2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48442 بازدید | 3155 پست
۵ روزه خونریزی دارم ولی داره کم میشه.تو کورتاژ جنین نبود.این دفعه با عمل جنین درآوردن.پس غسل نفاس ان ...

اگر عادت مشخصی دارید در حیض و خونریزی و لکه بینی از ده روز گذشت،به تعداد روزهای عادت نفاس میگیرید و باقی استحاضه است.

مثلا عادت شما هفت روزه هست،پایان روز هفتم غسل نفاس کنید.

دوباره عمل کردید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
قبل از اینکه برنج رو بشورید فضله رو دربیارید و بعد یکبار آبکشی کنید و خیس کنید

ببخشید عزیزم منظورم اینه که یک بار برنج ریختم توی ظرف که خیس کنم فضله دیدم و خارجش کردم، حالا هربار میخوام از همون کیسه برنج خیس کنم اول میشورمش چون فکر میکنم اون یه دونه فضله باعث شده همه برنج توی اون کیسه نجش شده

میخواستم ببینم این فکرم درسته یا نه دیگه نیازی نیست هروقت برنج از تو او کیسه برمیدارم بشوزم؟

یه روز خوب میاد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر عادت مشخصی دارید در حیض و خونریزی و لکه بینی از ده روز گذشت،به تعداد روزهای عادت نفاس میگیرید و ...

بله.متاسفانه ساک حاملگی تو کورتاژ کاذب بود و تو سونو مشخص شد جنین داخل لوله فالوپ گیر کرده.مجبورشدم عمل کنم لوله و تخمدانم رو هم ازدست دادم.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

سلام

عزیزم من استانبول زندگی میکنم و اینجا اذان ۵گانه میگن من میتونم مثل خودمون نمازمو بخونم؟یعنی با شنیدن اذان ظهر نماز ظهرو عصر رو باهم بخونم و با شنیدن اذان مغرب نناز مغرب و عشارو باهم،خیلی سختمه جداجدا 😢

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
سلام عزیزم من استانبول زندگی میکنم و اینجا اذان ۵گانه میگن من میتونم مثل خودمون نمازمو بخونم؟یعنی ب ...

میشه لطفا ب من جواب بدید؟؟من خیلی درگیر این موضوع هستم

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️

سلام.خسته نباشید.یسوال داشتم .اگه یه لباس نجس باشه با بقیه لباسا تو لباسشویی شسته بشه مشکلی نیست؟ یا نجس میشن اونا 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
سلام.خسته نباشید.یسوال داشتم .اگه یه لباس نجس باشه با بقیه لباسا تو لباسشویی شسته بشه مشکلی نیست؟ یا ...

اگر عین نجاست برطرف شده باشه و لباسشویی به آب شهری وصل باشه و یکبار با آب کر آبکشی بشه پاکند

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اگر عین نجاست برطرف شده باشه و لباسشویی به آب شهری وصل باشه و یکبار با آب کر آبکشی بشه پاکند

ممنونم ازتون   

میشه درخواست دوستیمو قبول کنید یسوال خصوصی و واجب دارم ازتون؟

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

سلام بانوی بی نشان عزیز 

من یه سوالی داشتم که حتما حتما امشب باید جوابشو بدونم 

متاسفانه هر جا زنگ میزنم تعطیله 

شما شماره ای دارین که ۲۴ ساعته جوابگو باشن؟؟؟ 

مرجع تقلیدم رهبر هستن ❣

سلام بانوی بی نشان عزیز  من یه سوالی داشتم که حتما حتما امشب باید جوابشو بدونم  متاسفانه ...

سلام متاسفم اطلاعی ندارم

سلام خانومی.اون روز تو یک تاپیک بحث شد و من گفتم ک شاید شما مطلع باشید.من به خوبی دلیل اینکه دیه و ارث مرد از زن بیشتره رو میدونم و برام قانع کننده ست.اما سوالم اینه ک چرا دیه و ارث بک دختر مجرد ک شاید حالاحالاهاهم مجرد بمونه باید کمتر از یک مرد باشه؟اگه اون مرد و زن هیچوقت ازدواج نکنن،الکی فقط به مرده سرویس داده شده بدون اینکه وظیفه ی نفقه و مهریه و...داشته باشه.ممنون میشم اگر پاسخ بدین🌷

سلام 

عزیزم ما مدتیه به یه شهری مهاجرت کردیم 

من الان نزدیک بیست روزه اینجام اما قصد ده روز نکردم چون مطمئن نبودم ده روز میمونم یا نه 

الان مطمئن هستم که تا دوماه آینده اینجا میمونم 

از وقتی اینجام نماز شکسته خوندم 

نمیدونم باید چیکار کنم! 

من میگم یه قصد میکنم برای ده روز و دوماه رو باهاش سر میکنم اما مامانم میگه بعد هر ده روز باید برم شهرمون باز برگردم قصد کنم!

نمازای تا الانم مشکلی نداشته شکسته بوده؟ 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر
سلام بانو جان  سوالم‌ رو جواب بدید ممنون میشم💕

سلام وقف که نکردید،اشکالی نداره

سلام  عزیزم ما مدتیه به یه شهری مهاجرت کردیم  من الان نزدیک بیست روزه اینجام اما قصد ده ...

سلام از وقتی مطمئن شدید که دو ماه اقامت دارید نمازتون رو باید کامل بخونید.لازم نیست هر ده روز برید و بیاید.قصد هم ده روزه نکنید،برای تمام مدتی که ساکن هستید قصد کنید و نماز کامله‌.نمازهای قبلی هم که شکسته خوندید صحیحه