2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
سلام  زن بدون اجازه و رضایت همسر حق جلوگیری از بارداری رو نداره. سعی کنید مشکلاتتون رو با زبا ...

سلام بانو عیدتون مبارک

ارزوی سالی پر برکت برای شما و خانواده.

ساید بهتره اصلاح شه سوالم

پیشگیری به اذن همسر هست.

اگر مرد تمایل داشته باشه ب فرزند سوم و زن نخواد(ب دلایلی ک عرض شد) گناه و حق الناسی ب گردن زن هست؟ مواخذه میشه برای رد کردن این خواسته همسر؟

ببخش ک سوال زیاد میپرسم.

من از خیلی از اقوام و دوست و آشنا طلب حلالیت میکنم .میگن این چه حرفیه ما جز خوبی ندیدیم و چنین حرفهایی....

تکلیف این حلالیت چیه؟ حلال میشم؟ حقش از من برداشته میشه؟

چون گاهی جمله حلالت کردم رو نمیگن ب تعریف و تعارف میرسه و من مجبورم اصرار بیشتری کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وظیفه شما در زمانی که غیبت کسی رو میشنوید،نهی از منکر و دفاع از غیبت شونده است.اگر اثر نکرد تر ...

وایی خیلی ممنونم گلم😍😳

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

عزیزم من وقتی نماز میخونم پسرم میاد مهر رو ورمیداره چیکار کنم نمیشه که همش دستم نگه دارم یکیم سوار کولم میشه وقتی میرم سجده وقتی ذکرو تموم کردم چیکار کنم؟

غمی به عالم نبوده که موندنی باشه پس بخند ...

سلام من چند وست هست که نماز میخوتم 

خونمون تو روستا هست طبقه دوم همیشه شبا گربه میاد تو راه پله هام رد پاهاش میمونه صبح که میخوان پله هامو دستمال کنم بعدش میرم نماز میخونم شک نیکنم به این که نجس نباشم؟ به نظرتون نجس میشم

سلام یک سوال دیگه دارم یه پسر دارم 4ساله هست شب تو خوااب جیش کرد شلوارشو قائم کرد و من متوجه نشدم ک تو پتو یا رو فرش کحارو جیشی کرد بعد دو روز شلواری ک قائم کرد رو پیدا کردم و  متوجه شدم همه جا هم خشک شد ردی ازش نمونده منم نماز میخونم الان باید چکار کنم همسرم اجازه نمیده فرش و بدم قالی شوی😔

عزیزم من وقتی نماز میخونم پسرم میاد مهر رو ورمیداره چیکار کنم نمیشه که همش دستم نگه دارم یکیم سوار ک ...

سجده حتما باید روی مهر یا چیزی که سجده به اون صحیحه باشه.یک جانماز هم برای پسرتون پهن کنید و اگر فایده نداشت نهایتا مجبورید که مهر رو دست بگیرید.

بچه رو اذیت نکنید وقتی میره روی کمر شما،صبر کنید بیاد پایین یا به آرومی جدا کنید فرزندتون رو.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام من چند وست هست که نماز میخوتم  خونمون تو روستا هست طبقه دوم همیشه شبا گربه میاد تو راه پل ...

سلام گربه نجس نیست.فقط باید حواستون باشه که موی گربه به لباسی که نماز میخونید نچسبیده باشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
شما استخاره میگیرید؟

نه

سلام یه سوال در مورد غسل داشتم، من امروز اومدم غسل کنم تا پایین تر از کمرم شستم بعد یهو یادم افتاد نکنه شکم و نافم نشستم دوباره برگشتم شکمم شستم(یعنی به عبارتی برگشتم عقب تر) بعد که شستم دوباره ادامه دادم پاهام اینارو شستم . به نظرتون باطله؟

مرجع هم وحید خراسانی

سلام یه سوال در مورد غسل داشتم، من امروز اومدم غسل کنم تا پایین تر از کمرم شستم بعد یهو یادم افتاد ن ...

سلام خیر باطل نیست.

در غسل از بالا به پایین شستن ملاک نیست.

سلام خیر باطل نیست. در غسل از بالا به پایین شستن ملاک نیست.

ممنونم از پاسختون . یه سوال دیگه مثلا موقع غسل اگه در باز کنیم یا مثلا یه چیز جابه جا کنیم منظور اینه که یه کاری انجام بدیم، یا چن دقیقه مکث کنیم باطله؟

ممنونم از پاسختون . یه سوال دیگه مثلا موقع غسل اگه در باز کنیم یا مثلا یه چیز جابه جا کنیم منظور این ...

نه باطل نیست.در غسل موالات شرط نیست.