2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48441 بازدید | 3155 پست
سلام از وقتی مطمئن شدید که دو ماه اقامت دارید نمازتون رو باید کامل بخونید.لازم نیست هر ده روز برید و ...

خیلی ممنون 😘

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام از وقتی مطمئن شدید که دو ماه اقامت دارید نمازتون رو باید کامل بخونید.لازم نیست هر ده روز برید و ...

عزیزم مامانم بعضی وقتا میره شهرمون و میاد برای ایشون چطوریه؟ 

مثلا دوازده روز اینجاست دو روز میره 

یا سه روز اینجاست باز دو روز میره 

اصلا حساب و کتاب نداره رفت و آمدش 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر

سلام خانومی خوبی؟من در تشخیص اخر عادت ماهانه دچار شکم وسواس گرفتم سر این موضوع اخر عادت ماهانه ام ترشحات زرد دارم که خون داخلش نیست ولی زرد هست کلی هم مطلب پزشکی خوندم که از نظر پزشی ترشحات شاید خون باشند خواستم ببینم شما که خانم هستید این ترشحات لزج رو خون میدونید؟ یا غسل میکنید؟ من متوجه نمیشم خون زرد چیه دقیقا؟ این مطلبم تو سایتا خوندم بیشتر گیج میشم بین اینکه غسل کنم یا نه تو این مواقع  و اینکه ترشحات در وقت غیرعادت بازم نجسن یا نه فقط وقت عادت احتیاط باید کرد؟  این مطلبم خوندم داخل سایت گفتم سوال کنم ببینم خون زرد چیه   

بنا بر تجربۀ خانم های آگاه از مسایل شرعی یک خانم در خیلی موارد بعد از عادت ترشحاتی دارد که گاهی زردرنگ هستند این ترشحاتمعمولاً لزج هستند و البته گاهی هم شیری رنگند.

لکه های خونی که گاهی تمایل به زردی دارند در انتهای عادت به مدت  کمی مثل نصف روز یا چند ساعت وجود دارنداین لکه ها به شکل مایعی هستند که بر سطح شورت پخش می شوند و حالت لزج ندارند

بنابر این اگر ترشحات شما از نوع اول است که ظاهرا همین است خون نیست و ربطی به بقاء عادت ندارد ولی اگر از نوع دوم است هنوز عادت محسوب می شود و اگر شک دارید و شک شما از نوع متعارف است هنوز حیض ادامه دارد و اگر شک شما از نوع متعارف نیست و وسواس است که ظاهراً همین است به آن اعتنا نکنید غسل کنید و نماز بخوانید.

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

سلام بانوجان صبح بخیر 

من ی سوال برام پیش اومده خیلی درگیرم کرده میشه بی زحمت جواب بدین یا اگه نمیدونین برام بپرسین چون خودم  زنگ زدم ب مرکز پاسخگویی دینی پرسیدم ولی گفتن نمیدونن! 

من خانواده ام و اکثر اقوامم در منطقه ای زندگی میکنن(از قدیم الایام تا جایی ک من میدونم و البته یادم میاد آبا و اجدادمم توی همین منطقه بودن) و البته کشاورزی هم میکنن و باغ دارن در همون منطقه 

حالا چند ساله اداره اوقاف اومده گفته این زمین ها(شامل محل سکونت و مزارع و باغات )همه وقفی هستن و تازه اسنادش پیدا شده

خلاصه مردم اون منطقه تظاهرات کردن و کار ب اختلاف بین مردم و اوقاف کشیده

مردم میگن ما آبا و اجدادمون روی این زمینها سکونت میکردن و کشاورزی میکردن اصلا وقفی نبوده و نیست ولی اوقاف میگه هست

من زنگ زدم اوقاف پرسیدم قاطعانه گفت بله اوقافی هست این مناطق و این موضوع قطعی هست

البته من خودم اونجا زندگی نمیکنم ولی والدینم و اقوام نزدیکم همه اونجا هستن الان سوال من اینه ک خوردن میوه و محصولات باغی اونجا چ حکمی داره؟؟ رفت و آمد منزل پدرم و اقوام چ حکمی داره؟؟ 

اگر حرامه من چیکار کنم؟ چون من همش در حال رفت و امدم  و خانواده ام دائم ب من میوه و.... میدن میارم خونه ام 

الان تو یخچال میوه باغ پدرم هست ک داره خراب میشه من موندم بخورم نخورم 😔

بهشون بگم ک اوقافی هم هست دعوا میشه چون اصلا اونا قبول ندارن ک اوقافی هست 

خیلی ناراحتم

میشه راهنمایی کنید؟؟ 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
قبل از اینکه برنج رو بشورید فضله رو دربیارید و بعد یکبار آبکشی کنید و خیس کنید

سلام بانوجاان اول خواستم ببينم ميشه زمان پريودي بدون وضو قران خوند؟؟

دوم اينكه در مورد چله قران..من اينجا شنيدم اگه قراره چله بگيريد بايد استاد و راهنما داشته باشيد و الا ضررش رو ميكشيد چجوري بايد راهنما داشته باشيم

من ي بار چله سوره حشر گرفتم وسطاش ي ضرر مالي كرديم از اون به بعد ديگه ميترسم چله بردارم 

الان ي جا قراره سوره يس بردارم چهل روز واقعيتش ي كم ترديد دارم 

ممنون ميشم جواب اين دو تا سوالم رو بدي🙏🙏🌺🌺

عزیزم مامانم بعضی وقتا میره شهرمون و میاد برای ایشون چطوریه؟  مثلا دوازده روز اینجاست دو روز م ...

