2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
سلام تا ده روز هر لکه ای ببینید حیض حساب میشه. لازم نیست تا روز هفتم صبر کنید.هر وقت یقین پیدا کردی ...

یعنی الان فردا نمیتونم روزه بگیرم

یا اگ بخوام بگیرم وسط روز دوباره لک ببینم روزم باطل میشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
یعنی الان فردا نمیتونم روزه بگیرم یا اگ بخوام بگیرم وسط روز دوباره لک ببینم روزم باطل میشه

خودتون رو وارسی کنید تا قبل از اذان صبح،اگر لکه ای ندیدید و کاملا پاک بودید غسل کنید و روزه بگیرید.اگر در طول روز لکه دیدید روزه باطله

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بانوی بی نشان عزیز..

میخواستم بپرسم من حدود سه ساله  ازدواج کردم و محل زندگی من با خانه پدریم ،تقریبا ۳۵ کیلومتر فاصله داره ..من سالهای گذشته ماه رمضون وقتی میرفتم اونجا روزه میگرفتم و نمازمو کامل میخوندم بر اساس اینکه اونجا وطن من هستش و نماز شکسته نمیشه و روزه باطل نیس..آیا این حکم درسته؟ من امسال هم میتونم اونجا روزه بگیرم و نماز کامل بخونم؟؟؟  ممنون ازکمکتون🌹

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام 

صبحتون بخیر 

عجب شیری مادر بزرگوار به شما دادند طیب و طاهرو حلال چون آب حوض کوثر، گوارای وجود‌، عجب شیعه‌ای تقدیم صاحب الزمان کردن اجرشون با صاحب نامتون

نخواستم تو اون تاپیک کامنت بزارم چون خودتون نخواستین همون چندتا کامنتتون برای اینکه بفهمه کیش و مات شده کفایت میکنه 

مرحبا

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
سلام بانوی بی نشان عزیز.. میخواستم بپرسم من حدود سه ساله  ازدواج کردم و محل زندگی من با خانه پ ...

سلام اگر اعراض نکردید میتونید نماز کامل بخونید و روزه بگیرید.

اعراض یعنی اینکه دیگه قصد بازگشت و زندگی نداشته باشید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام اگر اعراض نکردید میتونید نماز کامل بخونید و روزه بگیرید. اعراض یعنی اینکه دیگه قصد بازگشت و زن ...

سلام.ینی اینکه اگ من فکر بازگشت ب اونجا رو داشته باشم صحیحه؟

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام.ینی اینکه اگ من فکر بازگشت ب اونجا رو داشته باشم صحیحه؟

اگر قصد داشته باشید یک زمانی برای زندگی برگردید صحیحه

سلام اگر اعراض نکردید میتونید نماز کامل بخونید و روزه بگیرید. اعراض یعنی اینکه دیگه قصد بازگشت و زن ...

سلام من حدودیساعت به مغرب دیدم یزره خون غلیظ ازم اومده تیره وغلیظ بود وقت پریودیم حالا نیست ال دی مصرف کردم بعضی روزا رایادم رفته بخورم فکر کنم بخاطر همون اینجورشدم نمیدونم ادامه داره یانه.نماز وروزه م راچیکارکنم بگیرم یانه؟

یا رب العالمین
سلام من حدودیساعت به مغرب دیدم یزره خون غلیظ ازم اومده تیره وغلیظ بود وقت پریودیم حالا نیست ال دی مص ...

فقط همین لکه بوده؟استحاضه است

پریودی هام همیشه اینجوره .لکه نیست روزاول کمتره.ایندفعه هم مثل دفعات قبله.تازه اینو دیدم نمیدونم ادا ...

استحاضه حساب کنید.اگر استمرار داشت و فهمیدید حیضه بعدا روزه ها رو قضا کنید