2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48439 بازدید | 3155 پست
سلام  ممنون از تاپیک خوبی که زدی خدا خیرت بده  در مورد وسواس در غسل سوال دارم من دیر یقی ...

سلام غسل نهایتا سه دقیقه طول میکشه و مصرف زیاد آب اسرافه.

دست کشیدن لازم نیست،همین که آب برسه کفایت میکنه.آب روان هست و زیر دوش به راحتی به همه اعضا میرسه،پس شک و وسواس به خرج ندید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام،سوالم در مورد غیبته   یه چیزای پیش میاد میمونم چیکار کنم مثلا پای سفره ایم بابام داره ...

سلام 

اگر ناخودآگاه به گوش شما برسه شما گناه نکردید اما نباید کنجکاوی به خرج بدید برای شنیدن ادامه غیبت.

وظیفه کسی که غیبت میشنوه رد غیبت و دفاع از غیبت شونده هست.

یکی از کاربران تاپیک ترک غیبت زدند،مطالب خوب و کاملی داره.

ترک غیبت

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  اگر ناخودآگاه به گوش شما برسه شما گناه نکردید اما نباید کنجکاوی به خرج بدید برای شنیدن ا ...

ممنون از پاسخگوییت خدا خیرت بده عزیزم

اتفاقا تو اون تایپک هستم 

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

باسلام یه خانمی که الان نزدیک ۶۰ سال داره سوالش اینه ک زمانیکه ۷_۶سالش بوده ی انگشتر طلا رو زمین پیدا کرده  برده باهاش بازی کرده دستش کرده و بعد اونو داده به داداش بزرگش پرسیدن کجا پیدا کردی؟؟. گفته رو زمین تو بیابونی اینا..و خلاصه برادرشم فروخته تنگ دستم بودن و فکر نمیکرده برای کسی باشه‌.

در این حین یا بعدا متوجه شده ک انگشتر برا یکی از افرادی ک میشناسه که چون بچه بوده روش نشده بگه و کلا به عقلش نرسیده به برادرش یا کسی بگه که صاحبش رو متوجه شده چه شخصیه.

الان اون خانوم رو هم میشناسه از اقوام خیلی دور هم میشن...

پرسیده تکلیفش چیه؟

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

سلام عزیزم من تعداد زیادی روزه ی قضا دارم که بخاطر بارداری و شیردهی که دو تا بچه پشت سر هم بوده نتونستم تو همون سالی که میباید قضاشو میگرفتم بگیرم الان تکلیف چیه باید کفاره بدم و روزه ها راقضا کنم کافیه؟تعدادشونم کامل یادم نیست از آقای مکارم تقلید میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج
سلام عزیزم من تعداد زیادی روزه ی قضا دارم که بخاطر بارداری و شیردهی که دو تا بچه پشت سر هم بوده نتون ...

سلام 

اگر روزه برای بچه ضرر داشته باید هم قضا بگیرید،و هم کفاره بدید.و چون تا سال بعد نگرفتید کفاره تاخیر هم بدید.

هر مقدار که یادتون هست و یقین دارید رو بگیرید

پس برای هر روز علاوه بر قضا دو مد طعام هم کفاره بدید

سلام  اگر روزه برای بچه ضرر داشته باید هم قضا بگیرید،و هم کفاره بدید.و چون تا سال بعد نگرفتید ...

باسلام؛

من صدقاتو میزارم مثلا کنار قرانی جایی،بعد میدم به نیازمند یا مثلا مسجدی جایی بعد این صدقات نقدی رو بخوام کارت به کارت کنم یا به اصلاح اینترنتی بریزم موردی داره کلا؟

یا باید همون پولی که کنار گذاشتم رو بدم.الان شرایط کروناست نقدی سخته

باسلام یه خانمی که الان نزدیک ۶۰ سال داره سوالش اینه ک زمانیکه ۷_۶سالش بوده ی انگشتر طلا رو زمین پید ...

بانوی بی نشان بی زحمت اینم جواب بدید

باسلام؛  من صدقاتو میزارم مثلا کنار قرانی جایی،بعد میدم به نیازمند یا مثلا مسجدی جایی بعد این ...

سلام اشکالی نداره

باسلام یه خانمی که الان نزدیک ۶۰ سال داره سوالش اینه ک زمانیکه ۷_۶سالش بوده ی انگشتر طلا رو زمین پید ...

ضامن هستند و الان که عین انگشتر وجود نداره باید عوضش رو برگدونند به صاحب مال

ضامن هستند و الان که عین انگشتر وجود نداره باید عوضش رو برگدونند به صاحب مال

ببخشید میگن به عنوان هدیه بدن؟یا اصل موضوع رو بگن؟آخه خجالت میکشن و ترس از آبرو و اینکه به داششون باید بگن یا نه

استارتر عزیز خدا خیرتون بده وقت میگذارید و جواب سوالات ما رو میدید 

عزیزم من اگر یه ختم بردارم مثلا ختم صلوات میتونم به نیت چند تا حاجت بخونمش یا فقط باید یه حاجت مد نظرم باشه ممنونم

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام بانوی بی نشان خوبین... میگم شمادرموردطلسم چیزی میدونید مثلایه کسیوطلسم کرده باشن چطورمیشه باطلش کرد فک کنم اون طرف خودش نمیدونه منم دسترسی بهش ندارم... میگم راهی نیس من خودم بتونم باطلش کنم.مرسی ازت.

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
ببخشید میگن به عنوان هدیه بدن؟یا اصل موضوع رو بگن؟آخه خجالت میکشن و ترس از آبرو و اینکه به داششون با ...

لازم نیست اطلاع بدند
فقط یه جوری حتی از یه کانال ناشناس مثلا شماره حساب پیدا کنند، بریزند به حساب.حلالیت هم لازم نیست