قصد ده روزشون از بین میره و نماز شکسته است.وقتی برگشتند باید دوباره قصد ده روز کنند و ده روز بمونند تا نماز کامل باشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
قصد ده روزشون از بین میره و نماز شکسته است.وقتی برگشتند باید دوباره قصد ده روز کنند و ده روز بمونند ...

اگه ده روز دوازده روز شد چی؟ 

سلام خانومی خوبی؟من در تشخیص اخر عادت ماهانه دچار شکم وسواس گرفتم سر این موضوع اخر عادت ماهانه ام تر ...

سلام

این متن کامل توضیح داده.اگر متوجه نشدید بگید تا توضیح بدم.

اگر از زن ترشح زرد رنگی خارج شود که #شک دارد خون است یا غیر خون چه حکمی دارد؟🤔

پاسخ سوال فوق با توجه به #زمان دیدن ترشحات #متفاوت است.👌

مشهور فقهاء حکم این ترشحات را با توجه به زمان آن به دو بخش تقسیم می کنند✌️

#ترشحات زرد رنگ در #ادامه عادت و قبل از #گذشت 10 روز 👇👇

قول اول👈 حکم حیض را دارد.✅
( آیات عظام ؛ امام خمینی، جوادی آملی،سبحانی، رهبری، صافی ، مکارم، نوری)

ایت الله سیستانی: اگر خون بودن آن ثابت نشود پاک است✅

قول دوم؛👈 حکم حیض را دارد✅ مگر در صاحب عادت وقتیه و عددیه درصورتی که ترشحات بعد از اتمام زمان عادت او باشد ، به احتیاط واجب بین تروک حائض و اعمال مستحاضه جمع کند ( آیت الله وحید )

قول سوم؛👈 ترشحات زرد رنگ بعد از عادت #استحاضه محسوب می شود هرچند از ده رو تجاوز #نکند ، البته در خصوص صاحب عادت عددیه اگر قبل از تکمیل عدد عادت خون فاقد صفات باشد . همچنان حیض محسوب می شود( آیت الله شبیری )

ب؛ ترشحات زرد رنگ در #طول_ماه👇

قول اول؛👈 اگر خون بودن آن معلوم نیست❌ محکوم به طهارت است. ✅

( آیات عظام؛ امام خمینی ، رهبری، سبحانی، سیستانی،صافی،مکارم، نوری)

قول دوم؛👈 ترشحات #مشکوک در طول ماه #خون بوده و #استحاضه محسوب می شود.✅
( آیات عظام؛ شبیری و وحید)

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اگه ده روز دوازده روز شد چی؟ 

دوازده روز بمونند؟اشکالی نداره نماز کامله

سلام بانوجاان اول خواستم ببينم ميشه زمان پريودي بدون وضو قران خوند؟؟ دوم اينكه در مورد چله قرا ...

سلام

بله میشه اما لمس آیات حرامه.همچنین خوندن آیاتی که سجده واجب دارند.

صحت نداره چنین چیزی.قرآن نور،شفا و رحمته.ختم برداشتن سور قرآن استاد لازم نداره

دوازده روز بمونند؟اشکالی نداره نماز کامله

ممنون عزیزم 😘ببخشید هی سوال میکنم 😅

من قبلا پرسیده بودم دوماه بمونم چطوریه؟ شما گفتید کامل بخون 

ولی متاسفانه الان برگشتم شهرمون و دوروز اینجا هستم 

نمیدونم چیکار کنم! 😓

از اون روزی که ازتون سوال پرسیدم کامل خوندم 

نمازام درسته؟ 

سلام خانومی خوبی؟من در تشخیص اخر عادت ماهانه دچار شکم وسواس گرفتم سر این موضوع اخر عادت ماهانه ام تر ...

برای تشخیص درست در ایام پاکی ترشحات رو بررسی کنید.اگر ترشح آخر حیض با زمان پاکی متفاوت بود،حیض حساب کنید.

ممنون عزیزم 😘ببخشید هی سوال میکنم 😅 من قبلا پرسیده بودم دوماه بمونم چطوریه؟ شما گفتید کامل بخون&n ...

دقیقا کدوم قسمت رو نمیدونید چکار کنید؟

دقیقا کدوم قسمت رو نمیدونید چکار کنید؟

نمازام که خوندم درسته.؟ و اینکه باز میتونم نیت کنم دوماه بمونم؟ اخه میترسم باز مجبور شم بیام شهرمون