2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست

سلام بانو جان

برا غسل ترتیبی هر قسمت از بدن باید سه بار شسته بشه یا همون یک بار کافیه؟ منظورم سر و گردن و سمت راست و چپ هستش

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
سلام بانو جان برا غسل ترتیبی هر قسمت از بدن باید سه بار شسته بشه یا همون یک بار کافیه؟ منظورم سر و ...

سلام یکبار کافیه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من مدتیه نسبت به مسئله طهارت حساس شدم چیزی که باعث شد اینه مثلا گاهی اوقات کف حموم یا تراس یا.. ...

سلام اعتنا نکنید و به این وسوسه ها اهمیتی ندید. پاک شده

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام 

من چندروز قبل پریودم لک میبینم. میخوام بدونم با دیدن اون لک ها من میتونم نمازمو بخونم؟ یا به حموم و غسل نیازه.  حتی نمیدونم اسم غسل برای این لک ها چیه... 

مرجع اقای مکارم شیرازی

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
سلام اعتنا نکنید و به این وسوسه ها اهمیتی ندید. پاک شده

سلام نظرتون درمورد این موضوع چیه؟

من ماه پیش مشکلی برام پیش اومد و توبه کردم از گناهی و ختم قران هدیه به حضرت زهرا شرکت کردم برام سوره توبه افتاد.
این ماه ادامه همون توبه باز اومدم ختم قران حضرت زهرا شرکت کردم این بارم برام سوره توبه افتاد جز یازده.
میخوام بدونم این معنیش چیه؟ یعنی توبه منو قبول کرده گناهمو خدا بخشیده یا توبه من قبول نشده باز استغفار باید کنم؟ من پای توبه ام توی این یک ماه بودم.

سلام  من چندروز قبل پریودم لک میبینم. میخوام بدونم با دیدن اون لک ها من میتونم نمازمو بخونم؟ ی ...

سلام رنگ لکه ها؟

استمرار داره یا نه؟

لک قهوه ای هست. گاهی خون هم میاد . نه یبار میاد دیگه تمومه .

این استحاضه است.یک تکه پنبه رو بردارید، اگر خون روی پنبه رو گرفت قلیله است و برای هر نماز یک وضو بگیرید.غسل نداره

این استحاضه است.یک تکه پنبه رو بردارید، اگر خون روی پنبه رو گرفت قلیله است و برای هر نماز یک وضو بگی ...

مرسی عزیزم 

سوال بعدیم هم میشه نگاه کنید جواب بدید 

سلام ممنون از پاسختون من مدتیه که نسبت به مسعله نحاست حساسیت پیداکردم و علتش هم این بود که بعضی چیزا نمیدونستم نجس هستن مثل ترشحات قهوه ای و زرد  یا مثلا پوست لب و نحوه صحیح طهارت یعنی مثلا با دستمال خیس نجاست رو طاهر میکردم اینا رو گفتم که بگم الکی الکی وسواس نشدم به این علت بوده که خداروشکر با روانشناس ۷۰درصد وسواسم خوب شدهسوالی که الان دارم اینه مثلا من میرم حمام در ایام پریودی وقتی روز سوم یا چهارم حتی روز هفتم هم باشم خونریزی دارم و بعد که بدنم شستم قسمت تناسلب رو با دستمال کاعذی کمی خشک میکنم یعنی قسمتی که خون میاد بعد دوباره روی رون پام اب میگیرم ولباس زیرم میپوشم وقتی هم لباس زیر پوشیدم دوباره رو پام آب میگیرم و شلوارم رو میپوشم اینم بگم در این حین فقط آب میگیرم دیگه خشک رون پا و ساق و....خشک نمیکنم میخواستم بدونم ابنجوری نجس نیستم؟سوال بعدیمم اینه مدقع پریودی کمی کنار رون پام خونی شد اما نشستم چون شلوارم پام بود گفتم مشکلی پیش نمیاد بعد امروز رفتم حموم اصلا یاادم نبود که اونجا خونیه بشورم و فراموش کرده بودم بعد که از حموم اومدم بیرون یادم اومد حالا نمیدونم اون قسمت خونش رفته یا نه با وجودی که زیر دوش هم بودم

سلام حالتون خوبه عزیزم

هستید 

سوال فوری دارم

ای کسی که گره هر سختی به دست تو گشوده شود و ای که تندی شدائد به عنایتت می شکند، ای که راه بیرون شدن از تنگی و رفتن به سوی آسایش از تو خواسته شود،دشواری ها به لطف تو آسان گردد و وسایل زندگی و اسباب حیات به رحمت تو فراهم آید و قضا به قدرتت جریان گیرد و همه چیز به اراده تو روان شود، تنها به خواست تو بی آنکه فرمان دهی، همه چیز فرمان برد، و هر چیز محض اراده ات بی آنکه نهی کنی از کار بایستد،در تمام دشواری ها تو را می خوانند و در بلیات و گرفتاری ها به تو پناه جویند، غیر از بلایی که تو دفع کنی بلایی برطرف نگردد و گرهی نگشاید مگر تواش بگشایی،الهی بلایی بر من فرود آمده که سختی و ثقل آن مرا در هم شکسته و گرفتاری هایی بر من حمله ور شده که تحملش برای من دشوار است و آن را تو از باب قدرتت بر من وارد کرده ای و به اقتدار خود متوجه من نموده ای، اله من، چیزی را که تو آورده ای کسی نبرد و آنچه تو فرستاده ای دیگری باز نگرداند و بسته تو را کسی نگشاید و چیزی را که تو بگشایی دیگری نبندد و آنچه را تو دشوار نموده ای کسی آسان نکند و آن را که تو ذلیل کرده ای یاوری نباشد، پس بر محمد و آلش درود فرست و به رحمتت الها - در آسایش را به رویم باز کن و به قدرتت صولت سلطان غم را در میدان حیات من بشکن و مرا در موردی که از آن شکوه دارم به عنایت و احسانت کامیاب کن و به درخواست من شیرینی اجابت بچشان و از سوی خودت رحمت و گشایشی دلخواه نصیبم فرما و برایم نجات و خلاصی سریع از گرفتاری ها مقرر کن.و مرا به خاطر چیرگی غم از رعایت واجبات و به کار بستن مستحبات خود باز مدار؛ چرا که من به سبب آنچه به سرم آمده بی تاب و توان شده، و قلبم از تحمل آنچه در زندگیم رخ نموده، لبریز از اندوه گشته و تو به رفع گرفتاری هایم و دفع آنچه در آن در افتاده ام توانایی پس قدرتت را درباره من به کار بر، گرچه از جانب تو مستحق آن نیستم ، ای صاحب عرش عظیم.

