2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست

سلام..

من گاهی اوقات قبل پریودی لکه بینی دارم باید برا هر نماز غسل انجام بدم؟؟؟

و سوال بعدیم اینه که من نماز و روزه قضا خیلی دارم باید چیکار کنم ؟؟

آیت الله مکارم شیرازی

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بانو جان

من ان شاءالله چند روز آینده فارغ میشم، روزهای حیضم قبلا معمولا پنج یا شش روزه بود، حالا بعد زایمان باید فقط همون شش روز رو نفاس حساب کنم و بقیه رو استحاضه یا اینکه تا پایان ده روز نفاسه؟ مقلد رهبری هستم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
سلام بانو جان من ان شاءالله چند روز آینده فارغ میشم، روزهای حیضم قبلا معمولا پنج یا شش روزه بود، حا ...

سلام ان شاالله به سلامتی 

اکر خونریزی و لکه بینی بیش از ده روز شد، به تعداد روزهای عادتتون نفاس بگیرید و بقیه رو استحاضه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام ان شاالله به سلامتی  اکر خونریزی و لکه بینی بیش از ده روز شد، به تعداد روزهای عادتتون نفا ...

این حکم رو توی استفتائات رهبری دیدم ولی راستش برام مبهم بود، خب یعنی تا ده روز صبر کنم و اگر بیشتر شد اون چهار روز آخر رو نمازهاشو قضا کنم؟ یا اینکه کلا ده روز رو نفاس بگیرم و بعد از اون هم اگر قطع نشد به تعداد روزهای عادت بازم نفاس بگیرم؟؟

سلام  مهری که نحس شده رو چجوری پاک کنم؟

سلام با آب

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
این حکم رو توی استفتائات رهبری دیدم ولی راستش برام مبهم بود، خب یعنی تا ده روز صبر کنم و اگر بیشتر ش ...

معمولا لکه بینی بیش از ده روز طول میکشه.شما شش روز اول رو که قطعا باید نفاس بگیرید.به نظرم از روز هفتم استحاضه بگیرید.از روی میزان لکه میشه فهمید تکلیف چیه.

معمولا لکه بینی بیش از ده روز طول میکشه.شما شش روز اول رو که قطعا باید نفاس بگیرید.به نظرم از روز هف ...

سپاسگزارم بانو⚘🌹

سلام بانوی بی نشان، آیا زمانی که ترشحات زنانه زیاده آیا بعد ادرار برای طهارت باید  ترشحات را هم ...

سلام 

یکبار با شلنگ بگیرید که آب کر هست کافیه

@بانوی بی نشان عزیز اگر روز هفتم پری غسل کنیم بعد غسل لکه قهوهای یا ترشحات قهوه ای بببینیم باید دوبا ...

اگر تا ده روز تمام شد حیضه و باید غسل کنید

و بین لکه بینی ها که پاکید باید غسل کنید و نماز بخونید

سلام لطف کنین جواب بدین من همسرم سوپر مارکت داره میتونم چیزی بدون اجازش بردارم بخورم و یا استفاده ک ...

سلام اگر یقین دارید ناراحت میشند باید اجازه بگیرید

سلام وقت بخیر ببخشیدمن باردارم و غسل جنابت برمن واجب بود وقبل ازاینکه غسل کنم خونریزی کردم . الان ب ...

سلام بله غسل صحیحه

سلام.. من گاهی اوقات قبل پریودی لکه بینی دارم باید برا هر نماز غسل انجام بدم؟؟؟ و سوال بعدیم اینه ...

سلام

لکه ها اگر استمرار ندارند استحاضه است و استحاضه قلیله غسل نداره

نماز و روزه هم باید حساب کنید چقدر قضا دارید و بجا بیارید.البته به روزه در صورتی که عمدا قضا نشده، کفاره تاخیر تعلق میگیره

سلام من مدتیه نسبت به مسئله طهارت حساس شدم چیزی که باعث شد اینه مثلا گاهی اوقات کف حموم یا تراس یا....نجس میشد حالا با خون یا ادرار یا هرچیزی من با دمپایی روی اونا میرفتم و با شیلنگ هم میشستم اما اخیرا یه فکری مثل خوره افتاده تو وجودم که من باید کف دمپایی هم طاهر مبکردم و اصلا یادم نبوده روی پام آب میگرفتم ولی زیر دمپایی اصلا تو ذهنمم رد نمیشده سر این قضیه حس میکنم خیلی چیزای مثل فرش که تو تراس شستم نجس شده