2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست
خیلییی ممنون😘 فک کنم پیگیر نشم بهتره اخه هم مال خیلی وقته پیشه هم میترسم چیزی بهم بگه که معنی خوبی ...

خواهش میکنم.اتفاقا همیشه برید سراغ تعبیر خوابتون.حتی اگر تعبیر نداشته باشه بهتون میگند و از فکر و خیال بیرون میایید.هیچ وقت هم ادم رو نمیترسونند حاج آقا.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خواهش میکنم.اتفاقا همیشه برید سراغ تعبیر خوابتون.حتی اگر تعبیر نداشته باشه بهتون میگند و از فکر و خی ...

پس اگه مشکلی نداشته باشه میشه  شمارشون رو بهم میدید

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس اگه مشکلی نداشته باشه میشه  شمارشون رو بهم میدید

بله

۰۳۱۳۲۳۶۸۹۰۹

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام بانو جان.

ببخشید دوره نفاس واسه همه خانم ها ۱۰ روزس؟ 

یا بستگی داره ک دوره هات چند روزه باشه و باید بر اساس‌همون حساب کنی؟

منظورم اینه ک  مثلا ی خانمی دوره هاش ۷ روزس، باید نفاسش هم ۷ روز حساب کنه؟ یا کلاا واسه هممههه خانم ها ۱۰ روزس؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من هرسال  به ٢٠ ماه رمضون ميرسم حالم بد ميشه يني اينقدر پشت هم روزه بگيرم  ب سرمو ضعف و ...

سلام.اگر از ابتدا ضرر نداره براتون بگیرید و هر وقت احتمال ضرر عقلانی دادید نگیرید.

سلام بانو جون خوبی؟

اول اینکه افزودم به علاقمندیام که دیگه گمت نکنم .

دوم سوالم .

پولی که ماهیانه بانک در قبال پس انداز ما به حسابمون می ریزه حکمش چیه؟منظورم همون سود سپرده هاست .در بانکهای دولتی مثل قوامین

سلام بانو جان. ببخشید دوره نفاس واسه همه خانم ها ۱۰ روزس؟  یا بستگی داره ک دوره هات چند روزه ...

سلام عزیزم.قدم نو رسیده مبارک.چشمت روشن مامان خانوم.

اگر خانمی دارای عادت عددیه است به تعداد روزهای حیضش،نفاس بگیره و ما بقی رو استحاضه.البته تا ده روز بعد از نفاس.مثلا یکم تا هفتم نفاس،هشتم تا هجدهم استحاضه،و بعد از اون اگر شرایط و صفات حیض رو داشت که بنابر حیض وگرنه استحاضه.

سلام بانو جون خوبی؟ اول اینکه افزودم به علاقمندیام که دیگه گمت نکنم . دوم سوالم . پولی که ماهیانه ...

سلام.الحمدلله.

طبق نظر رهبری اگر بر اساس مصوبه مجلس باشه ایرادی نداره.

سلام.الحمدلله. طبق نظر رهبری اگر بر اساس مصوبه مجلس باشه ایرادی نداره.

نمیدونم چرا حساس شدم .پولم خیلی نیستا .شاید ماهانه صد هزارتوم سودش بشه اما من دل چرکینم.میگی جکارکنم؟

سلام عزیزم.قدم نو رسیده مبارک.چشمت روشن مامان خانوم. اگر خانمی دارای عادت عددیه است به تعداد روزهای ...

ببخشید دقیق متوجه نشدم. 

دوره هام ۷ روزه بود.

الان روز ۹ام بعد زایمانمه.و خونریزی ندارم. در حد خیلییی کمه. 

ینی الان از روز ۷ام باید نمازهامو میخوندم؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نمیدونم چرا حساس شدم .پولم خیلی نیستا .شاید ماهانه صد هزارتوم سودش بشه اما من دل چرکینم.میگی جکارکنم ...

از بانک بپرسید اگر مضاربه است اشکالی نداره.باید با این پول یک تجارت یا امثالهم راه بیفته.ببینید همینطوره یا نه؟

فقط اشتباهی که باعث شبهه ناک بودن این سود میشه اینه که من نوعی به عنوان ودیعه گذار از تمام مفاد قرارداد خبر ندارم.