ببخشید من نزدیک پریودیم هستم یعنی امروز و فردا موعدمه

امروز لکه دیدم فکر کردم پریود شدم و نمازمو نخوندم

ولی لکه ها عادی نیست زرد تیرس ادامه هم نداره باید نمازمو بخونم؟؟؟

حالا غسل کنم یا فقط وضو کافیه؟؟

ای کسی که گره هر سختی به دست تو گشوده شود و ای که تندی شدائد به عنایتت می شکند، ای که راه بیرون شدن از تنگی و رفتن به سوی آسایش از تو خواسته شود،دشواری ها به لطف تو آسان گردد و وسایل زندگی و اسباب حیات به رحمت تو فراهم آید و قضا به قدرتت جریان گیرد و همه چیز به اراده تو روان شود، تنها به خواست تو بی آنکه فرمان دهی، همه چیز فرمان برد، و هر چیز محض اراده ات بی آنکه نهی کنی از کار بایستد،در تمام دشواری ها تو را می خوانند و در بلیات و گرفتاری ها به تو پناه جویند، غیر از بلایی که تو دفع کنی بلایی برطرف نگردد و گرهی نگشاید مگر تواش بگشایی،الهی بلایی بر من فرود آمده که سختی و ثقل آن مرا در هم شکسته و گرفتاری هایی بر من حمله ور شده که تحملش برای من دشوار است و آن را تو از باب قدرتت بر من وارد کرده ای و به اقتدار خود متوجه من نموده ای، اله من، چیزی را که تو آورده ای کسی نبرد و آنچه تو فرستاده ای دیگری باز نگرداند و بسته تو را کسی نگشاید و چیزی را که تو بگشایی دیگری نبندد و آنچه را تو دشوار نموده ای کسی آسان نکند و آن را که تو ذلیل کرده ای یاوری نباشد، پس بر محمد و آلش درود فرست و به رحمتت الها - در آسایش را به رویم باز کن و به قدرتت صولت سلطان غم را در میدان حیات من بشکن و مرا در موردی که از آن شکوه دارم به عنایت و احسانت کامیاب کن و به درخواست من شیرینی اجابت بچشان و از سوی خودت رحمت و گشایشی دلخواه نصیبم فرما و برایم نجات و خلاصی سریع از گرفتاری ها مقرر کن.و مرا به خاطر چیرگی غم از رعایت واجبات و به کار بستن مستحبات خود باز مدار؛ چرا که من به سبب آنچه به سرم آمده بی تاب و توان شده، و قلبم از تحمل آنچه در زندگیم رخ نموده، لبریز از اندوه گشته و تو به رفع گرفتاری هایم و دفع آنچه در آن در افتاده ام توانایی پس قدرتت را درباره من به کار بر، گرچه از جانب تو مستحق آن نیستم ، ای صاحب عرش عظیم.
ببخشید من نزدیک پریودیم هستم یعنی امروز و فردا موعدمه امروز لکه دیدم فکر کردم پریود شدم و نمازمو نخ ...

سلام با این اوصاف استحاضه است

یک تکه پنبه بردارید، اگر لکه فقط روی پنبه رو گرفت برای هر نماز یک وضو بگیرید 

سلام ممنون از پاسختون من مدتیه که نسبت به مسعله نحاست حساسیت پیداکردم و علتش هم این بود که بعضی چیزا ...

سلام به این افکار نباید اعتنا کنید.دامن نزنید به این وسوسه ها

سوال اولتون نیازی به شستن ران پا نبوده، اصلا ربطی نداشته به این محل و پاکید

سوال دوم هم آب سیاله و پاک شده

سلام نظرتون درمورد این موضوع چیه؟ من ماه پیش مشکلی برام پیش اومد و توبه کردم از گناهی و ختم قران ه ...

دوست عزیز یک نکته رو در خاطر داشته باشید،اینکه خداوند بسیار توبه پذیر و بخشنده است.اگر شما واقعا از افعال گذشته پشیمان باشید و طلب مغفرت کنید، مصمم بایستید که تکرار نشه و سعی در جبران داشته باشید، این توبه مقبوله

شما از یک طرف به وظیفتون یعنی توبه و جبران مافات عمل کنید و از طرف دیگه امیدوار باشید به رحمت خدا

ان شاالله عاقبت بخیر بشید