2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48441 بازدید | 3155 پست

سلام گلم لطفا بهم جواب بده خیلی واجبه ببین دست عزیز من لباسم رو زیر شیر اب زدم و قشنگ شستم بعد رفتم پهن کنم دیدم روش لکه خون هست توی مسیر اب ازش چکید میحواستم ببینم ابش پاک بوده یانه اخه قبلا از ایه خامنه ای خونده بودم که گفته بودن اگر شک دارین اب از قسمت نجاست ریخته بنا به پاکی بزارین الان اتاق نجس شده ؟خیلی نگرانم توروخدا بگک پاکه 😓😓😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم لطفا بهم جواب بده خیلی واجبه ببین دست عزیز من لباسم رو زیر شیر اب زدم و قشنگ شستم بعد رفتم ...

سلام پاکه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بالاخره  با کاشت غسل و نماز درسته یا نه؟

خیر درست نیست،مانع حساب میشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام بانو جان

اگر قرآنی رو ک برای خودمون هست تو اتاق استراحت محل کار بزاریم و اولش بنویسیم هدیه از طرف ما برای همکاران.

حالا اگر نیازی باشه اون قرآن رو بیاریم خونه.حق الناس داره؟ گناهه؟تو خونه ازش تلاوت کنیم مشکل داره

سلام ببخشید بعد از اتمام استحاضه باید غسل کرد؟مثلا استحاضه کثیره به متوسطه تبدیل شد غسل میخواد؟ یا وقتی خونریزی کامل تمام شد غسل میخواد؟  

واینکه حتما در غسل استحاضه باید نوع ان راهم ذکرکنیم یانه؟ فقط بگیم غسل استحاضه کافیه؟

مرجعم آیت الله وحید هستن

سلام.من بارداری خارج رحمی داشتم که با جراحی جنین ۸ هفته ای و لوله و تخمدانم رو خارج کردن‌.چه غسل هایی و چه زمانی انجام بدم.

خونریزی شبیه پریودی دارم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
سلام.من بارداری خارج رحمی داشتم که با جراحی جنین ۸ هفته ای و لوله و تخمدانم رو خارج کردن‌.چه غسل های ...

سلام

من قبلا این سوال رو جواب ندادم؟🤔

سلام ببخشید بعد از اتمام استحاضه باید غسل کرد؟مثلا استحاضه کثیره به متوسطه تبدیل شد غسل میخواد؟ یا و ...

سلام

بعد از اتمام استحاضه،برای اولین نماز بعد از پاک شدن از این خون هم باید اعمال استحاضه بجا آورده بشه.مثلا اگر استحاضه متوسطه هستید و امشب پاک شدید،برای نماز صبح باید وظایف متوسطه رو انجام بدید.

وقتی کثیره تبدیل به متوسطه شد،برای اولین نماز وظیفه کثیره رو بجا بیارید و برای نمازهای بعدی،استحاضه متوسطه.

باید بدونید چه غسلی انجام میدید،همین میشه نیت و کافیه

سلام من قبلا این سوال رو جواب ندادم؟🤔

نمیدونم به خدا دیگه تو سوالا نگشتم.من هفته پیش بهم گفته بودن بارداری پوچه کورتاژ  کردم که گفتین غسل نداره.این هفته فهمیدن که بارداری خارج رحمی بوده جنین و تخمدان و لوله رو با جراحی برداشتن.

سلام

توی کیسه برنج، فضله موش دیدم ، از اون به بعد هروقت میخوام برنج خیس کنم اول میریزمش تو آبکش میشورم و بعد خیسش میکنم، این کارم درسته یا نه نیازی به این کار نیست و برنج پاکه؟

یه روز خوب میاد  
نمیدونم به خدا دیگه تو سوالا نگشتم.من هفته پیش بهم گفته بودن بارداری پوچه کورتاژ  کردم که گفتین ...

من که خدمت شما عرض کردم اگر جنین بوده و خونریزی به خاطر زخم نبوده غسل نفاس داره.

شما گفتید که فقط یک روز خونریزی داشتید،پس وقتی تمام شده باید غسل نفاس میکردید.

الان خونریزی دارید؟چند روزه؟

سلام توی کیسه برنج، فضله موش دیدم ، از اون به بعد هروقت میخوام برنج خیس کنم اول میریزمش تو آبکش میش ...

قبل از اینکه برنج رو بشورید فضله رو دربیارید و بعد یکبار آبکشی کنید و خیس کنید

من که خدمت شما عرض کردم اگر جنین بوده و خونریزی به خاطر زخم نبوده غسل نفاس داره. شما گفتید که فقط ی ...

۵ روزه خونریزی دارم ولی داره کم میشه.تو کورتاژ جنین نبود.این دفعه با عمل جنین درآوردن.پس غسل نفاس انجام بدم؟بعد پاکی باید انجام بدم یا روز دهم سقط؟