مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه

http://nazdoneh2.parsiblog.com/ پذیرش خرید ازسایتهای انگلیس و امریکا
فرزان جون رهای منم به زوووووووووووور میخوره اونم 4 قاشق نهااایتا اگه میخورد که اینقدی نمیموند تااازه تو مامانت صبحا بهش غذا میده میرسه اقای همسرمن به دخی هییییچییی جز شیر نمیییده!!!

منم که از سر کار میرسم خییلیی خسته ام تا بهخودم بیم .....:((((((((((

هییییییییییییییییییی
ما زنده به انیم که ارام نگیریم...... موووجیم که اسودگی ما عدم ماست!!
سلام
بعد از مدت ها با کلی سوال اومدم
1) زرده رو با چی میدین جه نینی دوست داشته باشه
2) بیسکوییت رو چطور میدین
3)شیر پاستوریزه ای که تو بیسکوییت ریخته میشه باید چند دقیقه جوشیده بشه
4)غذای جامد به ینی می دید? اگه بله نمی پره تو گلوشون و چقدر می دین
5)ر هروعده چقدر سوپ می دین
6)آبمیوه چند قاشق می دین?
پیشاپیش از پاسخهاتون ممنونم...
فرزان جون خوب میخوره شاید 5تا ق غذا خوری .

امروز ماکارونی درسیدم براش.همون گوشت و پیاز داغ گذاشتم بعد ماکارونی رو خرد کردم و گذاشتم جوشید و آبکش کردم بعد با گوشت گذاشتم پخید.ماکارونی رو خیلی نرم برداشتم.خیلی زیاد دوست داشت .لنگه باباشه که عاشق ماکارونیه

من وقتی حسین غذا نمیخوره توی وعده های زیاد و هربار کم بهش میدم.

فاطمه جون منم که خونه هستم با شما فرقی نمیکنه.محمد حسین بیدار میشه تا ظهر هیچی جز شیر نمیخوره.تازه شیر خودم هم سیرش نمیکنه.
2810