2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست
سلام بانو جان خسته نباشيد يه سوال داشتم من متاسفانه بچه ي به ماهم سقط شدو از جمعه ي هفته ي پيش به خو ...

سلام بانو جان خوب هستين؟! عزيزدلم بنده بعداز خونريزي كه بعداز سقطم كردم فرموديد تا ٧روز(كه هميشه حيضم ميشد) رو غسل نفاس كنمو لك يا هرچي بعدش بود رو استحاضه بگيرم

منم نفاس و استحاضه كردمو جنابت هم داشتم باهاش كردم با يه غسل يعني، ميخواستم ببينم نبايد حيض هم ميكردم درسته؟! فقط نفاس و استحاضه و جنابتي كه داشتم؟!

تو فكرمه كه نكنه من حيض هم بايد ميكردم!!!!! ميشه فوري تا ديدين جوابمو بدين ميخوام روزه بگيرم ممنونم عزيزم 🙏🏻

سلام بانو جان خوب هستين؟! عزيزدلم بنده بعداز خونريزي كه بعداز سقطم كردم فرموديد تا ٧روز(كه هميشه حيض ...

عزيزدلم لطفا بعداز ديدن اين مسئله ام ميشه اين سوالمم پاسخ بدين؟! عزيزم من صورتم يكم بخاطر تغييرات هرمونيم جوش ريز زده بود بعد خشك شدن بعداز غسل ديدم يه دونه ي سفيد ريز خشك شده پايين لبم هستش شبيه دونه چربي كه لاي موهاي سر هست يا شايدم پوست بود ولي گردو ريز بود بعد از غسل چندبار بهش دست كشيدم كنده شد خون هم نيومد ميدونم ولي وصل به پوستم بود حالا برام سواله كه مانع نبوده؟! نبايد قبل از غسل ميكندمش؟! من ليف كشيدم صورتم ولي نميدونستم همچين چيزي هست!! اصلا مانع است يا خير؟! ممنون ميشم پاسخ بدين 🙏🏻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نه.در زمان حیض بدن نجس نیست

عزیزم سوالم رو فرستامد خصوصی ممنون میشم جواب بدین

یکی دیگه هم اینکه اگر شب اخر ماه رمضون جایی مهمون باشیم فطریه به گردن صاحبخونه میفته یاخیر؟

مرجعمم اقای خامنه ای هستن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
عزیزم سوالم رو فرستامد خصوصی ممنون میشم جواب بدین یکی دیگه هم اینکه اگر شب اخر ماه رمضون جایی مهمون ...

اگر فقط همون یک شب باشه با مهمان هست و به میزبان واحب نمیشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام نجس شدن بدن یا لباس روزه رو باطل میکنه؟

سلام نه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام استازتر عزیز و محترم؛ ببخشید یه سوالی دارم. مادر بنده دچار کم خونی و میگرن هستن به طوری که اگه ...

سلام

اگر روزه گرفتن ضرر بزنه یا باعث بیماری و تشدید بیماری بشه و یا اینکه روند درمان رو طولانی کنه روزه واجب نمیشه و نباید روزه بگیرند.

حتی اگر احتمال عقلایی بدند که ضرر داره واجب نیست.

در صورتی که پزشک متعهد تایید کرده ضرر داره و احوالشون خوش نیست نباید روزه بگیرند و جایز نیست.

از اونجایی که تا ماه رمضان سال بعد این بیماری ادامه داره روزه قضا نداره و فقط باید کفاره بدند

به مادرتون بفرمایید ما روزه میگیریم چون انر خداست و باید اطاعت کنیم.حالا زمانی که خود خداوند روزه رو حرام کرده و گفته روزه نگیرید هم همچنان باید اطاعت کنیم نه اینکه با میل خودمون پیش بریم.ما باید ببینیم در شرایط فعلی امر خدا چیه؟

این روزه که ضرر میزنه هیچ فایده ای نداره و چه بسا عمل حرام باشه.فقط به خودشون گرسنگی بیهوده میدند

سلام.نماز روزه هاتون قبول.

من چهار تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنین.

۱.شوهر من اعتقادی به خمس و زکات و...‌‌ نداره فقط گهگاهی به نیازمندان کمک میکنه ولی اینجوری نیست که حتما حساب سال داشته باشه وضعمونم خوبه.تکلیف خورد وخوراک من چیه؟

۲.من دخترمو عقیقه کردم اشکال نداره ازون گوشت پدر بزرگ و مادر بزرگ مصرف کنن.اونا عقیده ای ندارن به این موضوع.واگه مصرف بشه چی میشه

۳.در مورد کفاره روزه های نگرفته اس شوهرم عقیده نداره😑تکلیف من چیه.؟

۴.من مرجع تقلیدم آیت الله بهجت بودند وقتی ایشون فوت کردن چون سنی نداشتم تحقیق نکردم همون موقع ازین ور اونور شنیدم که باید مرجعتو عوض کنی.حالا چند روز پیش شنیدم میگن که نمیخواست عوض کنی باید مقلد همون مرجع میبودی.نظر شما چیه.

ببخشبد سوالام طولانی و زبادن.ان شاءالله عاقبت به خیر بشین‌.

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️

اگر فقط همون یک شب باشه با مهمان هست و به میزبان واحب نمیشه

سپاس ....

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
سلام بانو جان خوب هستين؟! عزيزدلم بنده بعداز خونريزي كه بعداز سقطم كردم فرموديد تا ٧روز(كه هميشه حيض ...

سلام عذرخواهی میکنم‌.اصلا متوجه سوالتون نشدم

غسل حیض واجب نبوده به شما.در صورتی که غسل جنابت به شما واجب باشه جای تمام غسل های واجب رو میگیره

اون دانه هم اگر یقین دارید قبل از غسل بوده مانع هست،در غیر اینصورت نه

سلام عذرخواهی میکنم‌.اصلا متوجه سوالتون نشدم غسل حیض واجب نبوده به شما.در صورتی که غسل جنابت به شما ...

ممنونم عزيزم يعني ميفرماييد هر زمان غسل جنابت به گردنمون بيادو انجام بديم هر غسل ديگري داشته باشيمو نيت هم نكرده باشيم از گردنمون برداشته ميشه؟!

بعد در خصوص اون دانه اون وصل به پوست صورتم بود فقط خيلي ضعيف بودو بعداز حمام كه خشك شد چندبار دست كشيدم كنده شد، مگر اينطور نيست كه هرآنچه از بدن خودمان باشه مانع به حساب نمياد؟! اينم كه اصلا وصل به پوست زير لبم بود ولي ضعيف وصل بود.... به شك افتادم!!!!

ممنونم عزيزم يعني ميفرماييد هر زمان غسل جنابت به گردنمون بيادو انجام بديم هر غسل ديگري داشته باشيمو ...

بله کفایت میکنه

من فکر کردم دانه ای جدای از بدن بوده و مانع بوده.اگر جز صورتتون بوده که مشکلی نداره

سلام یه سوال داشتم ایا صله رحم فقط شامل بستگانی میشه که نسبت خونی داریم باهم؟؟ 

.

مثلا عروس یا دامادی وارد حانواده ما شده ولی نسبت خونی با ما نداره غریبه بوده حالا شده عروس یا داماد ما عایا اونم ب واسطه ازدواج ب خواهر یا برادر ما شامل صله رحم میشه؟؟

2810