2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست

سلام بانوجان عزيزم روزه و عباداتتون قبول درگاه حق باشه ان شاالله، عزيزم ببخشيد سوال بدي ميپرسم عزيزم من عادت دارم گلاب به روتون معذرت ميخوام هنگام مدفوع كمي به دفع با انگشت كمك ميكنمو براي شستشو با همان انگشت كمي مثلا اندازه بند انگشت داخل رو شستشو ميدم با آب همش هواسم بود كه براي احتياط هم شده اينطوري نشورمو ... اما فراموش كردم طبق عادت به اون صورت شستم الان كار بنده اماله به حساب ميادو مبطل روزه؟! ممنون ميشم پاسخمو بدين اصلا نميدونم تا چه حد شستشو به روده آب رو نميرسونه و اماله نيست!! عادت دارم هميشه براي دفع راحتو شستشوي بهتر از انگشتم مقداري كمك ميگيرم 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم

ببخشید بعد از دستشویی داشتم دستامو میشستم هنوز دستم کفی بود ولی کم بود، که آب ترشح کرد ریخت رو لباسم، میخواستم بدونم لباسم نجس شده یا پاکه؟ با توجه به اینکه دستمو هنوز دستمو حلال نکرده بودم

یه روز خوب میاد  
سلام بانوجان عزيزم روزه و عباداتتون قبول درگاه حق باشه ان شاالله، عزيزم ببخشيد سوال بدي ميپرسم عزيزم ...

سلام عزيزم ميشه سوالمو ببينيد و اينكه آيا ترشحات سفيد و خيلي كم كرم رنگ (رنگ پوست) هرچند زياد هم باشه غسل نداره كه؟! ميخوام روزه بگيرم بخاطر مسائل هرمونيم پريودم نامنظم شده ولي ترشحات خوني ندارندو سفيدو كرم هستند ميتونم بگيرم؟

سلام خانومی ما هر سال شهادت امام علی نذر داشتیم به خاطر کرونا میشه امسال نپزیم و همون مقدار برنج و ر ...

سلام

اگر صیغه نذر نخوندید اشکالی نداره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزیزم ببخشید بعد از دستشویی داشتم دستامو میشستم هنوز دستم کفی بود ولی کم بود، که آب ترشح کرد ر ...

سلام پاکه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزيزم ميشه سوالمو ببينيد و اينكه آيا ترشحات سفيد و خيلي كم كرم رنگ (رنگ پوست) هرچند زياد هم باش ...

سلام

غسل نداره و روزه صحیحه

سوال اولتون هم در حد یک بند انگشت و مقعد باشه روزه باطل نیست.اگر وارد شکم و جوف بشه باطله

سلام غسل نداره و روزه صحیحه سوال اولتون هم در حد یک بند انگشت و مقعد باشه روزه باطل نیست.اگر وارد ...

مرسي عزيزم همون نميفهمم كه چطور ميشه به شكم ميره يا نه ولي طبق عادت با انگشت اندازه يك بند اينا بي ادبيه همون حالت نشسته گلاب بت روتون ميشورم ولي يادم باشه روزه ام نميكنن ولي اون روز يادم رفت باطل نشده كه؟!

اون ترشح كرم رنگم ديگه تكرار نشده و كوچولو بود حتي اگه يه درصد استحاضه باشه قليله ميشه؟! چون اصلا هم ديگه تكرار نشد يكم ديروز كار كرده بودم گلاب به روتون يه عالمه ترشح سفيدو كرم شد ترسيدم ولي تكرار نشد 😔

مرسي عزيزم همون نميفهمم كه چطور ميشه به شكم ميره يا نه ولي طبق عادت با انگشت اندازه يك بند اينا بي ا ...

ترشح تا زمانی که نشان از خون نداشته باشه استحاضه هم نیست.

من زنگ زدم و استفتا کردم گفتند صدق اماله نمیکنه به اندازه یک بند انگشت

ترشح تا زمانی که نشان از خون نداشته باشه استحاضه هم نیست. من زنگ زدم و استفتا کردم گفتند صدق اماله ...

خيلي ممنووووونم عزيزم خدا خيرت بده ان شاالله لطف كردي عزيزم، راستي ميشه بنده رو تو كانال ترك وسواس ببريد ممنونم عزيزم 🙏🏻🙏🏻

خيلي ممنووووونم عزيزم خدا خيرت بده ان شاالله لطف كردي عزيزم، راستي ميشه بنده رو تو كانال ترك وسواس ب ...

خواهش میکنم

میفرستم لینکش رو

سلام

ببخشید اگه عصر روزی که روزه گرفتیم لکه ببینیم و استحاضه بشیم روزه اون روز صحیحه؟

و اینکه من فکر میکردم که دیگه موقع پریودمه واسه همین برای فرداش نیت روزه نکردم ولی هیچ کدوم از مبطلات روزه رو هم انجام ندادم بعد که دیدم فقط لکه بینیه از وسط روز نیت روزه کردم حالا روزم درسته؟

نیاز به قضا کردن دارن یا نه؟

و اینکه غسل استحاضه هم نکرده بودم چون فکر میکردم حیضه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️