2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهرم بخش سقط شده تقریبا ۲۰روز خونریزی داشت فعلا میگه یک هفته لک خون میبینه روزی یک ...

سلام.

به تعداد روزهای حیص باید نفاس میگرفتند،بعد از اون تا ده روز استحاضه،بعد از ده روز اگر صفات و شرایط حیض رو داشته بنابر حیض میذارند و اگر نه استحاضه است و میتونند روزه بگیرند.

مثلا یکم تا هفتم نفاس،هشتم تا هجدهم استحاضه،نوزدهم به بعد اگر شرایط و صفات حیض رو داشت،حائضند وگرنه باید به وظیفه استحاضه عمل کنند.

طبق بیان شما استحاضه قلیله است.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام

راستش یه سوالی دارم که نشد از مامان خودم بپرسم

ما رفتیم مهمونی. میزبان سگ داشت و تو خونه هم پر از مو سگ. به طوری که به لباس دخترم چسبیده بود. وقتی اومدم خونه تمام لباسهارو ریختم تو ماشین. حالا اگه شسته بشن تمیز میشه؟

سلام. به تعداد روزهای حیص باید نفاس میگرفتند،بعد از اون تا ده روز استحاضه،بعد از ده روز اگر صفات و ...

پس میتونه بگیره استحاضه قبیله؟نمیدونست نماز هم نمیخوند پس نماز قضا و روزه رو باید بگیره

انگشت لاک زده ی پا رو که پاک کنیم برای غسل، اون گوشه های ناخن که پاک نمیشه چکار باید کرد؟؟؟

مثلا با یه چیز تیز،د رو بکشیم اون لاها؟؟؟

لازنه یعنی به این سفت و سختی پاک کنیم؟

مرجعم رهبر هستن

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

ببخشیدمنم دوسوال دارم مرجع تقلیدم هم رهبرهستن ،حکم شرعی روزه برای افرادی که  دیابت نوع ۲دارن یعنی انسولین تزریق نمیکنن چیه ؟میتونن روزه بگیرن

وکسلنی که میگرن دارن چه طور؟

هر چه دلت خواست نه آن میشود/آنچه خدا خواست همان میشود
انگشت لاک زده ی پا رو که پاک کنیم برای غسل، اون گوشه های ناخن که پاک نمیشه چکار باید کرد؟؟؟ مثلا با ...

مانع باید برطرف بشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام.متشکرم. اگر یقین پیدا کنید که وارد حلق میشه روزه رو باطل میکنه.

از کجا بدونم وارد حلق میشه یا نه؟

آخه مزه ای هم که نداره؟

سوال دیگم اینه که برای تقویت موی سرم روغن نارگیل به کف سرم میمالم خواستم ببینم اشکال نداره آخه انگار یه حکمی هست که اگه سرمونو خیس کنیم روزه باطل میشه 

همچین چیزی هست؟

سلام

برا حساب کردن روزای پریودی باید چه جوری حساب کنیم

مثلا من غروب دوازدهم ماه پریود شدم باید اوو روز اول حساب کنم یا مثلا ساعتی حساب کنم؟

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
سلام.بله میشه،این که کراهت داره به معنای ثواب کمتر هست نه اینکه گناه داشته باشه.فقط آیاتی که سجده وا ...

سلام دوست عزیزمن یه سوال شرعی داشتم.من روز۱۴پریودمه خونریزیم خیلی زیاده یعنی هرکارکنم بازبین دونماز ببخشید. نوارم خراب میشه چجوری غسل کنم نمازمو بخونم؟ایااینجوذی نمازم قبوله؟؟

استارترعزیز ممنون از تاپیک مفیدتون منم لایک کنیدلطفا که پیامها رو داشته باشم

سلامت باشید.امیدوارم مفید واقع بشه.