2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48439 بازدید | 3155 پست
سلام  مادرشوهر من تهران متولد شده اند واینجا هم تا سال ۹۴ زندگی میکردند بعد هجرت کردند کرج و ا ...

سلام اگر اعراض کردند که هیچ،اما اگر در سال نود روز در تهران سکونت دارند یعنی اعراض نکردند و نماز و روزه کامل هست.اگر نه که مصداق اعراض هست و باید شکسته نماز بخونند و روزه نگیرند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام ببخشید شما طلبه هستین؟ 

سلام.بله

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نوع کاشت هست به اسم کاشت نمازی  اون نوع مشکل نداره

😱

هر چیزی که مانع محسوب بشه اشکال داره عزیزم.

سلام اگر اعراض کردند که هیچ،اما اگر در سال نود روز در تهران سکونت دارند یعنی اعراض نکردند و نماز و ر ...

اعراض یعنی چی؟یکم میشه بهتر بهم توضیح بدید؟نه تو سال اندازه ۹۰ روز تهران نیستند

اللهم عجل لولیک الفرج
اعراض یعنی چی؟یکم میشه بهتر بهم توضیح بدید؟نه تو سال اندازه ۹۰ روز تهران نیستند

حرف پدرتون یعنی اعراض،اینکه گفتند دیگه بر نمیگردم.یعنی دیگه قصد سکونت تو تهران رو ندارند.اعراض یعنی روی برگرداندن از مقصد.

پس در اینصورت نماز ها شکسته است و روزه هم نمیتونند بگیرند.

حرف پدرتون یعنی اعراض،اینکه گفتند دیگه بر نمیگردم.یعنی دیگه قصد سکونت تو تهران رو ندارند.اعراض یعنی ...

میبخشید خیلی دارم میپرسم،یوقتایی میگن معلوم نیست اگه واقعا فرض کنیم که برگشتشون مشخص نباشه تکلیف چیه اینم بگم تهران نهایت تو سال ۳۰ روز باشن یعنی ماهی یکی دو روز

اللهم عجل لولیک الفرج
میبخشید خیلی دارم میپرسم،یوقتایی میگن معلوم نیست اگه واقعا فرض کنیم که برگشتشون مشخص نباشه تکلیف چیه ...

باز هم شکسته است.و کامل نیست.

ممنون از صبر و پاسخگوییتون

خواهش میکنم.

لطف دارید.خود رسول اکرم و ایمه معصومین و حتی حصرت زهرا و بانوان برگزیده اسلام هم با جنس مخالف در تعا ...

پس چرا یجانابینااومد رفتن پشت پرده

میدونم حضرت زهرازن اجتماعی بودن ولی این تناقض رومیخواستم علتشوبدونم

پس چرا یجانابینااومد رفتن پشت پرده میدونم حضرت زهرازن اجتماعی بودن ولی این تناقض رومیخواستم علتشوبد ...

هر چه درجه عصمت بالاتر،عفت هم بیشتر.

البته در اینکه این واقعه جنبه تعلیمی داره هم شکی نیست.میگه وقتی الگوی ما خودشون رو از دید نامحرم نابینا پوشاندند،به طریق اولی باید از دید بینا هم حجاب داشت.

سلام خانوم خسته نباشید،

نمیدونم سوالم شاید حیطه روانشناس و مشاوره ست ولی گفتم شاید کمکی بتونید بکنید.

من همسرم ب خانومهای اونچناتی نگاه میکنن در حد یکی دو ثانیه در حضور من،من نیستم ک خدا عالمه

بهش جند باری گفتم درست نیست و من بشدت ناراحت میشم، میگه باشه ببخشید ولی باز همون منواله،میگت شیطون نمیزاره. 

حالا شما راهکاری دارید ک نگاه نکنن ممنون میشم 😓

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
سلام. حد پوشش برای خانم ها در نماز همون چیزیه که خدد در قرآن گفته،یعنی گردی صورت به اندازه ای که بر ...

ممنونم عزیزم..توضیحات کامل و جامع هستن❤

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562