2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست
استارتر عزیز خدا خیرتون بده وقت میگذارید و جواب سوالات ما رو میدید  عزیزم من اگر یه ختم بردارم ...

😊😘

مانعی نداره چند نیت باشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام بانوی بی نشان خوبین... میگم شمادرموردطلسم چیزی میدونید مثلایه کسیوطلسم کرده باشن چطورمیشه باطلش ...

سلام

این تاپیک رو مطالعه کنید.انشاالله کارگشا باشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازم نیست اطلاع بدند فقط یه جوری حتی از یه کانال ناشناس مثلا شماره حساب پیدا کنند، بریزند به حساب.حل ...

خب خوبه مرسی ❤❤❤

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
سلام این تاپیک رو مطالعه کنید.انشاالله کارگشا باشه

اره اینارو خونده بودم جایی ولی راجب خودم نیس .. مثلا کسی که طلسم شده ایامن میتونم کاری،کنم براش!؟ این درموردخود ادمه من برایکی دیگه رومیخام اگه بشه کمکش کنم 

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

بانوجان کجایی پس 

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

سلام، بانو جان یه سوال دارم، آب باران نیسان ک میگن خیلی خوبه خوردنش بعد تو خواص اب نیسان نوشته اگر فرد زندانی بیاشامد آزاد میشود، میخام بدونم وقتی نمیشه این آب رو بهش رسوند باید چیکار کرد؟ میشه همسرش بنوشه ب نیت آزادی شوهرش؟؟؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

سلام برا کفاره روزه از دفتر ایت الله مکارم پرسیدم گفتن یا غذا یا ۳ تومن پول که صرف نون وغذا بشه.من تو شهرستانمون فقیر میشناسم میخوام به اونا بدم میتونم نون بخرم بهشون بدم مثلا برا هرروزه ۳تومن نون به هر نفر بدم.واینکه نون ها فرق داره ازاد گرونتره یا نون بربری سنگگ هرکدوم را بدم فرق نداره؟م.کفاره روزه بیمار هست 

سلام برا کفاره روزه از دفتر ایت الله مکارم پرسیدم گفتن یا غذا یا ۳ تومن پول که صرف نون وغذا بشه.من ت ...

سلام 

بله نان دولتی بدید

سلام، بانو جان یه سوال دارم، آب باران نیسان ک میگن خیلی خوبه خوردنش بعد تو خواص اب نیسان نوشته اگر ف ...

سلام به نظر میاد خود فرد باید بخوره

برای رهایی از زندان ختم حدیث کسا بردارید

اره اینارو خونده بودم جایی ولی راجب خودم نیس .. مثلا کسی که طلسم شده ایامن میتونم کاری،کنم براش!؟ ای ...

از من میشنوید وارد این مسائل نشید.برای گشایش در این امور از دفتر مرجعتون سوال کنید

از من میشنوید وارد این مسائل نشید.برای گشایش در این امور از دفتر مرجعتون سوال کنید

من میخام کمکش کنم کاربدیه مگه! زنگ زدم کسی بلدنبود انگار..شماکسیونداریدازش بپرسید 

سلام بانو جان خسته نباشيد يه سوال داشتم من متاسفانه بچه ي به ماهم سقط شدو از جمعه ي هفته ي پيش به خونريزي افتادم الان ديگه لك هاي آخرشه فعلا يك هفته است خونريزي دارم عزيزم براش بايد غسل چي بكنم ؟ ممنونم 😔

سلام بانو جان خسته نباشيد يه سوال داشتم من متاسفانه بچه ي به ماهم سقط شدو از جمعه ي هفته ي پيش به خو ...

سلام.متاسفم

اگر جمعا تا ده روز تموم شد که غسل نفاس میکنید.

اما اگر بیش از ده روز میشه،اگر عادت مشخصی در حیض دارید،به تعداد روزهای عادت صبر کنید و بعد از اون غسل نفاس کنید و بقیه رو استحاضه بگیرید.

من میخام کمکش کنم کاربدیه مگه! زنگ زدم کسی بلدنبود انگار..شماکسیونداریدازش بپرسید 

نه اطلاعی ندارم